Σκάνδαλο ΚΕΛΠΝΟ 2 με τα 11 εκ στα Μέσα για το μένουμε σπίτι..Ο Εισαγγελέας τι κάνει?

Πως η παιδική χαρά του Μαξίμου προκαλεί ανήκεστο βλάβη στο πρωθυπουργό

ο Κουρδιστό Πορτοκάλι χαρακτήρισε από τη πρώτη στιγμή τεράστιο πλήγμα στην εικόνα ενός αξιοπρεπούς πρωθυπουργού το σκάνδαλο των 11 εκατ. ευρώ που μοιράστηκαν στα ΜΜΕ για την επικοινωνία Μένουμε Σπίτι.

Ο κ. Μητσοτάκης μάς είχε δώσει την εντύπωση ότι δεν θα ακολουθούσε τις πεπατημένες πολιτικές του εκμαυλισμού των ΜΜΕ με κρατικό χρήμα όπως έκαναν οι προκάτοχοί του και του Σύριζα συμπεριλαμβανομένου.

Καθώς περνάνε οι μέρες και γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες, τα ποσά και ιδιαίτερα οι σχέσεις των εμπλεκομένων μεταξύ τους βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σκάνδαλο που θα έχει τεράστιο κόστος-πολιτικό και ηθικό-για το κυβερνών κόμμα.

Πολύ νωρίς είχαμε γράψει:

Στο μεταξύ καλούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να σκεφθεί σοβαρά την αντικατάσταση τόσο των απαράδεκτων συμβούλων που τον οδήγησαν στο φιάσκο των 11 εκατ. όσο και της παδικής χαράς στην οποία έχει αναθέσει τη διάσωσή μας από τον Covid-19.

Στην ουσία η παιδική χαρά και το media shop τορπίλισαν τις προσπάθειες ενός αξιοπρεπή πρωθυπουργού ο οποίος είχε στο ενεργητικό του την ιστορική Νίκη στον Έβρο απέναντι στον τουρκικό στρατό και στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Τον πρωθυπουργό που μας έκανε περήφανους στον Έβρο ανέλαβαν να τον απομυθοποιήσουν η Αλεξία, το Τζενάκι, η Εύα και η Λορέτα (για τους μυημένους) με αποτέλεσμα το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΕΕΛΠΝΟ Νο2 να εξελίσσεται στην οθόνη μας.

Τα 11 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ και στην Initiative Media θα εξελιχθούν σε μεγάλο φιάσκο μέρα με τη μέρα.

Ένα φιάσκο που απαιτεί την επέμβαση του Εισαγγελέα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Κι αυτό αργά ή γρήγορα θα αναγκασθεί να το ζητήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Eπίσης το συγκεκριμένο σκάνδαλο θα αναγκάσει τον πρωθυπουργό να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Αυτό εάν συνέβαινε στη Γαλλία για παράδειγμα και μάλιστα εν μέσω πανδημίας θα είχαν ξεσηκωθεί και τα φέρετρα.

(Τελικά αυτό το χυδαίο πελατειακό κράτος της διαπλοκής και της αρπαχτής δεν αλλάζει ούτε με μνημόνια, ούτε με κορονοιούς. Ντροπή σε όλους μας!)

Σ΄αυτό το επικίνδυνο και αδιέξοδο μονοπάτι τον οδηγεί μοιραία η παιδική χαρά του Μαξίμου αλλά και οι λάθος άνθρωποι στις λάθος θέσεις οι οποίοι έως και πριν την εμφάνιση του covid-19 πίστευαν ότι θα απολαύσουν μία ανέφελη 4ετία στις πλουμιστές πολυθρόνες τους, με τα ακριβά εστιατόρια, τα πολυτελή γραφεία και αυτοκίνητα, τις πλουμιστές διακοπές τους, τα εξώφυλλα και πρωτοσέλιδά τους, το παιγνιδάκι στα social media και τα όργια με το κρατικό χρήμα.

Οτι ακριβως έκαναν και οι Συριζαίοι Πετσίτηδες.

Δυστυχώς όμως όταν οι άνθρωποι της κυβερνητικής παιδικής χαράς έκαναν σχέδια ο covid-19 γελούσε. Αυτό όμως που δεν μπορούμε να χωνέψουμε με τίποτα είναι το γεγονός ότι ο εξαίρετος Κυριάκος επέλεξε μία παιδική χαρά ασχέτων για να τους εμπιστευθεί τα ηνία της δημόσιας υγείας.

Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη καμπάνια και να στείλει σπίτια τους τόσο τους συμβούλους του όσο και τους υπουργούς που τους χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους πελατειακές λογικές βγαλμένες από τις πιο φαύλες στιγμές μιας μεταπολίτευσης που δεν λέει να τελειώσει.

Κάντε το σήμερα κ. Πρωθυπουργέ. Καλύψτε άλλες ανάγκες-κάντε τα μάσκες, στολές, θαλάμους, εντατικές. Τώρα είναι η ώρα του πολέμου και όχι της επικοινωνίας. Η ίδια η ζωή που καλείται να νικήσει το θάνατο θα είναι η καλύτερη επικοινωνία σας.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες του Σκανδάλου ΚΕΕΛΠΝΟ ΝΟ2>

Η εταιρεία αναλαμβάνει την εκπόνηση σχεδίου για κάθε είδους εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, με βάση τις εκάστοτε ομάδες και κατηγορίες κοινού στις οποίες απευθύνονται τα επί μέρους μηνύματα (γενική κοινή γνώμη, ευπαθείς ομάδες, εργαζόμενοι, επιχειρη- ματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ.), προς το σκοπό της εμπέδωσης των μέτρων πρόληψης και αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 καθώς και κάθε συναφή υπηρεσία που απαιτείται για την υλοποίηση εκάστης.

Μιχάλης Γκάλγκος-initiative

Αναλυτικότερα, η εκπόνηση σχεδίου εκστρατείας περιλαμβάνει:

Α) το σχεδιασμό, τη δημιουργία και την παραγωγή κατά περίπτωση οπτικοακουστικού, λεκτικού, με απεικόνιση ή μη, υλικού για τη μετάδοση ή καταχώρηση σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και ειδικότερα: τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων διάρκειας άνω του ενός (1) λεπτού, μακέτας για εφημερίδες/περιοδικά, μακέτας για αφίσα, μηνυμάτων για το διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Β) τη σύνταξη και την υποβολή πρότασης που θα περιλαμβάνει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ανά κατηγορία, τον τρόπο και τη συχνότητα μετάδοσης ή καταχώρησης σε αυτά.

Γ) τη σύνταξη και την υποβολή πρότασης κατανομής της προϋπολογιζόμενης δαπάνης του επικοινωνιακού προγράμματος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η απόφαση αφορά σε έντυπα, ραδιοφωνικά,τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ως συναφής υπηρεσία, λογίζεται η υπηρεσία παρακολούθησης της ομαλής υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος με την προσκόμιση στοιχείων, μετρήσεων και αναφορών απόδοσης, καθώς και βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης με βάση τις οποίες γίνεται η αποπληρωμή των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που φιλοξενούν τα σχετικά μηνύματα, καθώς και κάθε άλλη τυχόν αναγκαία υπηρεσία για την υλοποίηση της εκστρατείας.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ως τις 31 Μαίου 2020 (ελπίζουμε ως τότε να σταματήσει το θανατικό) και το συμβατικό τίμημα για την παροχή των υπηρεσιών ανέρχεται σε ποσοστό 3% επί της τελικής συνολικής δαπάνης της εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 11 εκατ. ευρώ, που έχουν ήδη πιστωθεί για αυτό το σκοπό.

Σημειώνεται πως στην απόφαση σημειώνεται πως με την αποδοχή από τα αντίστοιχα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πρότασης μετάδοσης ή καταχώρησης, καταβάλλεται σε αυτά άμεσα (μη χάσουμε χρόνο!!!) προκαταβολή ύψους 35%.

Η αποπληρωμή του υπολοίπου γίνεται κατόπιν βεβαίωσης, στην οποία θα βεβαιώνεται η καλή εκτέλεση και το υπόλοιπο ανά Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.
H όλη χυδαιότητα και η πελατειακή μεθόδευση έδωσε την ευκαιρία στον Παύλο Πολάκη να περάσει στην αντεπίθεση με μία ανάρτηση φωτιά:

Exουν ξαναπέσει και τρώνε με δέκα μασέλες,όπως τον παλιό καλό καιρό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο Γενικός γραμματέας πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης ,δηλαδή ο Μητσοτάκης, με απόφαση του δίνει 11.000.000 ευρώ στα ΜΜΕ για προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων για τον κορωναιο.

ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΗ γιατί τα μηνύματα αυτά έπρεπε να προβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ ως κοινωνικού χαρακτήρα και προστασία της Δημόσιας υγείας.
Αναθέτει τη δουλειά σε εταιρεία media shop την ΙNITIATIVE.(Γκαλκας και σια ) η οποία λέει θα κρατήσει το 3% ,περίπου 300.000 ευρώ δηλαδή και θα μοιράσει τα λεφτά στα ΜΜΕ.Με τον τρόπο αυτό παρότι την κατανομή των χρημάτων την κάνει σίγουρα το Μαξίμου, ΔΕΝ υπάρχει υποχρέωση να αναρτηθούν στο Διαύγεια η κατανομή της χρηματοδότησης που θα αποδείκνυε πως όλα γίνονται μέρος ταΐσματος κολλητών ,συγγενών ,φίλων,λαμογιών,ανύπαρκτων,μαϊμού κλπ συνοδοιπόρων…

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

1)Η εταιρεία αυτή η Initiative ,θα πάρει μόνο τα 300 χιλιάρικα η θα κρατήσει από κάθε κανάλι ,έντυπο η ηλεκτρονικό ΜΜΕ ,το 30% της ονομαστικής άξιας της χρηματοδότησης σε κάθε μέσο ,μοιράζοντας τα μισά και παραπάνω από αυτά σε μαύρο πολιτικό χρήμα όπως γινόταν στο παρελθόν στο ΚΕΕΛΠΝΟ με αντίστοιχους μεσάζοντες (Μαυρικος ,κλπκλπ)???????
2 Αληθεύει πως αυτό το ανθυποσαιτ του liberal του νεοφιλελευθερου λιβανιστηρίου του Μητσοτάκη που ακούει στο όνομα ΜΑΥΡΙΔΗΣ και η τεράστιας κυκλοφορίας εφημερίδα του ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ πήραν 300.000 ευρώ ??????? γιατί αν ισχύει η πληροφορία (που ισχύει) εξηγεί το γεγονός γιατί ο εν λόγω Δημοσιογράφος παρομοίασε σήμερα το Μητσοτάκη με το Μωυσή!!!!!Πάλι καλά που δεν έφτασε ως τον Αβραάμ¨.
3)Θέλω να πιστεύω πως το σαιτ Jenny που πήρε 92.000 !!!,ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ από τον Απριλη του 2019 στη σύζυγο του νυν Υπ Υγείας όπως πληροφορήθηκα.
4) Ενα σαιτ όνομα KIDS κάτι ,που πήρε κι αυτό κάτι δεκάδες χιλιάδες ευρώ ανήκει σε βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας ???
5) Πόσα πήρε ο Αντενα και έβαλε τον Παπαδάκη να καλεί μόνο υπουργούς στην εκπομπή του “γιατί δεν είναι καιρός για αντιπολίτευση¨??????Μάλλον πολλά .Μήπως να χρηματοδοτηθεί πάλι ο Αντενα όπως τότε με το ΚΕΕΛΠΝΟ για καμία διοργάνωση βραβείων ήθους ???(τότε είχε τσιμπήσει 1 εκατομμύριο)
6) Πόσα πήρε το MEGA και χτες ο Ευαγγελάτος μετρούσε μια μια τις τρίχες του Πέτσα που τον κούρευε ( με δανεική μηχανή) η σύζυγος του???

ΠΕΙΝΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΛΑΜΟΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΕΛΕΣ!!!!!

Τίποτα δεν θα ξεχαστεί και ΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ….. Όπως εμείς δώσαμε λογαριασμό και για το τελευταίο ευρώ που διαχειριστήκαμε ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ …

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

ΥΓ.Για περισσότερες πληροφορίες για τα ανύπαρκτα σαιτ που τρώνε τζάμπα χρήμα ,δείτε εδώ.. https://www.documentonews.gr/…/h-kybernhsh-moirazei-ta-11-e…

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button