Χρόνης Προσαλέντης Υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Προς αποσαφήνιση ψευδών ειδήσεων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφορικά με την εκλογική μου πορεία το 2014 γράφω αυτό το αρθρο για να ξεκαθαριστεί πλήρως αυτή η περίπτωση.

Το τελευταίο διάστημα ανώνυμα κάποια άτομα μέσα απο το διαδίκτυο με λογαριασμούς που έχουν ψευδώνυμα  ανέλαβαν υπηρεσία συκοφάντησης μου…

Συγκεκριμένα αναφέρουν σε λογαριασμούς στο Facebook ,Tik Tok σε video στο You Tube κ.α οτι το 2014 κατέβηκα υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο της Κέρκυρας με τον Άρτεμη Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευσις…συνοδεύοντας αυτο τον ψευδή ισχυρισμό με φωτογραφίες μου και αλλα ψεύδη.

Εχω να δηλώσω οτι ο αγώνας μου για τη Διαφάνεια και η στήριξη των Κοινωνικών ομάδων που πλήττονται απο Πολιτικούς Φορείς και πρόσωπα συνεχίζεται απο Μέσα του διαδικτύου για το Κοινωνικό συμφέρον και φαίνεται οτι αυτό ενοχλεί κάποιες ομάδες .

Ετσι έγραψαν και ανέβασαν αναρτήσεις & video που με συκοφαντούν…Επειδή συσχετίζουν διάφορα θα παραθέσω σήμερα με αποδεικτικά στοιχεία οτι δεν κατέβηκα με κανένα Σώρρα η το κόμμα του Ελλήνων Συνέλευσις.

Το 2014 ανακοίνωσα την κάθοδο μου στις Δημοτικές Εκλογες με παράταξη (Ελεύθερη Κέρκυρα) που ίδρυσα ονομάτισα  και οργάνωσα ο ιδιος με συνεργάτες μου  με δικά μου έξοδα και μόνον χωρις τελικά αυτο να γίνει.

Τα ψέματα που διακινούνται απο ανώνυμα άτομα με ψευδώνυμα  στο διαδίκτυο υποστηρίζουν οτι κατέβηκα με το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα Ελλήνων Συνέλευσις..

Σημειώνουμε οτι το κόμμα αυτό ιδρύθηκε το 2015 ενα ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ απο τις Δημοτικές Εκλογές του 2014 αρα αποδεικνύεται το ΨΕΥΔΕΣ του συσχετισμού

Το 2014 υπήρχαν θύλακες -Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι με πλησίασαν και μου ζήτησαν να κατέβουν υποψήφιοι στην υπο Δημιουργία Παράταξη μου και οτι υπάρχουν επενδυτικά Κεφάλαια για να βοηθήσουν το Δημο.

Ενέταξα αρχικά 15 περίπου άτομα απο αυτά στο συνδυασμό μου και ζήτησα να μου προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία για το οτι υπάρχουν αυτά τα Κεφάλαια. Λίγο πριν την κατάθεση στο Πρωτοδικείο του Συνδυασμού που είχα καταρτίσει με 60 άτομα Υποψηφίους ζήτησα επιπρόσθετα στοιχεία και συγκεκριμένα το εξτρε Τράπεζας που αποδείκνυε οτι υπήρχαν Κεφάλαια

Αυτα δεν μου δόθηκαν και βλέποντας οτι στήνουν “παραμάγαζο” στο συνδυασμό μου διέγραψα τα 15 αυτα άτομα  με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να συγκροτήσω μια εβδομάδα πριν την κατάθεση του συνδυασμού το Νόμιμο αριθμό των υποψηφίων  και να μην κατέβει ο συνδυασμός μου στις εκλογές.

Τα οσα λοιπόν γράφονται απο Ιανουάριο του 22 εως και σήμερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είναι ΨΕΥΔΗ και αποδεικνύονται

1.Με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών για τους συνδυασμούς που κατέβηκαν το 2014 στο Δημο Κερκυραίων και το σχετικό link του Υπ.Εσωτερικών.

https://ekloges-prev.singularlogic.

Οι συνδυασμοί που κατέβηκαν στις Δημοτικές εκλογές του 2014 προκύπτουν και απο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το σχετικό link.

https://ekloges.pin.gov.gr/electionResults

2.Με την χρονολογία Ίδρυσης της Ελλήνων Συνέλευσις όπως προκύπτει απο την Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ που καταγράφει οτι η ιδρυσις του κόμματος Σώρρα  εγινε (04/09/2015) ένα χρόνο μετά την εκδήλωση συμμετοχής μου στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 και το σχετικό link.

https://el.wikipedia.org

Συνεπώς δεν ειχα ΑΝΑΜΕΙΞΗ σε κόμμα του  Σώρρα ουτε κατέβηκα μαζι του η σε κόμμα του ουτε είχα Οικονομικές συναλλαγές για να με συσχετίζουν ψευδώς.

Αυτά για αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στα οσα με ΚΟΥΚΟΥΛΑ καταγράφουν  με ψευδώνυμα διάφορα άτομα..Τα άτομα αυτα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη με μήνυση που κατέθεσα αρχές  Φεβρουαρίου του 2022 στην Εισαγγελία Κέρκυρας και δόθηκε εντολή απο τον Εισαγγελέα που χρεώθηκε τη Δικογραφία να αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους ονόματα μέσω της Δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Χρόνης Προσαλέντης Δημοσιογράφος.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button