Δες σε τι κόσμο θα ζεις με τους Νεοταξίτες..(video)

Στα σχέδια των Νεοταξιτών και της angenta ID 2020 είναι η αποξένωση των ανθρώπων…Οι φιλίες οι χαιρετισμοί οι ένθερμοι εναγκαλισμοί τα φιλιά όλα κομμενα..όλοι σε απόσταση ενός  με δυο μέτρα..

Με το τσιπάρισμα θα τα βλέπουν όλα.Ποιον πλησιάζεις με ποιον μιλάς τι λες ..Όλα θα καταγράφονται..Πότε βήχεις πότε ανεβάζεις θερμοκρασία…και αμέσως θα επεμβαίνουν με απενεργοποίηση της κάρτας πληρωμών για τιμωρία…

Η εταιρεία λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης Landing AI εμφάνισε βίντεο, στο οποίο παρουσιάζει πρόγραμμα, το οποίο θα επιτηρεί τους ανθρώπους και θα σημάνει κόκκινο συναγερμό, σε περίπτωση που πλησιάσουν ο ένας τον άλλον πέραν του επιτρεπτού.

Το πιο επικίνδυνο είναι πως οι εν λόγω τεχνολογίες χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, η οποία μπορεί να παίρνει αυτόνομα αποφάσεις.

Γι αυτό ψήφισαν τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ στο χέρι η στο μέτωπο με τσιπ η με ακτίνες λέιζερ…Στην Ελλάδα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ψήφισαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μητσοτάκης και ΣΙΑ ,ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με Φώφη Γεννηματά και ΣΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κ.Βελόπουλου…Όσο γι αυτούς που ψήφισαν ΠΑΡΩΝ κρατάνε μπόσικα για να αναλάβουν διακυβέρνηση και να συνεχίσουν μετά …Το Δούλεμα ατέρμονο…

Όσοι δεν εμβολιαστούν θα τιμωρούνται με 10 χρόνια ΦΥΛΑΚΙΣΗ και θα μεταφέρονται σε ειδικές ΦΥΛΑΚΕΣ η ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ως ΛΕΠΡΟΙ!!!

 

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου υπεγράφη στις 25/02/2020 και ο Νόμος για την μεταδοτική ασθένεια υπεγράφη το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2019 όταν δεν είχε ξεσπάσει ΤΙΠΟΤΑ…ΑΡΑ ΗΞΕΡΑΝ..

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

 

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΠΝΠ της 25ης Φεβρουαρίου

Στίς 11/06/2019 η Ελληνική Κυβέρνηση  καθ υπόδειξη των Νεοταξιτών χωρίς να έχει σκάσει τίποτα ψηφίζει ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ για μη συμμόρφωση σε Κρατικές Διατάξεις σε περίπτωση κινδύνου για μεταδοτικές ασθένειες!!!
Στη συνέχεια όλα τα επικαιροποίησαν στις συναντήσεις τους τον Οκτώβριο του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” του Ινστιτούτου  John Hopkins ,του Ιδρύματος Μπίλ Γκειτς και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στη Νέα Υόρκη κάνουν πρόβα για το σχέδιο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ και εκεί ο κ.Γκειτς μίλησε για τον κίνδυνο του Κορωνοιού και ότι αν ξεσπάσει θα πεθάνει πολύ κόσμος .Μάλιστα έγινε και  άσκηση προσομοίωσης για τον Κορωνοιό με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ (WEF) που εκπροσωπούσε τα Παγκόσμια Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα , την BIG PHARMA και άλλες μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες τη στιγμή που κανείς δεν είχε ιδέα τον Κορωνοιό!!!
Ακολούθησε η συνάντηση των Νεοταξιτών τον Ιανουάριο 2020 στο Νταβός και εκεί δόθηκε το πράσινο φως για να πέσει η μεταδοτική ασθένεια..Η συμφωνία αυτή έχει το κωδικό angenta ID 2020 και στη συνάντηση αυτή ήταν και ο δικός μας Πρωθυπουργός για να λάβει οδηγίες..
Το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Πρόληψη, Προστασία και Προαγωγή της Υγείας – Ανάπτυξη των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας», το οποίο ψηφίστηκε στις 25/02/2020 υποχρεώνει τους πολίτες να εμβολιαστούν χωρίς την συγκατάθεση τους και αν αρνηθούν τιμωρούνται με εως 10 χρόνια Φυλάκιση!!!
Με το άρθρο 284 Ποινικού Κώδικα  ποινικοποιεί την παραβίαση μέτρων πρόληψης ασθενειών.
Στο άρθρο 5 παρ. 3 στοιχείο Α iii) β) του παραπάνω Νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας προβλέπεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του πληθυσμού με απόφαση του Υπουργού Υγείας, στην περίπτωση που τούτος εκτιμήσει ότι συντρέχει εμφάνιση κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία.
Η εν λόγω διάταξη ορίζει επί λέξει τα εξής: «Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη Δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλετε δυνάμει απόφασης του Υπουργού Υγείας, μετά από σχετική γνωμοδότηση του ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου.
Με την ανωτέρω απόφαση ορίζεται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της Δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.
Κατά το άρθρο 284 Ποινικού Κώδικα για την παραβίαση μέτρων πρόληψης ασθενειών
1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 έτη.
Αν η παραβίαση αυτή είχε ως συνέπεια να μεταδοθεί η ασθένεια σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
2. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια, επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή».
Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου συγκρούεται με την  άρθρο 3 την Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το αρθρο 3 αυτής το οποίο  ορίζει: Οτι  «Κάθε άτομο έχει δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την προσωπική του ασφάλεια»
Ο τρόμος που προκλήθηκε με τον ιό είναι τόσο μεγάλος που για να σε κάνουν να το πιστέψεις και εμβολιαστείς όταν έρθει η ώρα έγινε βάσει σχεδίου (angenta 21  και angenta ID 2020) φυλακίζοντας μας στα σπίτια και σπέρνοντας τον Πανικό από τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης σταγγαλίζοντας την Οικονομία δήθεν για να σε προστατέψουν αυτοί που διέσπειραν τον ιό αυτοί που σε κατέστρεψαν Οικονομικά και σε έκλεισαν σπίτι και μετέτρεψαν τις πόλεις σε Φαντάσματα…είναι οι ίδιοι που δήθεν θέλουν να σε σώσουν…με το εμβόλιο “ΑΡΓΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ”
Συνεπώς όποιος θελήσει να αποφύγει να υποστεί τις παρενέργειες των χημικών φαρμάκων του εμβολίου για την  Κυβέρνηση που υπακούει στη Νέα Τάξη Πραγμάτων θα υποστεί ποινικές διώξεις με σκληρές ποινές και στέρηση της Ελευθερίας του ενώ ενδέχεται και με άλλη Π.Ν.Π να αυξήσουν τις ποινές και να εισάγουν και αλλες μορφές εξαναγκασμού για να σε αναγκάσουν να εμβολιαστείς..
Εδω Κυβέρνηση και Νέα Τάξη Πραγμάτων το παίζουν Θεοί που αποφασίζουν πόσο θα ζήσεις πόσα παιδιά θα γεννήσει κάθε Οικογένεια ώστε η Νέα Τάξη να ελέγχει τον πληθυσμό.
Τα βιολογικά εργαστήρια πολέμου που ελέγχονται από τη Νέα Τάξη είναι έτοιμα να στείλουν το θανατηφόρο εμβόλιο που περιλαμβάνει γονίδια που καθιστούν την γυναικά άγονη γονίδια που δρουν ως αργός δολοφόνος και εξασθενούν τον εγκέφαλο και το σώμα..Εχουν επίσης νανοτσίπ που θα μας εκχίσουν για να έχουν  ολα τα δεδομένα μας σε ψηφιακή μορφή που θα περιλαμβάνει και ιατρικά αρχεία, στα οποία θα καταχωρούνται και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στην international digital identity.
Την Π.Ν.Π ψήφισαν στις 25/02/2020

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ Β. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πρωθυπουργός
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ, ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΕΝΔΩΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button