Αρχισαν άγριες καταστάσεις ..Χαρδαλιας κ.λ.π για Πόρο.Μάσκα υποχρεωτικά εξω μέσα και αλλα Στρατιωτικά μέτρα!!!

Η Κυβέρνηση με όπλο τον Κορωνοιό άρχισε τις άγριες καταστάσεις..Μετα τα βαριά πρόστιμα σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα τις απαγορεύσεις για χορούς πανηγύρια τις απαγορεύσεις λειτουργίας  σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα Συναυλιών κλπ Ξεκινά άγριες καταστάσεις σε περιοχές της Χωρας..

Πρώτο κτύπημα στον νησί του Πόρου και έπεται επέλαση σε όλη την Χώρα με Πάουερ Ρειντζερ το Χαρδαλιά και τους Φορτωμένους με τσουβάλια χρήμα λοιμωξιολόγους  με την αύξηση των Τεστ παρουσιάζουν αύξηση κρουσμάτων ενώ το ποσοστό παραμένει το ιδιο.

Στο εξης θα θέτουν περιοχές σε έκτακτα μέτρα και ακόμη με τοπικά Λοκ νταουν και υποχρεωτική Μασκοφορία μέσα αλλα και σε εξωτερικούς χώρους και με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ανάλογα με την όρεξη τους η των εντολέων τους θα αρχίσουν να ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ νησιά πόλεις και περιοχές…Όσο ο κόσμος αποδέχεται την Συνωμοσία του Κορωνοιού τόσο οι εκτελεστές θα χτυπάνε τους πολίτες και έντεχνα θα τα βάζουν με αυτούς που δεν θα υπακούν στα μέτρα για να πλακώνονται οι πολίτες με τους σανοφάγους!!!

Το εξωφύλλο της επίθεσης στο νησί Πόρος το έντυσαν ως εξής:

Μετά από έκτακτη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στο νησί του Πόρου με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, σε συνεννόηση με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόρδα και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, αποφασίστηκαν έκτακτα περιοριστικά μέτρα.

●  Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 23.00 έως τις 07.00 της επομένης.

● Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.

● Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

● Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπεζοκάθισμα έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

● Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλο το νησί τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, δύναται σε αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων (αναμένεται έκδοση ΚΥΑ με τις επιχειρήσεις που θα δικαιούνται υπαγωγή στη σχετική ρύθμιση).

Στο νησί μεταβαίνoυν και εγκαθίστανται αύριο το πρωί  κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ), 10μελες  ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ για εντατικοποίηση των ελέγχων τήρησης των μέτρων, καθώς και ειδικό κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος για τη πιστή εφαρμογή και επιτήρηση των μέτρων στους χώρους εποπτείας του.

Τέλος τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 10 ημέρες από τις 06.00 της 07-08-2020 έως και 17-8-2020 και ώρα 06.00.

Να είστε έτοιμοι σε όλη την Χώρα Ξεκίνησαν οι άγριες καταστάσεις..Θα κτυπήσουν την Οικονομία ακόμη χειρότερα – ανελέητα. Στόχος θα είναι και οι εκκλησίες οι πιστοί και ο Χριστιανισμός.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close