Bhakdi: «Το Επόμενο Κύμα Θα Σκοτώσει Τους Έλληνες Γιατί Είναι Εμβολιασμένοι»

«Καταπέλτης» ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη του ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, καθώς στάθηκε κατά των γιατρών και των επιστημόνων που επιβάλουν υποχρεωτικούς και μαζικούς εμβολιασμούς, τους οποίους τους παρομοίασε με τον Γιόσεφ Μένγκελε.

«Υπάρχουν γιατροί και καθηγητές που δεν εξυπηρετούν την υγεία λόγω των χρημάτων», είπε αρχικά ο Bhakdi και πρόσθεσε «αυτά που έκανε ο Μένγκελε πριν πολλά χρόνια τα κάνουν τώρα πολλοί γιατροί σε υψηλότερο επίπεδο. Γι’ αυτό το λόγο έχει γραφτεί ανοιχτή επιστολή από τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος».

Ενώ συνέχισε λέγοντας «πρέπει να μιλήσουμε για την παύση όλη αυτή της ανοησίας, κυρίως του εμβολιασμού. Γιατί αυτός ο ιός δεν επηρεάζει κανέναν και κυρίως δεν επηρεάζει τα παιδιά. Δεν σκοτώνει κανέναν».

«Το ανοσοποιητικό μας σύστημα ξέρει πολύ καλά αυτό τον ιό. Και επομένως τα νέα και τα υγιή άτομα δεν θα πεθάνουν από αυτό τον ιό και πρέπει να σταματήσουμε να τον φοβόμαστε», πρόσθεσε.

Επίσης, μιλώντας στο «Focus Fm» ο Bhakdi ερωτήθηκε για την προέλευση του γονιδιώματος του κορωνοϊού και υποστήριξε πως «ο αυθεντικός κορωνοϊός δεν έχει απομονωθεί γιατί προήλθε από το εργαστήριο της Ουχάν. Τα εγγόνια του έχουν ταυτοποιηθεί».

Μιλώντας για τους ξαφνικούς θανάτους ο επιδημιολόγος υποστήριξε ότι «βλέπεις ανθρώπους να πεθαίνουν παντού. Υπάρχουν πολλές παρενέργειες. Κυρίως μετά την 3η δόση έχουν παρατηρηθεί πολλοί θάνατοι στη Γερμανία. Φανταστείτε μετά την 4η δόση. Πρόκειται για δολοφονία ανθρώπων και παιδιών. Πρέπει να το σταματήσετε».

Ο Sucharit Bhakdi μίλησε και για τις μάσκες, τις οποίες τις παρομοίασε με το μαστίγιο με το οποίο χτυπούσαν τους σκλάβους.

«Σταματήστε να φοράτε αυτές τις μάσκες. Βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα σας. Όλοι ξέρουμε ότι το διοξείδιο του άνθρακα πρέπει α βγει από τον οργανισμό μας γιατί είναι βλαπτικό. Σε 2-3 λεπτά τα παιδιά όταν αναπνέουν με μάσκα κρατούν βλαπτική ουσία μέσα τους. Είναι ένας αργός θάνατος. Με τις μάσκες χάνεις σιγά σιγά το μυαλό σου γιατί κόβεις το οξυγόνο και αυτό θέλουν οι πολιτικοί από εσάς, να έχουν πλήρη έλεγχο το μυαλό σας. Με την μάσκα προκαλούμε αργή ασφυξία. Αντί να πηγαίνει οξυγόνο στον εγκέφαλο, πηγαίνει διοξείδιο του άνθρακα».

Σε ερώτηση για το εάν οι μεταλλάξεις οφείλονται στους εμβολιασμένους ή τους ανεμβολίαστους απάντησε: «Να σταματήσουμε το ψέμα πως οι μεταλλάξεις οφείλονται στους ανεμβολίαστους. Οι μεταλλάξεις συμβαίνουν έτσι και αλλιώς. Είναι πολύ χαζό να λέμε ότι οι μεταλλάξεις συμβαίνουν εξαιτίας εμβολιασμού ή μη».

Παράλληλα μίλησε για τα φάρμακα που υπάρχουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Υπάρχουν πολλά καλά φάρμακα όπως η ινβερμεκτίνη, ή όπως η βιταμίνη C και D, παρόλα αυτά δεν τα μαθαίνουμε αυτά από τα συστημικά ΜΜΕ, παρά μόνο από τα νέα ΜΜΕ». Ενώ για τα μονοκλωνικά αντισώματα υποστήριξε πως «δεν τα χρειάζεσαι τόσο τα μονοκλωνικά, γιατί είναι πανάκριβα. Χρειαζόμαστε ψευδάργυρο, βιταμίνη C και D και ιβερμεκτίνη».

Τέλος ο ιολόγος μίλησε και για το ADE: «Είναι ότι αλήθεια όταν έχεις αντισώματα μπορεί ο ιός να γίνει πιο επικίνδυνος και νομίζω ότι είναι αλήθεια. Και έτσι θα σκοτώσει το επόμενο κύμα τους Έλληνες γιατί είναι εμβολιασμένοι».

weeklynews.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button