Άγγλος βουλευτής «ΠΕΘΑΝΑΝ 30.305 άνθρωποι μέσα σε 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους…»

O Άγγλος βουλευτής των συντηρητικών Christopher Chope,για το «σχέδιο νόμου των παρενεργειών από εμβόλια ». 30 305 πέθαναν μέσα σε 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους για corona από Γενάρη ως Ιούλιο 2021. Στην Ελλάδα πόσοι;;;

Οι αποκαλύψεις του Dr Hervé Seligmann! Στο τηλεοπτικό πλατό της Une συνέντευξη του Dr Hervé Seligmann, ο βιοστατιστικολόγος που συνεργάστηκε με τον καθηγητή Raoult στο IHU στη Μασσαλία αποκαλύπτει. 7 πράγματα από αυτήν την συνέντευξη που θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ στις 9 το βράδυ στο “Ondes de Choc”.
Τα εμβολιασμένα άτομα έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν εάν κολλήσουν Covid από άλλους. Είναι γεγονός, το αποδεικνύει!
Όσο μειώνεται η ηλικία, τόσο πιο σοβαρό είναι τ’ αποτέλεσμα του εμβολιασμού, επομένως φανταζόμαστε στα παιδιά μας!
Όσο περισσότεροι εμβολιάζονται, τόσο περισσότερα κρούσματα Covid, όπως συμβαίνει στην Ινδία, το Ισραήλ, την Πορτογαλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Όχι μόνο αυτό, αλλά όσο περισσότερα άτομα έχετε εμβολιάσει στον πληθυσμό σας, τόσο αυξάνεται η βρεφική θνησιμότητα! Μεταξύ των νέων, οι προβλέψεις είναι πολύ κακές, ήδη 25% περισσότεροι θάνατοι μεταξύ των εμβολιασμένων συγκρίνοντας τις καμπύλες ιδιαίτερα, τις οποίες ο Δρ Σέλιγκμαν κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε.
Το μεγαλύτερο μέρος της θνησιμότητας εμφανίζεται μετά τις πρώτες 15 ημέρες της πρώτης ένεσης. Η τρίτη ένεση είναι επίσης τρομερή, αν μπορούμε να εμπιστευτούμε το Ισραήλ όπου, στα μέσα Αυγούστου, μετά την τρίτη δόση, είχαμε περισσότερους θανάτους από τον χειμώνα.
Οι έμμεσες επιπτώσεις του εμβολιασμού στα μη εμβολιασμένα άτομα προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Αυτό ονομάζεται σκίαση, η μετάδοση του εμβολιασμένου στον μη εμβολιασμένο.
Όσο χαμηλότερη είναι η ηλικία των εμβολιασμένων, τόσο ισχυρότερη είναι η ανοσία των νέων στους ιούς, αυτό είναι εύκολο να γίνει κατανοητό, αλλά παραδόξως, τόσο περισσότερο οι νέοι αποδυναμώνονται από την ένεση. Αυτό ονομάζεται το σοκ αυτής της ένεσης σε υγιή σώματα.…. Σας προσκαλώ φυσικά να παρακολουθήσετε αυτή τη συνέντευξη ζωντανά στο http://www.launetv.com απόψε στις 21:00, επίσης με τα μεγάλα προβλήματα γονιμότητας και θηλασμού των εγκύων γυναικών με την περίφημη πρωτεΐνη Spike και το γάλα, όλα αυτά μαζί. Ο γιατρός Hervé Seligman το λέει: Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να πούμε ότι δεν ξέραμε ξανά! Ναι, είναι πραγματικά η μαλθουσιανή φαντασίωση αυτών των ανδρών στην εξουσία! Ναι, ο εμβολιασμός είναι ένα εργαλείο μαζικής ερήμωσης. Αυτός ο πρώην στενός φίλος του καθηγητή Raoult, ο οποίος γνωρίζει πραγματικά τους πραγματικούς αριθμούς, μου εκμυστηρεύεται τη ζωή του, δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι ρωσική ρουλέτα! Και να σκεφτούμε ότι τώρα θα εμβολιάζουμε τα παιδιά των 5 ετών και μετά αυτά των 6 μηνών!!

laminutedericardo 21/10/21 ( αυτά δηλώνει ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη)

Ο pierre jovanovic που είναι reporter και συντάκτης στο Revue de Presse Internationale http://quotidien.com: “όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι εμβολιασμένοι ξέρουν τι θα ζήσουν σε ένα ή δύο χρόνια; Στο περιβάλλον μου έχω έναν θάνατο και ένα κρούσμα παράλυσης.”

19χρονος με μυοκαρδίτιδα, 31χρονος με περικαρδίτιδα
Mickaël De Oliveira, 31 ετών, ζει στη Νανσύ (Μερτ-ε-Μοζέλ) στη Γαλλία και όπως ο ίδιος λέει στο Lorraine Actu αναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο στις 7 Οκτώβρη όταν έγινε υποχρεωτικό το υγειονομικό πάσο γιατί παίζει ποδόσφαιρο και κάνει θέατρο ” και ήθελε να κάνει μια κανονική κοινωνική ζωή. » Πράξη για την οποία μετανιώνει σήμερα, αφού έπαθε περικαρδίτιδα. Καταθέτει:

         Λίγα λεπτά μετά την ένεση μιας δόσης εμβολίου Pfizer, ο Mickaël αισθάνεται αδιαθεσία. «Τα πόδια μου, όπως και τα χέρια μου, άρχισαν να ζεσταίνονται», εξηγεί. Μπροστά σε αυτή την απρόσμενη αντίδραση, ζητά συμβουλές από ένα μέλος του εμβολιαστικού κέντρου. Αλλά απλώς τον συμβουλεύει να κάνει υπομονή.

Βλέποντας ότι αυτό επιμένει, αποφασίζει να επικοινωνήσει με το Samu για να έχει έναν γιατρό στο τηλέφωνο. «Εξήγησα την κατάστασή μου στον γιατρό και μου είπε ότι ήταν αγγειακή, αλλά όχι από το εμβόλιο. Μετά άλλαξε γνώμη, λέγοντας ότι μπορεί να σχετίζεται ». Εκνευρισμένος κλείνει το τηλέφωνο χωρίς να ενημερώνεται περισσότερο.

Ένα μουδιασμένο πόδι και ένα χέρι που κοιμάται
Την επομένη του εμβολιασμού, ο νεαρός έκλεισε ραντεβού με τον γενικό ιατρό του, ο οποίος του έδωσε αντιισταμινικό. Αλλά και πάλι, οι μέρες περνούν και τίποτα δεν γίνεται καλύτερο. Ακόμη χειρότερα, ο Μίκαελ ξυπνά ένα ωραίο πρωί με ένα μουδιασμένο πόδι και ένα χέρι που φαίνεται να κοιμάται…..

Ανησυχώντας, έγραψα πίσω στον γιατρό μου λέγοντάς του ότι δεν θα το συζητούσα για τη δεύτερη δόση. Μετά μου είπε να πάω σε έναν αλλεργιολόγο.

Περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό
Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ο ειδικός είναι κατηγορηματικός: δεν είναι αλλεργία, αλλά μάλλον αγγειακό πρόβλημα λόγω του εμβολίου Covid-19. Στη συνέχεια προειδοποιεί τον Mickaël: «Αν οι πόνοι στο στήθος επιμείνουν, πήγαινε στα επέιγοντα ». Μετά από εξέταση αίματος, υπερηχογράφημα και ΗΚΓ, η ετυμηγορία είναι: πρόκειται για περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό.
Αποτέλεσμα: ένας μήνας θεραπεία, ένας μήνας ξεκούραση και πάνω από όλα: παρακολούθηση.Ανησυχία για το μέλλον
Σήμερα, ο Mickaël μετανιώνει που ενέδωσε, εκτός από το ότι ανησυχεί για το μέλλον.
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την καρδιά. Σήμερα μου κόβεται η ανάσα δείχνοντας μόνο τις σκάλες, για να μην αναφέρω τον πόνο στο στήθος. Δεν μπορώ πλέον να κάνω αθλητισμό ή θέατρο. Το να μιλάω πολύ μου κόβει την ανάσα. Ανησυχώ γιατί δεν ξέρω τι θα φέρει στη συνέχεια όλο αυτό, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να υπάρξει υποτροπή.

Αφού ο καρδιολόγος του τον συμβούλεψε να μην πάρει δεύτερη δόση του εμβολίου, μπόρεσε να πάρει άδεια υγείας. «πόσο θα κρατήσει;»αναρωτιέται.

Πιστεύει ότι η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου μεμονωμένη, σίγουρο ότι τα θύματα της μετα-εμβολιαστικής περικαρδίτιδας είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα μπορούσαν να κοινοποιηθούν από το κράτος.actu 21/10/21

Ένας άλλος νεαρός που είχε παρενέργειες από την ένεση. “Σήμερα είμαι στο νοσοκομείο γιατί είχα πόνους στην καρδιά , έχω μυοκαρδίτιδα στα 19 μου! Ενώ είμαι σε τέλεια υγεία..”’
O 18χρονος Riccardo, στην Ιταλία νοσηλεύθηκε από ένα σύνδρομο παράλυσης Guillain-Barré 2 βδομάδες μετά την 1η ένεση της PFIZER. Ο εργοδότης του τον είχε υποχρεώσει να εμβολιαστεί!

Άλλος νέος με περικαρδίτιδα…..

Μια 74χρονη γυναίκα πέθανε αφού έλαβε μια δόση του εμβολίου AstraZeneca.
Σύμφωνα με εξετάσεις, έπασχε από ανοσοθρομβωτική θρομβοπενία αναφέρει το actu στις 20/9/21.

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη λήψη μιας δόσης του εμβολίου AstraZeneca κατά του Covid-19, μια 74χρονη γυναίκα πέθανε στο Λουξεμβούργο τον Απρίλιο του 2021.

Οι αναλύσεις, που πραγματοποιήθηκαν από το Εθνικό Εργαστήριο Υγείας και το Universitätsmedizin Greifswald στη Γερμανία, αποκάλυψαν ότι ο θάνατος όντως συνδέθηκε με το εμβόλιο που χορηγήθηκε.

«Οι αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν είναι συμβατές με την ανοσοθρομβωτική θρομβοπενία που προκαλείται από το εμβόλιο κατά του Covid-19», ανέφερε μάλιστα η δικαιοσύνη του Λουξεμβούργου.

Η μητέρα του 22χρονου Maxime του νεαρού Γάλλου που εμβολιάστηκε για να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και πέθανε ισχυρίζεται πως η αυτοψία έδειξε πως ο γιος της πέθανε από περικαρδίτιδα κι όχι από αλλεργία/διατροφικό σοκ!!

SOS/Πέθανε 22χρονος Γάλλος 9 ώρες μετά την α΄ δόση Pfizer από αλλεργικό σοκ! Θα ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές!!!! Ο πατέρας:” Εγκληματίες”

Ενδεικτικά είναι τα προαναφερθέντα είναι πολλές οι αντίστοιχες μαρτυρίες από όλον τον κόσμο όπως και οι ορφανοί ύποπτοι θάνατοι ως και φοιτητών και μαθητών που συμβαίνουν στην Ευρώπη…..

O Άγγλος βουλευτής των συντηρητικών Christopher Chope,για το «σχέδιο νόμου των παρενεργειών από εμβόλια ». 30 305 πέθαναν μέσα σε 21 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους για corona από Γενάρη ως Ιούλιο 2021.

Ο Άγγλος Βουλευτής, ο Γάλλος Βιοστατιστικολόγος, η Δικαιοσύνη του Λουξεμβούργου και της Ιταλίας που πιστοποιούν θανάτους από τα εμβόλια, οι μαρτυρίες των παθόντων νεαρών που έγιναν καρδιοπαθείς ή παρέλυσαν είναι μόνο η κορυφή όχι του παγόβουνου αλλά της χιονοστιβάδας αποκαλύψεων που επίκειται καθώς θ’ ανοίξουν τα στόματα κάτι σαν το #metoo! Το μετεμβολιακό #metoo επίκειται!!!!
O NAZIΣΜΟΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ….. ΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ !!!
Το υγειονομικό της Γκεστάπο γρονθοκοπεί άντρα αρνητή μάσκας και τον βασανίζει σε βανάκι!!!!

dimpenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

10 Comments

 1. ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δρ Fauci χρηματοδοτεί πειράματα με μπίγκλ(ΡΑΤΣΑ ΣΚΥΛΟΥ) σε όλο τον κόσμο

  VIDEO: Dr. Fauci funds beagle experiments all around the world

  https://blog.whitecoatwaste.org/2021/10/12/video-dr-fauci-funds-beagle-experiments-all-around-the-world/
  ———–
  Dr. Fauci’s OTHER International Scandal

  https://www.youtube.com/watch?v=gVGbXoyDB7s

 2. Η NIH επιβεβαιώνει ότι χρηματοδότησε την έρευνα Wuhan Gain-of-Function, τώρα ο Fauci θα μπορούσε να περάσει 5 χρόνια στη φυλακή
  .
  NIH Confirms It Funded Wuhan Gain-of-Function Research, Now Fauci Could Spend 5 Years in Jail
  .
  https://www.westernjournal.com/nih-confirms-funded-wuhan-gain-function-research-now-fauci-spend-5-years-jail/
  .
  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗΣΗ 5 ΧΡΟΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button