Άρση της Καραντίνας μόνο με γενικό εμβολιασμό..απασφάλισε ο Μπίλ Γκειτς(video)

Τον Οκτώβριο του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” του Ινστιτούτου  John Hopkins ,του Ιδρύματος Μπίλ Γκειτς και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στη Νέα Υόρκη κάνουν πρόβα για το σχέδιο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ και εκεί ο κ.Γκειτς μίλησε για τον κίνδυνο του Κορωνοιού και ότι αν ξεσπάσει θα πεθάνει πολύ κόσμος .Μάλιστα έγινε και  άσκηση προσομοίωσης για τον Κορωνοιό με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ (WEF) που εκπροσωπούσε τα Παγκόσμια Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα , την BIG PHARMA και άλλες μεγάλες Φαρμακευτικές εταιρείες τη στιγμή που κανείς δεν είχε ιδέα τον Κορωνοιό!!!

Στη συνέχεια αποφάσισαν την ενεργοποίηση του παρανοϊκού σχεδίου τους στο Νταβός τον Ιανουάριο του 2020 και μετά διέσπειραν τον ιό.Το εμβόλιο τσιπ δολοφόνος το έχουν στα χέρια τους..Ηδη ο Μπιλ Γκειτς δημοσίευσε ότι χρηματοδότησε 7 εταιρείες και δήθεν θα διαλέξει το καλύτερο!!! Αρση καραντίνας θα γίνει μόνο σε όσους εμβολιαστούν!!

«Τι σημαίνει άρση της καραντίνας; Ποιες δραστηριότητες, όπως τα σχολεία,εμπορική κίνηση κ.α  μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τέτοιον τρόπο, ώστε ο κίνδυνος της διάδοσης (του κορωνοϊού) να είναι πολύ χαμηλός; Και ποιές δραστηριότητες, όπως οι μαζικές συναθροίσεις, μπορούν να είναι –κατά κάποιον τρόπο- προαιρετικές; Μέχρι να εμβολιαστείτε μαζικά, όλα αυτά μπορεί να μην επανέλθουν ποτέ».

Αυτά δήλωσε στο CBS, ο παγκοσμιοποιητής γνωστός από το… «έργο» του στην Microsoft, Bill Gates, αναφερόμενος στον κορωνοϊό.

Οι συναθροίσεις και οι σχολικές δραστηριότητες, όπως τις ξέραμε, μπορεί να μην επανέλθουν ποτέ, εκτός και αν εμβολιαστούμε μαζικά.

Όπως έγραψε λοιπόν ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε πρόσφατο άρθρο του:

Ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Ο ίδιος εξάλλου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το «εμφυτεύσιμο τατουάζ» που θα έχει μέσα του όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος τη λεγόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» είπε:

«Τελικά θα πρέπει να έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά, προκειμένου να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει από τον ιό, ποιος έχει εξετασθεί πρόσφατα και ποιος θα έχει λάβει το εμβόλιο» (η συνέχεια ΕΔΩ).

Ψηφιακή ταυτότητα λοιπόν μετά από εμβόλιο, προκειμένου να επιστρέψουμε σε «ψήγματα» της προ κορωνοϊού κατάστασης.

Άραγε όσοι δεν εμβολιάζονται, θα περιθωριοποιούνται από τους υπόλοιπους, οι οποίοι θα τους βλέπουν με μισό μάτι, επειδή εξαιτίας τους, δεν μπορούν να συγκεντρωθούν μαζικά στους δρόμους; Ή μήπως για να μπορούν οι υπόλοιποι να βγαίνουν έξω, με την ψηφιακή τους ταυτότητα (θα ειναι το γνωστό «χάραγμα»), όσοι δεν θα εμβολιάζονται, θα κλείνονται μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης..η χώρους φυλάκισης.

Ο Bill Gates πάντως απασφάλισε!

Δείτε τον:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

https://cyber54.blogspot.com/2020/04/7.html?fbclid=IwAR3NBccjM06XuRQ1w2aKYjiMXEyJzqPVzWOI1RUQ1aA-FGMqPdBflLUMykM

https://cyber54.blogspot.com/2020/04/7.html?fbclid=IwAR3NBccjM06XuRQ1w2aKYjiMXEyJzqPVzWOI1RUQ1aA-FGMqPdBflLUMykM

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button