Δολοφόνησαν 6.000 παιδια στην Ε.Ε με τα σκευάσματα τους και 400 μωρα με παρενέργειες! Ερώτηση Ευρωβουλευτή!!

Παρέβλεψαν τα πειράματα σε ζώα και τα κάνουν σε παιδιά-ανυπεράσπιστους ανήλικους και εγκύους..Υπάρχουν Γονεις που συνέναισαν στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ τους..Οι Γιατροί ΝΑΖΙ εκτελέστηκαν ..Εδω ποτε θα σταματησει η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ??

Η ανθρωπιά ΧΑΘΗΚΕ….Η νεα Γενια ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ..Οι σημερινοι ΝΑΖΙ θέλουν εκτέλεση..Ξανα..

.Κατατέθηκε Ερωτηση στην Ε.Ε απο την Ευρωβουλευτή της Ομάδας Ταυτότητας και Δημοκρατίας Virginie Joron σύμφωνα με την ανταπόκριση του Νικου Ρούσση στο zugkla και στην οποία τίθονται  ευθέως τα ερωτήματα..

1.πόσα μωρά και παιδιά πέθαναν ή υπέστησαν σοβαρές ιατρικές παρενέργειες στην Ευρώπη, μετά τη λήψη «εμβολιασμών COVID?

2όσες περιπτώσεις παράλυσης ή θανάτων υγιών παιδιών θεωρεί η Κομισιόν επαρκείς για να χάσει ένα προϊόν την άδεια υπό όρους καθώς και γιατί επέτρεψε τον εμβολιασμό για υγιή βρέφη ηλικίας κάτω του ενός μηνός?

Η  ευρωβουλευτής Virginie Joron επικαλείται στοιχεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, σύμφωνα με τα οποία τα «εμβόλια» του COVID-19 έχουν προκαλέσει περισσότερους από 6.000 θανάτους στην Ε.Ε., ενώ οι γιατροί έχουν αναφέρει ανεπιθύμητες παρενέργειες σε περισσότερα από 400 μωρά ηλικίας κάτω των 2 ετών (συμπεριλαμβανομένων 147 ηλικίας κάτω του ενός μηνός).

Στη Γαλλία, 208 παιδιά αναφέρθηκε ότι υπέστησαν σοβαρές ιατρικές παρενέργειες (παράλυση σε 10 περιπτώσεις) μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer.

erotisi-katagelia-stin-komision

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button