Αύξηση ξαφνικών θανάτων σε εμβολιασμένες Χώρες….(Video)

Tί κανει νιάου νιάου στα κεραμίδια!!! Οι Δημοσιογράφοι δεν ξέρουν δηθεν σε τι οφείλεται η αυξηση των θανάτων απο οταν  ξεκινησαν οι εμβολιασμοί!!! Στο FOX NEWS θεωρούν ανεξήγητο το φαινόμενο!!

Σε όλες τις Χώρες το ποσοστό θνησιμότητας είναι σημαντικά υψηλότερο από το κανονικό απο οταν ξεκινησαν να τρυπάνε με τα σκευάσματα που τα ονόμασαν εμβόλια σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία. Πως είναι αυτό δυνατόν; Δεν πρόκειται για θανάτους που προκαλούνται από τον Covid.

Υπάρχει υπερβολική θνησιμότητα σε πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, ιδιαίτερα τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη χώρα όπου πολλοί άνθρωποι εμβολιάστηκαν νωρίτερα μέσα στο έτος, περισσότεροι άνθρωποι από το αναμενόμενο πεθαίνουν εδώ και μήνες, δήλωσε ο δημοσιογράφος Άλεξ Μπέρενσον στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Τάκερ Κάρλσον.

Στη Γερμανία, ο εμβολιασμός ξεκίνησε την άνοιξη και ήδη υπήρχε πλεόνασμα θανάτων τον Σεπτέμβριο. «Δεν ξέρουμε γιατί»  είπε ο Berenson. Πρόσθεσε ότι πολλοί άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο πεθαίνουν από καρδιαγγειακά νοσήματα.

ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΥΓΟΥΝ “ΤΑΞΙΔΙ”…ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ…ΑΝΑΚΟΠΕΣ και ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…Αλλα Δηθεν δεν ξέρουν απο τι???

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τώρα μας φεύγουν ΞΑΦΝΙΚΑ!! Πατήστε “εφυγε Ξαφνικά” και δείτε το αποτέλεσμα!!!

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 20% Περισσότεροι Έλληνες – Στην Ιαπωνία Ο Υπουργός Υγείας Θα Είχε Κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ

Ετσι “εφτιαξαν” την Πανδημία….(video με Ελληνικούς υπότιτλους)…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button