Τι τραβάνε οσοι Αμερικανοί στρατιώτες εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 απο το 2014!

Αμερικανοί στρατιώτες εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 απο το 2014!

Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο! Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού δεν έκαναν το εμβόλιο από την Pfizer ή τη Moderna, αλλά από το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας. Το υπουργείο κυκλοφόρησε τα εμβόλια, είπε ο δικηγόρος Τόμας Ρεντς κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Κογκρέσο των ΗΠΑ σχετικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους εμφολιασμούς.

«Αν θέλετε να κάνετε μήνυση σε κάποιον, πρέπει να πάτε στο Υπουργείο Άμυνας», είπε ο Ρεντς. “Καλή τύχη.” Το ίδιο υπουργείο έχει επίσης όλα τα στοιχεία και τα κρύβουν, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το υπουργείο Άμυνας και η CIA γνώριζαν επίσης τι ακριβώς συνέβη στο εργαστήριο της Γουχάν. «Έχουμε ένα βουνό αποδεικτικών στοιχείων».

Εμβολιάστηκε κατά του COVID-19 από το 2014 5 ΦΟΡΕΣ!!!

Με βάση τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, εκτιμά ότι η ασθένεια αυτή αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 2010.

Επίσης, του το ανάφερε ένας πληροφοριοδότης του αμερικανικού στρατού. Μέσω μιας μήνυσης, ο Renz κατάφερε να αποκαλύψει τα ιατρικά δεδομένα αυτού του ατόμου. Δείχνει ότι ο στρατιώτης είχε ήδη εμβολιαστεί κατά του COVID-19 (Moderna) το 2014 στο Στρατιωτικό Κοινοτικό Νοσοκομείο Irwin στο Fort Riley του Κάνσας. Όχι λιγότερο από πέντε φορές.

«Πρέπει να το διερευνήσουμε αυτό», τόνισε ο Ρεντς, ο οποίος είπε ότι έχει «ένα τεράστιο βουνό» αποδεικτικών στοιχείων. «Πρέπει να θέσουμε ερωτήσεις. Το Υπουργείο Άμυνας και η CIA συμμετείχαν στους πειραματικούς εμφολιασμούς. Σε ποιο βαθμό και πόσο καιρό συνεχίζεται αυτό;».

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: ο δικηγόρος δεν μπόρεσε να ζητήσει έγγραφα από το Υπουργείο Άμυνας ή τη CIA μέσω αιτήματος FOIA (Open Government Act).

https://korakas-news.gr

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button