Είναι μια αδίστακτη Πολιτική Συμμορία..Απειλούν με εξόντωση τους ανεμβολίαστους.Απύθμενο Μίσος!!

Τι θα γίνει το επόμενο διάστημα.Η Κυβέρνηση που εκτελεί εντολές ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ θα κυνηγήσει οσους δεν εμβολιαστούν…Ηδη αρχισαν και μας τα λένε μόνοι τους..Σκέρτσος Γεωργιάδης και αλλοι…

Το ΜΙΣΟΣ τους απέναντι στους ανεμβολίαστους, που εχουν καταλάβει οτι κάνοντας το μπόλι θα ελέγχονται πληρως και θα ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ νωρίτερα γιατι οι Παρανοϊκοί του Πλανήτη αποφάσισαν μείωση πληθυσμού και ελεγχο των πολιτων,  ειναι ΜΕΓΑΛΟ..

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ …Γιατι δεν θέλουν οι ανεμβολίαστοι να γίνουν  σκλαβάκια και εργαλεία τους..

Το κτύπημα τους ηδη το προανήγγειλαν…1.Απαγόρευση Μετακινήσεων 2.Διακοπή Πληρωμής 3.Απολύσεις απο Εργασία…4.Κοψιμο καθε επιδόματος…Αυτα για αρχή ..Θα ακολουθήσει κατάργηση Μετρητών και αποσύνδεση Καρτων απο τις Τράπεζες για να μην μπορεί  να αγοράσει κανένας ΤΙΠΟΤΑ..Να πεθάνουν της πείνας οι ανεμβολίαστοι ..Δηλαδη οι υγιείς…

Θα ακολουθήσουν Φριακιαστικές Πολιτικές οσα δεν βάζει ο νους του Ανθρώπου…ΕΙΝΑΙ Παγκόσμιος Πόλεμος χωρις τα συμβατικά ΟΠΛΑ ..Τα οπλα σε αυτο το πόλεμο ειναι οι Σύριγγες με τα χημικά τους Δηλητήρια..

Θελουν να μας τα χώσουν στο σωμα μας ..Αυτα που τα αφεντικά τους εχουν ομολογήσει οτι τα κατασκεύασαν για να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ και να μειώσουν τον πληθυσμό και να ελέγχουν την ανθρωπότητα..

Ο πιο προκλητικός και ελεεινός της Νεας ταξης Μουμπούκος ΑΠΕΙΛΗΣΕ σήμερα τους υγιείς πολίτες ..αυτο το προσκυνημένο υποκείμενο της Νέας Ταξης..Θα κόψει μισθούς και Συντάξεις μας ειπε..Είναι ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ με την Κυβέρνηση και το μεγαλύτερο μερος της Αντιπολίτευσης ..Με την πληρωμένη Τηλεόραση και το μεγαλύτερο κομματι των Υποταγμένων που θα έπρεπε να προστατεύει τους πολίτες  .Οι Υπερασπιστες του Συντάγματος σφυρίζουν αδιάφορα η εχουν υποταχθεί..Πρέπει να υπερασπιστούμε την ΖΩΗ μας και τα ΠΑΙΔΙΑ μας..

Μέχρι και 10 χρονια ΦΥΛΑΚΗ ψήφισαν για οσους δεν εμβολιαστούν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ να γινεις σκλάβος τους και να πεθάνεις οπότε αυτοι η Εγκληματική Συμμορία γουστάρει…Να είσαι γονατισμένος και με ημερομηνία λήξης..

Εδω πλησιάζουμε στο σημείο ΜΗΔΕΝ …Μας ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ η τους ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…

Η θρησκεία μας επίσης το αναφέρει οτι είναι το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ..Ο Αγιος Σάββας Αχιλέως  αναφέρει οτι :Το εύκολο και το γρήγορο θα το χτυπήσει ο Αντίχριστος σε τρία σημεία…

1) Φαγητό, τρόφιμα… 2) Ο διάβολος θα χτυπήσει το χρήμα για να το ελέγχει και να κυβερνήσει…

3) Η Μετακίνηση από τόπο σε τόπο… Σε Αεροπλάνα Τρένα Αυτοκίνητα η θα περπατήσεις και θα σωθείς η θα υποταχθείς στα τέσσερα…

Οσοι σφραγιστούν (EMBOΛΙO) θα καίγονται στο πυρ το εξώτερον! Οσοι αρνηθούν θα γλιτώσουν υπο την προστασία του Χριστού μας και της Μητέρας μας Παναγία!

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ..ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!

Και ολα αυτά τα επιβεβαίωσαν στο event 201 στις 19/10/2019 .https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Επιβεβαίωση και απο τον πρώην Διευθυντικό στέλεχος της Pfizer oτι με τα εμβόλια θα μας σκοτώσουν!! “Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Επιβεβαίωση απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Επιβεβαίωση απο τον Νομπελίστα Ιολογο Μοντανιε οτι θα μας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και μάλιστα εξηγεί πως θα πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι..Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

Το Ιδρυμα ΡΟΚΦΕΛΕΡ τα ειχε “προβλέψει” απο το 2010…Πανδημια έλεγχος πολιτών μάσκες…Καραντίνες κλπ.ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ..(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO)

 

Mε ολα τα παραπάνω βλέπουμε την ηθική και Συνταγματική εκτροπή της Κυβέρνησης γραφει σε αναρτηση του ο δικηγόρος κ Νουζέλας και συνεχίζει:Επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με απαγορεύσεις περιορισμούς και προνόμια με έναν ανεπίτρεπτο διαχωρισμό πολιτών απειλώντας μάλιστα με κυρώσεις ένα ιδιότυπο Ελληνικό Apartheid κατα των ανεμβολίαστων.

Φερνει κύμα διωγμού και στοχοποίησης όσων επιλέγουν όπως έχουν δικαίωμα να μην εμβολιασθούν.ΕΚΒΙΑΣΗ και ΨΥΧΙΚΟΣ εξαναγκασμός.Κατάργησε με αυτη την τακτική με ανορθόδοξο αυταρχικό τρόπο χωρις δισταγμό και σεβασμό τα ανθρώπινα δικαιώματα το Κράτος Δικαίου.
Ποδοπατώντας Σύνταγμα τον Κώδ.Ιατρικής δεοντολογίας τις Διεθνείς συμβάσεις & ρητή απόφαση Ευρωπ.Συμβουλίου που προβλέπουν ότι ο εμβολιασμός ως ιατρική πράξη είναι προαιρετικός και χωρίς η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη να αντιδρά.”
Διότι η απαγόρευση εισόδου σε κατάστημα λχ υγειονομικού ενδιαφέροντος σε μη εμβολιασμένο που φορα μάσκα η είναι εφοδιασμένος με PCR Test συνιστα άδικη πράξη και συνάμα προσβολή της προσωπικότητας του ατόμου που έχει δικαίωμα κατ Άρθρον 914 ΑΚ έγερσης Αγωγής (Αδικοπραξίας)αποζημίωσης ηθικής βλάβης κατα του υπαιτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εαν ηταν ενα απλο εμβόλιο δεν θα υπήρχε εκβιασμός!! (Video)

Ζουμε Παγκόσμιο Πόλεμο χωρις τα γνωστά οπλα…και ηχους απο βόμβες..Το οπλο τους ειναι τα εμβόλια!!(Video)

“Το εμβόλιο περιέχει μια γονιδιακή ακολουθία που έχει σχεδιαστεί για να σας σκοτώσει …” Δηλώνει ο π.Αντιπρόεδρος της Pfizer!!(VIDEO)

Tα τρια κύματα του Noμπελίστα ιολόγου Luc Montanger …Πως θα πεθάνουν οι εμβολιασμένοι(Video)

13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες απο τα εμβόλια εως 05/06/21 στην Βαση Δεδομενων της Ε.Ε

Dr. Bhakdi:Προς Θεού μην πιστέψετε στο ψέμα!

Προσοχή:::: Video απο την Παγκόσμια Συμμαχία Γιατρών.. για την απάτη της Πανδημίας τον εγκλεισμό μας και τα επιζήμια μέτρα

Ιατροδικαστής ξεσκεπάζει την απάτη του Κορωνοιού και τους θανάτους που δεν διαπιστώνονται..(video)

Mike Yeadon Πρώην Επικ της Pfizer: Είναι καταδικασμένοι σε αγωνιώδη Θάνατο οσοι εμβολιάστηκαν.Ειναι μείωση πληθυσμού!!!

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Υπάλληλος Σχεδιαστής της FEMA Προειδοποιεί για Τελικό Aπoπληθυσμό
    ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπάλληλος Σχεδιαστής της FEMA Προειδοποιεί για Τελικό Aπoπληθυσμό. Μία τρομακτική συνέντευξη της χρονιάς με την Celeste Solum και τον Mike Adams που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα…

    https://www.facebook.com/doctorevikiagia/videos/334444955027390

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button