Αποκαλύπτουμε την ΑΠΑΤΗ Υδραίου-Κράτσας με τη δηθεν Ανακύκλωση..Επικίνδυνες για την Κέρκυρα (Video)

Η εκ νεου προσπάθεια εξαπάτησης των Κερκυραίων συνεχίζεται απο την Δήμαρχο Κέρκυρας κ.Σπ.Υδραίου και την Περιφερειάρχη Ιονίων Νησων κ.Ρόδη Κράτσα…

Η Σκουπιδάρχης και η Αντισκουπιδάρχισα εξαπατούν καθημερινά τους πολίτες παρουσιάζοντας οτι κάνουν ανακύκλωση ενω στην πραγματικότητα ο εκλεκτος Εργολάβος ΛΩΛΗΣ μαζεύει τα περιεχόμενο των ανακυκλώσιμων κάδων μαζι με τα κοινα σκουπίδια στις πρέσες του..

Η βιντεογράφηση της ΑΠΑΤΗΣ Υδραίου και Κράτσα που μαζεύουν στην ιδια βαρέλα-Πρεσα του Λωλη Μπλέ και Πράσινους κάδους αποδεικνύει ποσο επικίνδυνες για το τόπο είναι..Συνυπεύθυνοι σε αυτο και οι Υποψήφιοι των που κάνουν οτι δεν βλέπουν για βολεύονται με κάποιο κοκαλάκι η εχουν την αρρώστια της εξουσίας και της εφήμερης προβολής..

Η Κέρκυρα δεινοπάθησε 4 χρόνια απο την Πολιτική Απατεωνιά τους .. Μοίρασαν και κατασπατάλησαν 12 εκ το χρονο για την μεταφορά των σκουπιδιών απο το νησι αφου προηγουμένως εξασφάλισαν στον Εργολάβο ΛΩΛΗ οτι θα εχει το ΜΠΑΓΙΟΚΟ ακυρώνοντας την κατασκευή του Εργοστασίου Σκουπιδιών ..Κορόιδεψαν επι 4 χρόνια οτι θα μεταφέρουν τα δέματα σκουπιδιών απο το Τεμπλόνι και τα άφησαν εκει με τα ζουμιά να εισχωρήσουν στον Υδροφόρο Οριζοντα..

Επιπλέον η Δήμαρχος δινει 6 εκ ευρω στον ΛΩΛΗ για το Μάζεμα των σκουπιδιών ενω εχει πλήρη στολο Καθαριότητας και 200 εργαζόμενους..Δεν βγάζει βάρδιες και τους πληρώνει να κάθονται σε Γραφεία επιβαρύνοντας Οικονομικά το Ταμείο του δημου ..Ολα στον Εργολάβο..

Η πλήρης παράδοση στα Ιδιωτικά Συμφέροντα. Εγκλήματα κατα συρροή στο Περιβάλλον που μενουν ατιμώρητα μαζι με την κατασπατάληση Δημόσιων πορων για να δουλεύουν ως Μαγαζάκια της ΝΔ και να φουσκώνουν οι τσέπες των Εργολαβικών συμφερόντων..Το νησί ειναι στην ουσία σε κατάσταση Εκτάκτου ανάγκης απο τα σκουπίδια τη βρωμιά την απλησιά και η μονη λύση που διαφαίνεται είναι η ΠΑΛΟΥΚΙΑ στις εκλογές για να απαλλαγεί η Κέρκυρα απο τις ανίκανες Πολιτικά Υδραίου και Κράτσα.

Η βαρκαρόλα μεταφέρθηκε απο την Σκάλα Δημάρχου μπροστά απο το ΚΟΡΦΟΥ ΠΑΛΛΑΣ με απ ευθείας ανάθεση 17.000 ευρω σε Ιδιώτη …Ουτε μια μικροφωνική και μια λυομενη εξέδρα δεν είναι σε θεση να διαθέτει η κ.Υδραίου στο Δημο ..Ολα τα νοικιάζει και κατασπαταλά Δημοτικό Χρήμα.

Η Ρόδη Κράτσα μαζι με την Σπυριδούλα-ΛΟΥΛΑ Υδραίου προχωρησαν και σε μια ακόμη προκληση..4 Χρόνια δεν κατάφεραν να κλείσουν τις 3 τρύπες στο Παραλιακό πεζόδρομο της Γαρίτσας και φωτογραφήθηκαν μαζι με υποψηφίους και τον εργολάβο για μια υπογραφή της σύμβασης προεκλογικά που θα κοστίσει σχεδόν 1 εκ ευρω και θα ολοκληρωθεί κατα δήλωση τους σε 13 μήνες!!! .

Νομίζουν οτι απ ευθύνονται σε ΧΑΠΑΤΑ σε Χαϊβάνια και οχι σε πολίτες.. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ στην εκπομπή μας σε σχολιασμό του Δημοσιογράφου μας Χρόνη Προσαλέντη..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button