Απαγόρευση εισόδου σε Τράπεζες και Εκκλησίες για ανεμβολίαστους!!! Απο ποια Χώρα ξεκινά η Παράνοια & ο Εκβιασμός??

Θα εκβιάσουν με ολους τους τρόπους για να σε ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ με τα Δολοφονικά τους σκευάσματα..Με τις ενέσεις για θρόμβωση Μυοκαρδιτιδα παράλυσης στείρωσης κ.α…Το μέτρο θα ερθει και στην Ελλάδα..Τώρα ξεκίνησε στη Νιγηρία…Η Νεα Τάξη θα δωσει εντολή και στη δική μας ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ το ΚΟΥΛΗ!!!

Ξεκινά απο μια Χώρα και θα επεκταθεί παντου..Δεν προκειτε να κάνουν πίσω αν δεν βρουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.Εκβιάζουν απειλούν οτι δεν θα μπαίνεις στη ΤΡΑΠΕΖΑ και την Εκκλησία…Ηδη σου εχουν πει οτι απο την Δευτέρα σε ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ θα μπαίνουν μονο εμβολιασμένοι!!

 Η ΝΔ και στελέχη του κόμματος  αναφέρουν  πληροφορίες μας  ότι ένα από τα επόμενα μέτρα που θα δούμε να υλοποιούνται και μάλιστα αρκετά σύντομα  είναι ο αποκλεισμός εισόδου στους ανεμβολίαστους σε όλες τις Τράπεζες.Το μίνι capital control θα ισχυσει και εδω αλλά μόνο για τους ανεμβολίαστους για να μην υπάρξει μεγάλη αποσυρση καταθέσεων..Το μετρο αυτο το εχει ο Κουλης στα συρτάρια του Μαξίμου και αναμένεται να βγαλει τους γνωστούς Γυρολόγους-Τηλε μαϊντανούς να το σπρώξουν!!!

Αυριο θα κόψουν τον Μισθό και την Σύνταξη σε οσους δεν εμβολιαστούν.Τα Καθάρματα της Νέας Τάξης θα τα δώσουν ολα να σε σκλαβοποιήσουν και για να πεθάνεις όταν αυτά θέλουν!!

amazonios

 

 

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ pronews

Σε καταστάσεις απόλυτης παράνοιας βαδίζει ο κόσμος και φαίνεται από τις κινήσει κρατών και κυβερνήσεων οι οποίες ανακοινώνουν το ένα μέτρο μετά το άλλο κατά όσων δεν επιθυμούν και δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν.

Έτσι όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Νιγηρίας από τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα τους απαγορεύεται η πρόσβαση σε χριστιανικούς ναούς ή τζαμιά αλλά και στο τραπεζικό σύστημα.

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης Godwin Obaseki πρόσβαση θα έχουν μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι ή έχουν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου.

Τα ποσοστά εμβολιασμού στις νότιες επαρχίες της Νιγηρίας είναι πολύ βέβαια πολύ χαμηλά καθώς από τους 10 εκατ. κατοίκους έχουν εμβολιαστεί μόνο οι 150.000! Κάτι που σημαίνει πως τέτοια μέτρα έχουν ως στόχο την αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού “πάση θυσία”.

Ο Obaseki δεν έδωσε λεπτομέρειες για την απαγόρευση πρόσβασης στο τραπεζικό σύστημα, δηλαδή εάν αυτή θα αφορά μόνο την επίσκεψη σε κατάστημα ή και την απαγόρευση χρήσης ΑΤΜ ή διαδικτυακών υπηρεσιών.

Αυτό γιατί πρακτικά με 10 εκατ. ανεμβολίαστους θα υπάρξει τεράστια απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζες με κίνδυνο να καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Πολλοί βεβαία είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν την περίπτωση της Νιγηρίας ως test-case για την μελλοντική εφαρμογή του σε χώρες της Δύσης οι οποίες δε θα μπορέσουν αν φτάσουν το 100% του εμβολιασμένου πληθυσμού.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close