CDC και HHS πλήρωναν σεναριογράφους και κωμικούς για να κοροϊδεύουν τους ανεμβολίαστους

1 δισεκατομμύριο δολάρια δόθηκε από CDC για πληρωμές προπαγάνδας και δωροδοκίες σε ηθοποιούς, κανάλια, αθλητές, θρησκευτικούς ηγέτες και infuencers

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) είναι πλέον εκτεθειμένα καθώς αποκαλύπτεται πως διεξήγαγαν περίτεχνη εκστρατεία προπαγάνδας στη ζωντανή μνήμη. Σεναριογράφοι, κωμικοί, επιρροές και ηγέτες εκκλησιών, μεταξύ άλλων, στρατολογήθηκαν και πληρώθηκαν για να προωθήσουν τα εμβόλια Covid-19 στις μάζες, γελοιοποιώντας και ντροπιάζοντας όσους αρνούνται το τρύπημα.

Το Judicial Watch (μια αμερικανική συντηρητική ομάδα ακτιβιστών) πέτυχε για άλλη μια φορά, μηνύοντας το HHS, να αποκτήσει έναν θησαυρό εγγράφων που αποκαλύπτουν την πιο μεγάλη χρηματοδοτούμενη προπαγανδιστική εκστρατεία στον κόσμο, με σκοπό να προσπαθήσει να πείσει τις μάζες να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα mRNA.

«Το Judicial Watch αποκαλύπτει το σχέδιο προπαγάνδας της διοίκησης Μπάιντεν για την προώθηση του εμβολίου κατά του COVID», αναφέρει το δελτίο τύπου της ΜΚΟ: «Το Judicial Watch ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε 249 σελίδες αρχείων από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) που περιγράφουν λεπτομερώς τα εκτενή σχέδια μέσων ενημέρωσης για προπαγανδιστική εκστρατεία για την προώθηση του εμβολίου COVID-19. Ένα έγγραφο στα αρχεία που κυκλοφόρησαν είχε τίτλο, «Σχέδιο PEC (Public Education Campaign) 19 Απριλίου – 31 Μαΐου 2021» και περιείχε όλα τα ακόλουθα σημεία και άλλα:

 • Πακέτο εμβολιασμού σε όλους τους φορείς ταλέντων και διαχείρισης ψυχαγωγίας
 • Πακέτο εμβολιασμού σε όλες τις εταιρείες μέσων ενημέρωσης και τους παραγωγούς εκπομπών
 • Προσέγγιση σε μεγάλους παραγωγούς πολιτιστικών εκδηλώσεων
 • Δημιουργήστε βίντεο με ερωτήσεις και απαντήσεις στο HHS με τοπικούς μαύρους γιατρούς να συζητούν για τα εμβόλια, πώς λειτουργούν και γιατί το κοινό πρέπει να εμβολιαστεί
 • Ζητήστε από τον Τομ Μπράντι να δημιουργήσει ένα βίντεο με τους γονείς του που ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό
 • Δημιουργήστε προσαρμοσμένες συνεργασίες με τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων με αλγόριθμους για να επηρεάσετε τον κόσμο
 • Κυκλοφόρησε περιεχόμενο με βίντεο από συγγραφείς κωμωδιών του Χόλιγουντ
 • Συνεργαστείτε με το YouTube για μια πρωτότυπη ειδική προσφορά για τους εμβολιασμούς που απευθύνονται σε νέους
 • Συνεργαστείτε με το Instagram για να δημιουργήσετε μια σειρά σχετικά με τα εμβόλια για το @Instagram (ο μεγαλύτερος λογαριασμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, 387 εκατομμύρια ακόλουθους)
 • Επηρεάστε το TikTok, Snapchat και Instagram για να δημιουργήσουν βίντεο υπέρ των εμβολιασμών
 • Ζητήστε έναν ειδικό εμβολιασμό στο Christian Broadcast Network με τους Ευαγγελικούς ηγέτες
 • Ζητήστε στις σημαντικότερες ζωντανές τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές να εμφανίζονται οικοδεσπότες που εμβολιάζονται στον αέρα (π.χ. οι οικοδεσπότες του The Voice)
 • Ζητήστε οι πρωινές και ημερήσιες τηλεοπτικές εκπομπές να παρουσιάζουν καθημερινά βίντεο εμβολιασμού με καθημερινούς Αμερικανούς
 • Συγκαλέστε μια συντακτική συνάντηση με τους εκδότες καθολικών εφημερίδων και ενημερωτικών περιοδικών σε όλη τη χώρα
 • Τοποθετήστε έναν αξιόπιστο «αγγελιοφόρο» στο Joe Rogan Show που θα προωθεί καθημερινά τον εμβολιασμό
 • Συνεργαστείτε με τα NFL, NASCAR, MLB, CMA για να τους ζητήσετε να δημιουργήσουν εμβολιαστικό περιεχόμενο με τα αθλητικά ταλέντα τους που θα κυκλοφορήσουν μέσω όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Judicial Watch, Τομ Φίλτον, «αυτά τα αρχεία δείχνουν μια ανησυχητική και μαζική εκστρατεία της κυβέρνησης Μπάιντεν για την προπαγάνδα και την πολιτικοποίηση του αμφιλεγόμενου εμβολίου για τον COVID. Φαίνεται σαν ολόκληρη η βιομηχανία του θεάματος να ήταν πράκτορας της κυβέρνησης!».

Αυτά τα έγγραφα επιβεβαιώνουν αυτό που πολλοί από εμάς υποπτευόμασταν εδώ και καιρό: ότι το HHS και το CDC πλήρωναν stand-up κωμικούς για να κοροϊδεύουν τους ανεμβολίαστους μέσω των κωμικών ρόλων τους. Οι σεναριογράφοι και οι εταιρείες παραγωγής δωροδοκήθηκαν επίσης για να προωθήσουν την προπαγάνδα των εμβολίων στα επεισόδιά τους και οι διασημότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (influencers) πληρώθηκαν για να παρουσιάζουν τα εμβόλια ως σωτήρια.

1 δισεκατομμύριο δολάρια δόθηκε από CDC για πληρωμές προπαγάνδας και δωροδοκίες, με αποκλειστικό και μόνο σκοπό τον επηρεασμό συνειδήσεων και την ασφυκτική πίεση. Χρησιμοποίησαν αυτά τα χρήματα για να πλημμυρίσουν τεχνολογικές πλατφόρμες, συγγραφείς του Χόλιγουντ και επιρροές με σκοτεινά χρήματα, με  αντάλλαγμα να πουλήσουν την ψυχή τους προωθώντας τα εμβόλια του mRNA.

Όλα αυτά όμως ήταν χρήματα των φορολογουμένων , που χρησιμοποιήθηκαν για την πλύση εγκεφάλου εναντίων Αμερικανών, με μια τερατώδη, συντονισμένη εκστρατεία προπαγάνδας εμβολίων που συντονίστηκε από το HHS και το CDC.

Ταυτόχρονα, οι Big Tech στόχευαν όποιον διαφωνούσε με την προπαγάνδα, απαγορεύοντάς του την πρόσβαση από τις πλατφόρμες δικτύωσης και καταστρέφοντας τη φήμη του. Και όλα αυτά γιατί τόλμησαν να πάρουν θέση ενάντια στην προπαγάνδα.

Τα πληρωμένα Μέσα ενημέρωσης φυσικά, αρνούνται να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό το έγγραφο του HHS ακόμη και τώρα. Ήταν συνένοχοι εξ’ αρχής.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button