Οι εφιάλτες της Νέας Τάξης έφτιαξαν ρομπότ σκύλους και ελέγχουν για τα μέτρα (video)

Η Νέα Τάξη με ρομπότ σκύλους ελέγχει τους ανθρώπους στην εποχή των επιδημιών…αλλά και της σκλαβοποίησης του ανθρώπου..Τα παρανοϊκά μιάσματα που ελέγχουν κυβερνήσεις και μέσω αυτών τους λαούς δείτε που σπαταλούν τα λεφτά τους…Σε ρομπότ για να δουν αν εφαρμόζονται τα αντισυνταγματικά περιοριστικά μέτρα για τον Κορωνοιό!!!
Η Σιγκαπούρη έχει κάνει την παρακολούθηση και την επιβολή της κοινωνικής απόστασης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, επιλέγοντας να αναπτύξει ένα ρομπότ σκύλο, υποστηριζόμενο από έναν στόλο αεροσκαφών, για να βεβαιωθεί ότι οι πολίτες κρατούν τα χέρια τους στον εαυτό τους για την καταπολέμηση του κοροναϊού.

Το ρομπότ σκυλί, που ονομάστηκε δημιουργικά «Spot» παρακολουθεί το πάρκο Bishan-Ang Mo Kio στην πολιτεία της πόλης.

Είναι η πρώτη δοκιμή μιας νέας κατάστασης ελέγχου του ανθρώπου καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα πρωτοβουλίας που βοηθά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στη διαχείριση και την επιβολή της κοινωνικής απόστασης στα πάρκα, τους κήπους και τα καταφύγια της Σιγκαπούρης, όλα τα οποία διαχειρίζεται το Συμβούλιο Εθνικών Πάρκων.

Το μηχανοκίνητο mutt παρέχει ένα προ-ηχογραφημένο μήνυμα που υπενθυμίζει στους επισκέπτες να διατηρούν την ασφαλή απόσταση μεταξύ τους και είναι εξοπλισμένο με κάμερες και λογισμικό ανάλυσης βίντεο για τον υπολογισμό και την εκτίμηση των αριθμών επισκεπτών σε ένα δεδομένο πάρκο και για την παρακολούθηση της πυκνότητας τους. Το μηχάνημα θα συνοδεύεται από χειριστή κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες του Spot δεν θα είναι εξοπλισμένες ή δεμένες με λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και δεν θα συλλέγουν ή αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα. Προς το παρόν, τουλάχιστον.

Αρχικά αναπτύχθηκε από την αμερικανική εταιρεία Boston Dynamics, ο σκύλος ρομπότ έχει τοποθετήσει αισθητήρες, οπότε δεν συντρίβεται ακούσια σε ανθρώπους, αλλά αυτό του επιτρέπει επίσης να πλοηγείται σε διαφορετικά εδάφη και να διαχειρίζεται εμπόδια με σχετική ευκολία.

Οι αρχές επέλεξαν να δοκιμάσουν το σύστημα για να μειώσουν τον αριθμό του ανθρώπινου προσωπικού Αστυνομία η Στρατό  στα πάρκα, περιορίζοντας έτσι τους πιθανούς φορείς μόλυνσης σε πράσινους Δημόσιους χώρους και στη συνέχεια σε όλα τα σημεία πόλεων κ.λπ

Το ρομπότ Spot δοκιμάζεται επίσης στην εγκατάσταση απομόνωσης της κοινότητας Changi Exhibition Center, όπου στεγάζονται ασθενείς με κορωναϊό που εμφανίζουν ήπια συμπτώματα, όπου βοηθά στη διανομή τροφίμων και φαρμάκων ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την επαφή μεταξύ ανθρώπων.

Το συμβούλιο πάρκων αναπτύσσει επίσης έναν στόλο 30 drone για την παρακολούθηση του αριθμού των επισκεπτών σε ορισμένα πάρκα και κοινόχρηστους χώρους πρασίνου, και ενδεχομένως να συνεργαστεί με ένα πακέτο σκύλων ρομπότ.

Σε λίγο κανένας δεν θα μπορεί να πάρει ανάσα..Όλα θα καταγράφονται !!! Οι συνομιλίες μας οι αποστάσεις μεταξύ μας γιατί κάποιοι παρανοϊκοί μισάνθρωποι αποφάσισαν πως θα ζεις στην δική τους κυριαρχία και με ποιους κανόνες…

Κι όμως υπάρχουν Μπετόβλακες που υπακούν στη Νέα Τάξη και παρασύρουν στον όλεθρο και αυτούς που έχουν το ένστικτο για το βρώμικο παιχνίδι ελέγχου της ανθρωπότητας ..να μας παίρνουν μέτρα για το σάβανο που θέλουν να μας τυλίξουν και να μας στέλνουν στο τάφο όποτε αυτοί ορίσουν ..

Είναι οπαδοί της μείωσης πληθυσμού και με το υποχρεωτικό εμβόλιο που είναι το ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ τους σχέδιο θέλουν να υποτάξουν όλη την ανθρωπότητα μετατρέποντας μας σε μικρά ρομποτάκια!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close