Απαγόρευσαν και τη μεταφορά του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ στα σπίτια των Χριστιανών

Μετα την απαγόρευση των μεγαφώνων και της απαγόρευσης εξόδου του Επιταφίου ο κ.Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και την απαγόρευση στους Χριστιανούς να λάβουν το ΑΓΙΟ ΦΩΣ…Και ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ τα δέχεται ολα ..Ότι θέλει ο Αντίχριστος γίνεται δεκτό από τον ΙΕΡΩΝΥΜΟ!!…

Ιεωρώνυμε ετοιμάσου για το μεγάλο ΞΥΡΙΣΜΑ…Έρχεται ολοταχώς η οργή του Θεού…

Η εκκλησία παρά το Αυτοκέφαλο που τις δίνει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Χώρας μας στο αρθρο 3 και θα μπορούσε να αρνηθεί να κλείσουν οι ναοί “πούλησε” τη θρησκεία στους Αντίχριστους…Ρώσοι, Σέρβοι, Γεωργιανοί κ.α. δεν έκλεισαν τις Χριστιανικές εκκλησίες  και συνεχίζουν την λατρεία του Υψίστου.

Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Την απαγόρευση της διανομής του Αγίου Φωτός από κάποιους Δήμους στους Δημότες τους ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως είπε επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μεταφορά του Αγιου Φωτός κατ΄οίκον γιατί έτσι ακυρώνουμε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε μέχρι σήμερα.

Δηλαδή η Κυβέρνηση απαγορεύει τη μεταφορά του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ στα σπίτια μας αλλά επιτρέπει την μεταφορά Καφέδων και φαγητού στα σπίτια μας με Ντελίβερυ!!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close