Blue Berets, Oι Έλληνες Πολίτες …. ” Α. “

«Εν Αθήναις, 2020», δέκα χρόνια μετά το Καστελόριζο, ήταν γραφτό να κυβερνάται ο δύσμοιρος τούτος τόπος από ένα καθεστώς που ‘χει το “δίκαιο” των δυνάμεων κατοχής, τους πραιτοριανούς και το παρακράτος των «αλληλέγγυων» με το μέρος του. Απέναντι σε αυτό το κράτος των επιόρκων και εθνοκτόνων, έχουν παραταχθεί χιλιάδες πολιτών, ονόματι «Α», όπως Άνεργοι, Άποροι, Άσιτοι, Άστεγοι, Αβοήθητοι Άρρωστοι, Ανάπηροι, Απελπισμένοι, Ανασφάλιστοι, Αγανακτισμένοι, … και Αθάνατοι!

Οι 300 της Βουλής, από το ένα ιδεολογικό άκρο έωσ το άλλο, απέδειξαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης ότι τα μόνα που τους νοιάζουν είναι η καρέκλα, η τσέπη, το λούσο και η πάρτη τους. Ποσώς ενδιαφέρονται οι διαχειριστές της φτώχειας και του αέναου χρέους αν ο λαός έχει γονατίσει. Το αυτό ισχύει και με τους υπόλοιπους, που προσπαθούν να τους διαδεχτούν στην εξουσία. Αεριτζήδες, ψεύτες και ανθέλληνες κατήντησαν σχεδόν όλοι οι Έλληνες πολιτικάντηδες, μαθημένοι να μοιράζουν ψευδαισθήσεις και να πείθουν τα «πρόβατα», ότι τα “σφαγεία” είναι η γη της Επαγγελίας.

Όλοι οι Έλληνες, πλην ελαχίστων, νοιώθουν πλέον την κρίση στο πετσί τους, λίγοι όμως έχουν τα κότσια και την θέληση να αντιδράσουν. Η πλειοψηφία του κοσμάκη έχει αποχαυνωθεί είτε αδιαφορώντας και εθελοτυφλώντας, είτε πυροβολώντας με το πληκτρολόγιο και αξιολογώντας τα σκουπίδια που του προσφέρουν τα ΜΜΕ εν είδει προπαγάνδας και παραπληροφόρησης. Ηδονίζεται ο «επαναστάτης» αστός και μόνο στη σκέψη, ότι κάποιος «άλλος», αντ’ αυτού, θα φάει ξύλο, θα υποφέρει και, ει δυνατόν, θα χύσει αίμα, στον αγώνα για να λευτερωθεί η πατρίδα.

Είναι πάλι ο ίδιος “ήρωας”, που μόλις πέσει το καθεστώς, θα πλημμυρίσει τους δρόμους και τις πλατείες καυχούμενος για τις παλικαριές και τις «μάχες» του, (που έδωσε από τον καναπέ με το φρέντο αγκαλιά). Είναι ο ίδιος καιροσκόπος που θα τρέξει να επωφεληθεί της νέας κατάστασης, έτοιμος να πουλήσει ακόμη και την ψυχή της μάνας του προκειμένου να ξαναχώσει το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι. Οι φοβισμένοι, οι τρομαγμένοι και οι συμβιβασμένοι της κοινωνίας δεν είναι άλλοι αυτοί που δηλώνουν «σκεπτόμενοι», «ψαγμένοι» και «ακτιβιστές», που φυλάττουν Θερμοπύλες και “διακαίονται” από τον πόθο, να «πέσουν» μαχόμενοι.

Ο Έλληνας “Α” δεν κοινοποιεί ποτέ τον πόνο, την πείνα και την φτώχεια του, ούτε βολεύει την χαμένη αξιοπρέπειά του στον καναπέ σαν το συμπατριώτη του, που «αφυπνίζει» και «καταγγέλλει» διαρκώς. Δεν τρομάζει πια η οικογένεια του κάθε Αδικοχαμένου μπροστά στις προσβολές, στην περιφρόνηση και στην αδιαφορία των κυβερνώντων, ούτε σκιάζεται ο Άνεργος μπας και χάσει τη θεσούλα του ή ο Άστεγος το σπιτικό του, πόσο μάλλον οι ΑμΕΑ και οι Ανασφάλιστοι που αρρώστησαν, τον εξεφτελισμό, τον πόνο και εν τέλει τον θάνατο τους.

Δεν υπάρχει λόγος πλέον να συνεχίζουν να ζουν οι πολίτες “Α” υπό καθεστώς βίας, είτε αυτή ονομάζεται φτώχεια, ανεργία, πείνα, κρύο, απελπισία και αρρώστια; Αν τους είναι γραφτό να “ψοφήσουν” σαν τα σκυλιά, ας πεθάνουν τότε με αξιοπρέπεια, μαχόμενοι για το αυτονόητο, το δίκαιό τους.

Οι Έλληνες πολίτες “Α” οργανώνονται!.
Οι ” Blue Berets ” έρχονται
Ας μας ενώνει ότι μας χώριζε!
Καλή Λευτεριά!

https://www.ksipnistere.com/2020/04/blue-berets-o.html

https://www.ksipnistere.com/

https://www.ksipnistere.com/

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close