Χωρίς Υγεία Χωρίς ασθενοφόρα & Υποδομές η Κέρκυρα . Η Υδραίου αγοράζει υποψήφιους με το μήνα.(Video)

Δεν τους νοιάζει η ζωή σου..Ο θάνατος των πολιτών επέρχεται απο τη μη θωράκιση της Υγείας

Η διάλυση της Υγείας στη Κέρκυρα εχει επέλθει απο την Κυβέρνηση της ΝΔ και τις επιλογές της σε Περιφέρεια Δήμο Κέρκυρας και την υπεύθυνη Υγείας στην Νομαρχιακή κ.Μ.Μάστορα που πρόσφατα έσβησε τις κριτικές Ιατρών και πολιτών απο το λογαριασμό της..

Τα οσα έχουν συμβεί αλλα και τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν ποσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση για τους πολίτες και επισκέπτες..Ασθενοφόρα δεν υπάρχουν να καλύψουν τον Βορρά και το Νότο με αποτέλεσμα να πεθαίνουν στο δρόμο η να μεταφέρονται σε καρότσες ασθενεις..

Το πρόσφατο συμβάν με 21χρονο στο Περιφερειακό της Λευκίμμης καταγράφεται με εικόνες στην εκπομπή οταν το ασθενοφόρο έφθασε με μια ωρα καθυστέρηση και συν τα 45 λεπτά που χρειάζεται για να φθάσει.. Στο Νοσοκομεία καταγγέλουν πολίτες την ευθύνη για το θάνατο 54χρονης που για μια περίπτωση ρουτίνας απο Ιατρικά λάθη την πέθαναν..

Φωτο απο την αναμονή δυο ωρες για να έρθει ασθενοφόρο στον Περιφερειακό της Λευκίμμης προ ημερών..σε σοβαρό Τροχαίο με 21χρονο να βρίσκεται στο οδόστρωμα..

Η γέφυρα Κουρκουμέλλη στην Αφρα παραμένει κλειστή 6 μηνες και ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Περιοχής στην μετακίνηση τους..

Η Περιφερειάρχης κ.Ρόδη Κρατσα γυρίζει για την Προεκλογική της εκστρατεία με Φωτογραφήσεις χαιρετούρες και τρώει τα ψαράκια της σε ταβέρνες του Ιονίου και το νησι της Κέρκυρας βυθίζεται χωρις λύσεις..

Τα σκουπίδια δεν μαζεύονται απο τον εργολάβο Λωλη που εισπράττει 12 εκ ευρω το χρόνο και δημιουργούν εικόνες δυσφήμισης στον Τουρισμό και στους επισκέπτες μας..με ευθύνη της Δημάρχου Κερκυρας και της Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων..

Η κ.Υδραίου συνεχίζει να ψωνίζει υποψηφίους που τους χρηματοδοτεί απο τα Ταμεία του Δημου Κέρκυρας..Τελευταίο “φρούτο” που παρουσίασε ο Αγγελος Κουλούρης που τον εχει προσλάβει απο το 19 ως Επιστημονικό συνεργάτη του Δήμου με περίπου 1000 ευρω το μηνα..

Η Δήμαρχος Κέρκυρας δεν εχει απαντήσει στους Κερκυραίους γιατί κρατά ενεργή την Υπογραφή με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την εφαρμογή της Παρανοικής Αντζέντας 21-30 στους Κερκυραίους Δημότες..

ΔΕΙΤΕ την εκπομπή μας απο το amazonios TV με τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη

ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ..ΜΕΤΟΝ ΧΑΡΟ ΣΤΗ ΚΑΡΟΤΣΑ..ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ??

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button