Δεν υπάρχει Επιστημονική τεκμηρίωση για 4η δόση φωνάζει και ο Μόσιαλος..Αρχισαν να φοβούνται την ΟΡΓΗ του Λαού!!
Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE Ηλίας Μόσιαλος είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με την 4η Δόση διότι επειδή η Εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν συνοδεύεται από την αναγκαία επιστημονική τεκμηρίωση…. Λες και συνοδεύονταν οι προηγούμενες δόσεις!!!
Μάλλον ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και παραμιλάνε …Φοβούνται την συσσωρευμένη ΟΡΓΗ των ανθρώπων που βλέπουν συγγενείς και φίλους να πεθαίνουν η να αποκτούν αρρώστιες και παρενέργειες και να βρίσκονται σε Γιατρούς και Νοσοκομεία μετα τον εμβολιασμό τους…
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ..
ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ: Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει επιτελέσει σημαντικό έργο στη διάρκεια της πανδημίας. Όμως η σημερινή της εισήγηση για την χορήγηση της δεύτερης αναμνηστικής δόσης σε άτομα ηλικίας 30-59 ετών που δεν ανήκουν στις ευάλωτες κατηγορίες δεν συνοδεύεται από την αναγκαία τεκμηρίωση.
Συγκεκριμένα, η ίδια η επιτροπή επισημαίνει ‘ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το πρόσθετο όφελος που θα προσφέρει μια δεύτερη αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια.’
Εφόσον δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα τότε δεν θα έπρεπε να γίνει και η σχετική εισήγηση αυτή τη χρονική περίοδο.
Ορισμένοι επισήμαναν ότι θα μπορούν να κάνουν την τέταρτη δόση όσοι φοβούνται. Αυτός βέβαια δεν είναι επαρκής λόγος για να δικαιολογηθεί μια πολιτική, ειδικά όταν δεν υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση.
Οι αποφάσεις δημόσιας υγείας και οι ιατρικές αποφάσεις πρέπει να βασίζονται στην τεκμηρίωση και στη συστηματική ανάλυση των δεδομένων. Στη χώρα μας χρειάζεται να έχουμε επαρκή στοιχεία για το ποσοστό των συμπατριωτών μας που έχουν επαρκή ανοσοπροστασία.
Αυτό μπορεί να γίνει με τυχαίες δειγματοληψίες στο γενικό πληθυσμό. Έτσι θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα για τις πιθανές επιπτώσεις της πανδημίας τους επόμενους μήνες αλλά και για την αναγκαιότητα των αναμνηστικών δόσεων.
Τέλος να επισημάνω ότι τα υπάρχοντα εμβόλια εξακολουθούν να είναι πολύ αποτελεσματικά όσον αφορά στην αποτροπή της σοβαρής νόσησης. Δεν είναι πολύ αποτελεσματικά πλέον όσον αφορά στην αποτροπή της ήπιας λοίμωξης και των επαναλοιμώξεων. Και αυτό ισχύει κυρίως για τις υποπαραλλαγές Β4 και Β5 της Όμικρον.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. ΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
https://newtube.app/user/IoannisKomninos/Omlbk3V