Ούτε τα παιδιά τους δεν μπορούν να προστατευσουν..16χρονος ποδοσφαιριστής (Παναιτωλικός) με οξεία Μυοκαρδιτιδα!!

Καθημερινά αποκαλύπτεται το μέγεθος της Γενοκτονίας……Νεα παιδιά πεθαίνουν η αποκτούν θρομβώσεις μυοκαρδίτιδα παραλύσεις στείρωση κ.α…Απο τον Οκτώβριο τα Παρανοικά Πολιτικά Ναζίδια θα εκτελέσουν εντολές πλήρους σκλαβοποίησης ελέγχου και μείωσης πληθυσμού..Ο αγώνας θα ειναι πολύ σκληρός..Τα νεα Ναζιστικά τους μέτρα έχουν απενεργοποίηση Τραπεζικού Λογαριασμού και συλλήψεις οσων θα κυκλοφορούν χωρις να έχουν κάνει την δόση τους…

Αλλο ενα περιστατικό καταγράφει σήμερα το press-room-ioa.blogspot.com  με εναν 18χρονο εμβολιασμένο Ποδοσφαιριστή απο τον Παναιτωλικο. Δυστυχώς διεγνώσθη με οξεία ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ…Ουτε τα παιδιά τους δεν μπορούν να προστατεύσουν αρκετοί Έλληνες..

amazonios.net

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Ένας 16χρονος πλήρως εμβολιασμένος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα νόσησε με κορωνοϊό, νοσηλεύεται με οξεία μυοκαρδίτιδα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Ο νεαρός διαμαρτυρήθηκε στους οικείους του ότι αισθανόταν πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαγνώστηκε με οξεία μυοκαρδίτιδα και κρίθηκε προτιμότερο να διακομισθεί την Τρίτη (17.05.2022 σε νοσοκομείο της Πάτρας για καλύτερη παρακολούθηση της κατάστασής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος είναι εμβολιασμένος κατά της covid-19, όμως πριν από λίγο καιρό νόσησε με κορωνοϊό και έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα αισθάνθηκε τις συγκεκριμένες ενοχλήσεις.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button