Δυστυχώς θα ζήσουμε Εθνική Τραγωδία….

Η επίθεση που δέχεται ο Ελληνας απο την μέρα που ο Γ.Παπανδρέου μας εβαλε στο ΔΝΤ είναι ατέρμονη..Μας επιτέθηκαν με τα αλλεπάλληλα μνημόνια που εξαθλίωσαν οικονομικά τη Χώρα και τους πολίτες της..Επιτέθηκαν με ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ… με το Τραπεζικό τους σύστημα και με το Λαθρο-μεταναστευτικό…Εδω προχώρησαν με την Αντικατάσταση πληθυσμού..Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Τσίπρας υπέγραψε στο Μαρακές να μεταφερθούν στην Ελλάδα 120.000.000 Ισλαμοφασίστες λαθροεισβολείς !!!

Ο σημερινός ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ και ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ΜΕΡΚΕΛ Κυριάκος χάρηκε με αυτή τη κίνηση του Τσίπρα και δήλωσε οτι θα μας μπολιάσει με τους Ισλαμοφασίστες και τα Τζιχάντια που άφησε να ερχονται ανενόχλητοι..Ανέφερε  οτι θέλει μια Ελλάδα Πολυπολιτισμική!!!

Και αυτός ο Ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ και και δεν λέει να αντιληφθεί το μέγεθος της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ που ερχεται και θα ζήσουμε απο αυτές τις ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ κατά της Χώρας του ΕΘΝΟΥΣ κατά των πολιτών..και των παιδιών μας.

Ακόμη και η μελέτη της Ευρωπαϊκής ΛΥΚΟΦΙΛΙΑΣ της “Κυβέρνησης” μας μας το λέει και δεν ΞΥΠΝΑΝΕ οι “παρτάκηδες” Ελληνες..Η Resettlement Study του 2010, που βρίσκει εφαρμογή στο Νέο Σχέδιο για τη Μετανάστευση και το Aσυλο  αναφέρει θρασύτατα  ότι μια χώρα, όπως η Ελλάδα, με πληθυσμό περίπου 11.000.000 είναι σε θέση να «φιλοξενήσει» πληθυσμό 120.000.000 ή και περισσότερους.

Τα πολιτικά μιάσματα οι δηθεν Ελληνικές Κυβερνήσεις μας πουλήσανε και ακόμη κάποιοι ακολουθούν και πιστεύουν οτι θα μας σώσει ο Μητσοτάκης η το επόμενο Κάθαρμα που θα αναλάβει..

Η Ελλάδα σαν Χώρα δεν υπάρχει τέλειωσε  .Οτι υπέγραψαν στα μνημόνια και δεν κατάφεραν να τα περάσουν γιατι ειχαν αντιδράσει ορισμένοι Έλληνες τώρα τα ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ με το ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ το πρόγραμμα Ελέγχου μας με την κωδική ονομασία COVID 19!!!

Δηλαδή Κατάργηση Εθνικών και Θρησκευτικών Εορτών και κατάργηση ΟΛΩΝ των ΘΕΛΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ…που απορρέουν απο το Σύνταγμα που εκαναν ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ….

Η ΕΘΝΙΚΗ κυριαρχία εχει ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ απο το 1ο Μνημόνιο το 2012…Σελίδα 14 παράγραφος 2 αναφέρει ρητά:Η Εθνική Κυριαρχία εκχωρείται αμετακλήτως και άνευ ορων. Συνεπώς ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…Είμαστε απο κατοχή και πολλοί  Ελληνες Ροχαλίζουν

Διαβάστε  μερικά άρθρα είχε το 3ο Μνημόνιο που εφαρμόστηκαν σήμερα με το πρόγραμμα Covid 19.

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.

Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.

Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.

Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση

Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.

Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.

Δεν υπάρχουν κόμματα μπλε πράσινα Κίτρινα ..Είναι ΟΛΑ ΜΑΖΙ εναντίον μας  απλώς παίζουν Θέατρο ανα Κυβερνητικές Τετραετίες και σε εχουν βάλει στο τρυπάκι τους για ΔΙΧΑΣΜΟ Υπηρετούν τα ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ απο τα ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..

Τώρα μοιράζουν το Αιγαίο λες και είναι το χωράφι τους.. Μετα και την ομολογία του Υπουργού Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτη ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αντιδράσει στις Τουρκικές έρευνες όπου και αν αυτές εκδηλωθούν, παρά μόνο εάν πραγματοποιηθούν  εντός των Χωρικών υδάτων στα 6 ν.μ. οι κόκκινες γραμμές έγιναν ρόζ και οι Τούρκοι μπορούν να ερχονται μέχρι τα 6 μίλια. Ολα γίνονται απο τον Γερμανόδουλο Μητσοτάκη..που υπακούει σε Ξενα συμφέροντα και ολοι μαζί προδίδουν τη Χώρα.

Οσο δεν ΞΥΠΝΑ ο Ελληνας θα ζήσουμε ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ που δεν θα επουλωθούν ΠΟΤΕ αν τώρα δεν προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε που μας οδηγούν τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..και αναλάβουμε δράσεις Απελευθέρωσης της Χώρας.

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button