Χωρίς QR στο ψύχος το εξώτερον.. οι ανεμβολίαστοι!

Χωρίς QR στο ψύχος το εξώτερον.. οι ανεμβολίαστοι!! Το παίζουνε θεοί και διαχωρίζουν ως Άδη-κοι κριτές τα πρόβατα από τα ερίφια! Κριτές του κοσμάκι…..

Τα μαγαζιά είναι άδεια ο Άδης θα είναι τίγκα...Έχουν κάνει ζώνες μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες σάλες ως και terrasses. Οι ανεμβολίαστοι στο ψύχος το εξώτερον Νοέμβρη μήνα. Και μετά γιατί θερίζουν οι πνευμονίες. Το 4ο κύμα το προκαλούν τα μέτρα που επιβάλουν γενικό ψύχος μέσα έξω. Ψύχος στα διαμερίσματα με τιμές φωτιά σε ηλεκτρικό αέριο για να σώσουν τον πλανήτη σκοτώνοντας τον άνθρωπο..στα πρότυπα του η εγχείρηση επέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε... Ψύχος στη μόνη ζώνη πρόσβασης για ανεμβολίαστους στο πεζοδρόμιο… Κατάργηση κοινωνικής ζωής για ανεμβολίαστους. Καταδίκη σε θάνατο στο διαμέρισμα από μαρασμό απομόνωση σε ηλικιωμένους σε συνταξιούχους τρίτη ηλικία.. Τέρμα το καφενείο ..Mέτρα υγειονομικού απαρτχχάιντ. Ρατσισμός στο έπακρον…..

”Το υπουργείο Ανάπτυξης απευθύνει αυστηρές συστάσεις στα καταστήματα, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει ένας υπάλληλος στην είσοδο του καταστήματος, ο οποίος θα ζητά τα πιστοποιητικά και τα αποδεικτικά (διαβατήρια, ταυτότητες, δίπλωμα οδήγησης κ.α.) από τον πελάτη που έχει κάνει το εμβόλιο ή έχει νοσήσει για να μπει μέσα.” Οι άλλοι στο καταδικάζονται από το νέο Υπουργείο Θρησκευμάτων Τελευταίας Κρίσης .. στο ψύχος το εξώτερον.. Το παίζουν θεοί το παίζουν Σωτήρες;; Tι είναι;; Υγειονομική εσχατολογία……Παγκόσμιος ψευδο-υγειινίστικος σεκταρισμός.Ποιο Σύνταγμα ποια ΕΕ ποιά Ανθρώπινα Δικαιώματα όλα στη πυρά του Ιεροεξεταστή…

 

Kατά τ’ άλλα ελεύθερη διακίνηση πολιτών στην ΕΕ…..κι όλα αυτά για το αυτοαποκαλούμενο εμβόλιο καμιά σχέση με κλασική έννοια όρο, πείραμα 1000 τοις χιλίοις σε πειραματικό στάδιο που στην ΕΕ έχει προκαλέσει σύμφωνα με Φαρμακοεπαγρύπνιση ευρωπαϊκή πάνω από 28.000 θανάτους σε εμβολιασμένους πάνω από 1.000.000 ανεπιθύμητες παρενέργειες και 75.000 σοβαρές νευρολογικές παρενέργειες από Pfizer. 5.000 επίσημα πιστοποιημένοι θάνατοι από τον Οργανισμό. Κι όμως είναι ακόμα σε διακίνηση και επιβάλλεται ως υποχρεωτικό. Το σκάνδαλο όλων των εποχών στην Ιστορία της Επιστήμης… Έχει δε προκαλέσει αναλογικά με τα κανονικά εμβόλια πολλαπλάσιους θανάτους αναπηρίες και παρενέργειες και όμως με δογματισμό το υποστηρίζουν… ως θανάτου κυριολεκτικά.

dimpenews.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

4 Comments

 1. «Ποιο ποσοστό των εργαζομένων του CDC είναι εμβολιασμένοι;»: Η Κάσιντι Γκριλς Ουαλένσκι στην ακρόαση της Γερουσίας
  .
  Στη σημερινή ακρόαση της Επιτροπής Υγείας της Γερουσίας, ο γερουσιαστής Bill Cassidy (R-LA) ρώτησε τη Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky σχετικά με τα ποσοστά εμβολιασμού του τμήματός της.

  ‘What Percent Of CDC Employees Are Vaccinated?’: Cassidy Grills Walensky At Senate Hearing

  Nov 4, 2021

  https://www.youtube.com/watch?v=QabAtYBnqro

  Ξέρει πόσοι Αμερικανοί πολίτες είναι εμβολιασμένοι.Δεν ξέρει πόσοι απο το CDC είναι εμβολιασμένοι.

 2. Συνελήφθη ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, κατηγορούμενος για απάτη – μπλακάουτ στα μέσα ενημέρωσης καθώς τάσεις #PfizerGate

  CEO of Pfizer arrested, charged with fraud – media blackout as #PfizerGate trends

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, συνελήφθη στο σπίτι του στο εύπορο προάστιο Scarsdale της Νέας Υόρκης το πρωί της Παρασκευής από το FBI και κατηγορήθηκε για πολλαπλές κατηγορίες απάτης. Ο Μπουρλά κρατείται ενώ περιμένει την ακρόαση για την εγγύηση. Ομοσπονδιακοί πράκτορες βρίσκονται στη διαδικασία εκτέλεσης εντάλματος έρευνας στο σπίτι του και σε πολλά άλλα ακίνητα που κατέχει σε ολόκληρη τη χώρα.

  https://www.conservativebeaver.com/2021/11/05/ceo-of-pfizer-arrested-charged-with-fraud-media-blackout/#comment-4126

 3. Ο Newt Gingrich κατακεραυνώνει τον «ανέντιμο» Fauci: Κρύβεται πίσω από τα παιχνίδια με τις λέξεις

  4 Νοεμβρίου 2021

  Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Νιουτ Γκίνγκριτς παρέχει ανάλυση και αντίδραση στη μαρτυρία του Δρ. Φάουτσι ενώπιον της Επιτροπής ΒΟΗΘΕΙΑΣ της Γερουσίας.

  Newt Gingrich blasts ‘dishonest’ Fauci: He hides behind word games

  https://www.youtube.com/watch?v=7GvkH5ejoYM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button