Χρυσοχοΐδης:Οποιος διασκεδάζει τρώει και πίνει η εχει ανοικτό κατάστημα είναι ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ!! Σκάβει τάφους

Αστυνομικές επιχειρήσεις για το Φίμωτρο την Νυκτερινή κυκλοφορία..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Σε αυστηρούς τόνους απευθύνθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στους πολίτες να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα, κάνοντας έκκληση να μην πάρει ουδείς ελαφριά την κατάσταση…..

«Τον κορονοϊό θα τον νικήσουμε με το εμβόλιο, μέχρι τότε θα τον δαμάσουμε από τη συμπεριφορά της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης» είπε ο κος Χρυσοχοϊδης σημειώνοντας ότι :

Οποίος διασκεδάζει, πίνει τρώει χωρίς να τηρεί τα  μέτρα σκάβει τάφους.

Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους.

Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, θα κλείσει ολόκληρη η Ελλάδα.

Ο υπουργός προανήγγειλε σαρωτικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων λέγοντας: «Οι έλεγχοι θα είναι περαιτέρω σαρωτικοί και εντατικοί όλη η Αστυνομία είναι στο δρόμο και θα είναι στο δρόμο από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ μέχρι τον τελευταίο αρχιφύλακα. Περιμένουμε από τους πολίτες ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Η ανυπακοή είναι ανεύθυνη πράξη».

Απο την Τρίτη που το ΦΙΜΩΤΡΟ η ΜΑΣΚΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ  είναι ΓΕΝΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα μας αλλάξουν τα ΦΩΤΑ!!! Αποφασίζομεν και Διατάσσομεν..

Αυτό μας λέει ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ πρώην Πασόκος Υπουργός του Μητσοτάκη. Η κατάλυση της Δημοκρατίας των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Χώρας και η ΥΠΟΤΑΓΗ στους Παρανοϊκούς -Ψυχοπαθείς της Νέας Τάξης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button