Απάνθρωπες Οδηγίες απο Σύψα!!! Μην αγκαλιάζετε τα παιδιά σας!!! (video)

Ακούστε τις ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ οδηγίες του Λοιμωξιολόγου της Κυβέρνησης κ.Σύψα…Δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ….Μας θέλουν μακριά από τα παιδιά μας…ΣΥΨΑΣ: Μέσα στο σπίτι μας να μην αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας και να φοράμε μάσκες!!!Θέλουν μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ σε απόσταση ακόμη και απο ίδια μας τα παιδιά!!!

Αυτη είναι η συμπεριφορά που μας ετοίμασαν με τις μάσκες και τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΦΟΛΕΣ να πεθαίνουμε νωρίτερα ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και το υπηρετούν ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ..που γεμίζουν τις τσέπες τους από τις Φαρμακοβιομηχανίες ..

Είναι ΣΑΠΙΟΙ μέχρι το κόκκαλο…Όποιο Γιατρό ανεβάσαμε Video το YOUTUBE τον κατέβασε γιατί έχει αντίθετη άποψη με την Κυβέρνηση που πουλήθηκε στη Νέα ΠΙΣΩ Τάξη…Και θα την αφήσουμε πίσω γιατί είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ..Ειναι απάνθρωποι και Εγκληματίες..

Δείτε το VIDEO και θα διαπιστώσετε  και εσείς με τη ευκολία εκστομίζουν τετοιες ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ!! Παρουσία των Δημοσιογράφων που δεν κάνουν τίποτα για τις Εγκληματικές ενέργειες του Καθεστώτος  σε ενα απο τα κανάλια που  πληρώθηκαν για να μας κλείσουν φυλακή στα σπίτια μας..και να μοιράσουν ΤΡΟΜΟ..και να αβαντάρουν τον ελεγχο και την μείωση  πληθυσμού και σπρώχνουν καθημερινά την σκλαβιά την  υποδούλωση μας ως πειθήνια όργανα της Νέας Ταξης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close