Πεδίο Μάχης το Τυμπάκι – Πακιστανοί σάπισαν στο ξύλο Κρητικούς (Video με το ξυλοκόπημα)

Ετσι είναι τα φθηνά εργατικά χέρια..Για μια ακόμα φορά η Μεσαρά βρίσκεται στο επίκεντρο άγριων συμπλοκών, με πρωταγωνιστές ντόπιους πολίτες και Πακιστανούς που εργάζονται σε θερμοκήπια και καλλιέργειες της περιοχής.

Τα χθεσινά επεισόδια (αναφέρεται πως ξεκίνησαν όταν ένας Πακιστανός μίλησε άσχημα σε γυναίκα, μέσα σε συσκευαστήριο του Τυμπακίου όπου εργάζονταν και όταν ένας ντόπιος εργαζόμενος στην ίδια επιχείρηση του ζήτησε το λόγο, δέχθηκε επίθεση από 30 περίπου αλλοδαπούς) φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τις σημερινές βίαιες συγκρούσεις, οι οποίες δεν περιορίστηκαν μόνο στη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλά επεκτάθηκαν και στους γύρω δρόμους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν πολλοί τραυματίες, οι 5 εξ αυτών όλοι Έλληνες, μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, καθώς οι συμπλοκές έγιναν με στυλιάρια, ξύλα και άλλα αντικείμενα, ενώ για αρκετή ώρα η περιοχή είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης.
Η αστυνομία αντέδρασε δυναμικά και περιόρισε την ένταση, ενώ στη Μεσαρά έχουν φτάσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και από άλλες περιοχές.

Το κλίμα εδώ και καιρό στην Μεσαρά είναι ιδιαίτερα βαρύ.
Τα επεισόδια είναι στην ημερήσια διάταξη, οι Πακιστανοί  (κανείς δεν ξέρει πλέον ακριβώς τον αριθμό – υπολογίζονται πάντως σε μερικές χιλιάδες) που μένουν και εργάζονται στην περιοχή έρχονται διαρκώς σε αντιπαράθεση με ντόπιους κατοίκους, όχι μόνο της Μεσαράς αλλά και των γύρω χωριών…
epilekta.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close