Ήταν μέλη στην ίδια εταρεία ο Θάνος Πλεύρης με τους δύο γιατρούς του Γιώργου Μαζωνάκη
H Xαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου
Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποίησε το ΠΑΣΟΚ, ο νυν υπουργός και οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί (το ζευγάρι Ηλίας Θεοδωρόπουλος και η σύζυγός του) υπήρξαν το 2012 ιδρυτικά μέλη και συμμετείχαν στην προσωρινή διοίκηση του σωματείου με την επωνυμία «Ελληνικό Ιατρονομικό Συμβούλιο».
Μια αποκάλυψη που δημιουργεί θέμα ακόμα και παραμονής του στην κυβέρνηση, έρχεται σε ότι αφορά τη σχέση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη, με το ζεύγος των προφυλακισμένων ιατρών της υπόθεσης του θανάτου του Γ.Μαζωνάκη: Αντίθετα με ότι διαβεβαίωνε ο Θ.Πλεύρης, δεν τους γνώριζε επειδή του είχαν συνταγραφήσει βιταμίνες το 2016, αλλά γιατί είχαν κοινή εταιρεία «Ιατρονομικού» χαρακτήρα από το 2012!
Δηλαδή ήταν συνέταιροι.
Είναι άγνωστο γιατί προσπάθησε ο Θάνος Πλεύρης τόσο χονδροειδώς ένα γεγονός, το οποίο είναι βέβαιο πως δεν θα έμενε κρυφό.
Έχει κάτι να κρύψει, εκτός από τη σχέση του με τους δύο απατεώνες ιατρούς που βαρύνονται με τον θάνατο του Γ.Μαζωνάκη;
Το γεγονός ότι συμμετείχε στο συνέδριο που έκανε η Ιωάννα Γάκα, σίγουρα δεν ήταν τυχαίο, ούτε ήταν τυχαίο γεγονός ότι ο έταιρος υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού ως «δημοσιογράφος» είχε λ’άβει την περίφημη συνέντευξη από τον υπνωτιστή Νάσου Κομιανού.
Η πρώτη αντίδραση ήρθε από το ΠΑΣΟΚ όπου μέσω ανακοίνωσης θέτει ερωτήματα προς τον υπουργό σχετικά με το πότε ξεκίνησε η γνωριμία του με τους δύο γιατρούς και ζητά να διευκρινίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες είχαν συνεργαστεί στο συγκεκριμένο σωματείο.
ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΠΛΕΥΡΗ!!!
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ!!!Ήταν στη διοίκηση σωματείου «Ελληνικό Ιατρονομικό Συμβούλιο» από το 2012 μαζί με τους δύο κομπογιαννίτες γιατρούς του Μαζωνάκη!!!
Γι’ αυτό τους έπαιρνε τηλέφωνο, ο απατεώνας!!!
Κι έλεγε ψέματα ότι είχε επισκεφθεί… pic.twitter.com/PjSlKm90FJ— ΚΕΡΒΕΡΟΣ (@RXRqdEgogik2Z9P) September 18, 2026













