Νεο Δούλεμα για τον άξονα Βορρα -Νότου Κέρκυρας…Μπαλώματα αντι για νεα χάραξη..(VIDEO)

Αφήνουν την Κέρκυρα ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ..και εριξαν 2 ΔΙΣ για Οδικό Άξονα στη Κρήτη!!

Ολος ο θίασος της ΝΔ ξεκίνησε το προεκλογικό “παραμύθι” παρόντος του Υπουργού Υποδομών κ.Καραμανλή..

Θα δώσει λέει ενα εκατομμύριο ευρώ για την Οδική Ασφάλεια  ..Να γίνουν μελέτες που δεν υπάρχουν για μπαλώματα παρακάμψεις.. και ΩΡΙΜΑΝΣΗ!! Δηλαδή το πόσο θα το φάνε Μελετητικά Γραφεία Μηχανικοί και παρατρεχάμενοι  για να μας φτιάξουν το μυθιστόρημα της Ασφάλειας!! Πουθενά δεν μίλησαν για νεα Χάραξη!!!!  Δεν εχουν μυαλό για Οδικό άξονα

Οδικο άξονα στην Κρήτη που ηθελε ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ολα ωρίμασαν σε λίγους μήνες και βρήκαν-εξασφάλισαν  ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ και το έργο ξεκινά..Στην Κέρκυρα τους ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κανονικά!!! Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αιτιολόγησε οτι η Κρήτη ζητούσε τον Άξονα χρόνια τώρα για να μην είναι ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ  και λέγοντας  οτι αφού έχουμε ΕΓΝΑΤΙΑ και ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ και ανάπτυξη  δικαιούται και η Κρήτη να μην μείνει πίσω και κυρίως να υπάρχει ενας ΑΞΟΝΑΣ ασφαλής που να προστατεύει τους Κρητικούς απο τα ατυχήματα..Να μην χάνονται άλλες ζωές στο δρόμο σε ενα άθλιο δίκτιο και να μην ανησυχούν οι γονείς για τα παιδιά τους .Να κυκλοφορούν με ασφάλεια.

Και στην Κέρκυρα παίζουν με τον Οδικό Άξονα και οταν  το αναφέρουν δυστυχώς μιλούν για ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ και παρακάμψεις..

Δεν υπάρχει διάθεση για να δούμε Οδικό άξονα με αυτό το “ΘΙΑΣΟ¨!!

Θα συνεχίσουμε να έχουμε νεκρούς και καντήλια στο άθλιο αυτο Οδικό δίκτιο..γιατι η Κέρκυρα δεν εχει επιλεγεί για ανάπτυξη..ακόμα..Οι μικροπαρακάμψεις δε λύνουν το συνολικό Οδικό πρόβλημα και την επικινδυνότητα. Είναι πανάκριβες και δε μπορούν να συνδυάσουν την αντιμετώπιση πλήθους άλλων προβλημάτων.

Η Χάραξη νεου  Οδικού  Άξονα πρέπει να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί συνδυαστικά και με  νέες κεντρικές υποδομές για ύδρευση άρδευση  αποχέτευση Νεο Αεροδρόμιο Φυσικό αέριο  τεχνολογικά δίκτυα  κ.α. Και το βασικότερο την παράκαμψη πόλεως .

Τα αδρανή υλικά δε από τη διατρύπηση των ορεινών όγκων Αγιων Δεκα και Παντοκράτωρα  θα δώσουν πλούτο.Τα τούνελ (εκτός του ότι δεν θα υπάρχουν απαλλοτριώσεις και ξεκινούν άμεσα) θα έχουν μηδενικό κόστος αφού τα αδρανή υλικά από τη διατρύπηση των δύο ορεινών όγκων μπορούν να δοθουν για τα φράγματα και να εχουμε εξοικονόμηση υλικών αλλα  και για πολλά άλλα έργα οικοδομικής φύσεως.

Δυστυχώς ο θίασος αποφάσισε την ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ…Ειπαν οχι στον ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ και μας δίνουν μπαλώματα..

Η σύσκεψη στη Περιφέρεια Ιονίων Νησων ηταν ΚΛΕΙΣΤΗ στους Δημοσιογράφους και τους Πολίτες..Λες και συζητούσαν  ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!! Ο “Θίασος” έκανε πρόβα για τις ψεύτικες υποσχέσεις..Η κλειστή σύσκεψη σχολιάστηκε ΑΡΝΗΤΙΚΑ απο την ΕΡΤ και το Δημοσιογραφικό πάνελ της εκπομπής αλλά και απο την ανταπόκριση του Δημοσιογράφου  Γιάννη Aνδριωτη όπως θα δείτε στο VIDEO.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ VIDEO απο την πρόσφατη εκπομπή μας για το Οδικό δίκτυο στο amazonios TV…Δείτε πως ο Μητσοτάκης αποφάσισε και ξεκίνησε Οδικό Άξονα στη Κρήτη σε χρόνο ΡΕΚΟΡ με 2 δις..εξασφαλισμένα….

Προσέξτε  κάτι σημαντικό..Ο Μητσοτάκης αναφέρει και το λόγο που έπρεπε να ξεκινήσει ο Αξονας..Ενα τεράστιο Κοινωνικό θεμα…Να μην σκοτώνονται οι συμπολίτες τους σε άθλια οδικά δικτια…Για την Κέρκυρα ο Υπουργός κ.Κ.Καραμανλής ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υποδομών κ.Κ.Καραμανλής αυτό το λόγο ύπαρξης του Οδικού Άξονα Κέρκυρας δεν τον μετράνε!!

Τα δικά μας παιδιά συγγενείς φίλοι και επισκέπτες πρέπει να πεθαίνουν για πολλά χρόνια ακόμη οταν μας λεει κατάμουτρα ο Υπουργός Υποδομών Κ.Καραμανλής με την Ρόδη Κράτσα Περιφερειάρχη ιονίων Νήσων οτι δεν θα δούμε τον ΑΞΟΝΑ ούτε στο όνειρο μας ενω στη Κρήτη ξεσκίστηκαν για να τον ξεκινήσουν..Οταν σου λενε λοιπόν μόνο για μπαλώματα και παρακάμψεις η Κέρκυρα  είναι καταδικασμένη απο αυτό τον “ΘΙΑΣΟ” !!

Οσο για τα φράγματα δεν μας ειπε ο ΘΙΑΣΟΣ  πως θα διοχετευτεί σε αυτο το άθλιο Αρχαίο δίκτιο σωληνώσεων της πόλης και τη ποιότητα θα βγει στις βρύσες μας αλλά και ποτε θα κατασκευάσουν δίκτιο στο υπόλοιπο νησι..Σε ελεύθερη μετάφραση ο Θίασος μας είπε ΠΑΡΤΕ εξάδες εμφιαλωμένο να εχετε!!!

ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ AMAZONIOS TV

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ???????????

  Τα “τούβλα” ο Αλαφούζος και ο Μητσοτάκης

  https://www.youtube.com/watch?v=tby45ZRgfXk
  ———————
  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ — ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 7:04

  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΕΡΑΣ 290622

  https://www.youtube.com/watch?v=ZSKs3E5UwnE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button