Απαγορεύουν τις νεκροψίες για να να λένε οτι πέθαναν από Κορωνοιό?

Το ότι απαγορεύουν τις νεκροτομές στα δήθεν άτομα που είχαν Κορωνοιό ΒΡΩΜΑΕΙ…Κάποιοι δεν θέλουν να βγει προς στα έξω το σχέδιο Τρομοκράτησης και Φόβου για να φτάσουν στο τσιπάρισμα με όπλο τον Κορωνοιό…

Έτσι ώστε  να ελέγξουν πλήρως το πληθυσμό και να αποφασίζουν αυτοί (Νεοταξίτες & Κυβερνήσεις)  πότε θα πεθαίνει ο κόσμος !!

Αυτοί οι οπαδοί της μείωσης του πληθυσμού ..Μάλιστα έχουν ψηφίσει και Νόμους για υποχρεωτικό εμβολιασμό..Τα συμπεράσματα δικά σας

Δείτε το video με τον κ.Γρηγόρη Λεόν Ιατροδικαστή και Πρόεδρο της Ιατροδικαστικής εταιρείας αλλά και μέρος ανάρτησης στο διαδίκτυο του Χαράλαμπου Καλούδη.

Τι ακούμε μια ζωή για τη νεκροψία και τη νεκροτομή; Ακούμε ότι για να υπάρχει επιβεβαίωση της αιτίας(π.χ. κάποια πάθηση) του θανάτου του κάθε ανθρώπου ότι πρέπει να υπάρχει νεκροψία η νεκροτομή(η και τα 2 αυτά)… Ομως τώρα έρχονται και μας λένε(και μάλιστα το λέει αυτό και ο ίδιος ο πρόεδρος τον ιατροδικαστικής εταιρίας Ελλάδας(και το βλέπουμε στο εδώ βίντεο αυτό) ότι στους “νεκρούς του Κορονοϊου” είναι επιβεβαιωμένη!! !Χωρίς ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή η αιτία θανάτου τους και έτσι δεν χρειάζεται ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή να γίνεται στους “νεκρούς του Κορονοϊου”!

Καλά είμαστε σοβαροί; Μια ζωή ακούμε ότι για να υπάρχει επιβεβαίωση της αιτίας(π.χ. κάποια πάθηση) του θανάτου του κάθε ανθρώπου ότι πρέπει να υπάρχει νεκροψία η νεκροτομή(η και τα 2 αυτά)… και τώρα με τους υποτιθέμενους νεκρούς του “Κορονοϊου” έχουμε μια τεράστια ανατροπή.Καλά μιλάμε για στροφή 180 μοιρών αφού μας λένε ότι οι “νεκροί του Κορονοϊου” δεν χρειάζονται ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή και ότι η αιτία θανάτου τους είναι πιστοποιημένη χωρίς ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή…!

Ομως αυτά τα λεγόμενα τους τι σημαίνουν; Μα ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ψέμα…! Και που είναι το πολύ μεγάλο ψέμα; Είτε σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ψέμα σε αυτό που μας λένε(ότι υπάρχει η πιστοποίηση τον “νεκρών του Κορονοϊου” χωρίς ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή είτε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ψέμα αυτό θα είναι ακόμα μεγαλύτερο ψέμα.

Καλά μιλάμε για τεράστια(!) ανατροπή και σχεδόν κοσμοϊστορικό(!) γεγονός σε αυτά που μας λένε μια ζωή για την νεκροψία και την νεκροτομή.Μια ζωή μας λένε ότι για να υπάρχει επιβεβαίωση της αιτίας(π.χ. κάποια πάθηση) του θανάτου του κάθε ανθρώπου ότι πρέπει να υπάρχει νεκροψία η νεκροτομή η και τα 2 αυτά!

Στους υποτιθέμενους νεκρούς του “Κορονοϊου” δεν κάνουν ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή με ελάχιστες εξαιρέσεις οι οποίες είναι  κυρίως στην Κίνα)…! Και αυτό τι σημαίνει; Μα ότι όλοι ενδεχομένως εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπως  στην Κίνα) οι “νεκροί του Κορονοϊου”   αντικειμενικά δεν είναι επιβεβαιωμένοι νεκροί του “Κορονοϊου” τουλάχιστον αν πάμε σύμφωνα με αυτά που μας λένε μια ζωή.

Ομως στην περίπτωση τον “νεκρών του Κορονοιου” δεν γίνεται ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή! Γιατί δεν κάνουν ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή στους “νεκρούς του Κορονοϊου”; Υποτίθεται ότι ένας από τους λόγους που δεν κάνουν ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή στους “νεκρούς του Κορονοϊου” είναι γιατί λέει αυτό θα αποτελούσε κίνδυνο για το προσωπικό(ιατροδικαστές-κ.λ.π.) το να κολλήσουν “Κορονοιο”…

Ομως αυτό που λένε δεν ευσταθεί…! Και γιατί το λέω αυτό; μα γιατί από ότι μας λένε για να μεταδοθεί ο “Κορονοιος” από αέρα αυτό μπορεί να γίνει μόνο με σταγονίδια μέσω βηξίματος(η φταρνίσματος) που αυτά τα σταγονίδια να έρθουν σε επαφή η με τα μάτια η με το στόμα η με τη μύτη… Ομως ο νεκρός ούτε φταρνίζεται ούτε βήχει…! Και αυτό τι σημαίνει; Μα ότι από νεκρό δεν μπορεί να μεταδοθεί μέσω αέρα ο “Κορονοιος”…!

Από εκεί και ύστερα εννοείται ότι έτσι και αλλιώς το προσωπικό τον νεκροτομείων(ιατροδικαστές-κ.λ.π.) ότι πάντα εφαρμόζει τους κανόνες(τουλάχιστον αυτό λέει η λογική) όταν περιεργάζεται τα πτώματα θα χρησιμοποιεί γάντια-θα απολυμαίνει καλά τα χέρια του-δεν θα βάζουν τα χέρια τους από το πτώμα απευθείας στα πρόσωπα τους-θα απολυμαίνουν καλά (χλωρίνη-κ.λ.π.) τον χώρο που έγινε η εξέταση του πτώματος-κ.λ.π.)!

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό που λένε ότι δεν κάνουν ούτε νεκροψία ούτε νεκροτομή στους “νεκρούς του Κορονοιου” για να μην κολλήσει το προσωπικό ‘Κορονοιο” δεν ευσταθεί! Τι μας λένε για τον “Κορονοϊο”; Μας λένε ότι ο “Κορονοϊός” στο 80 τοις εκατό τον περιπτώσεων είναι ακίνδυνος είναι χωρίς συμπτώματαη με ελάχιστα συμπτώματα και με χωρίς παρενέργειες η με ελάχιστες παρενέργειες.

Δηλαδή ο φορέας του “Κορονοϊου” συνήθως είναι σχεδόν σαν να μην  ασθενείς και επίσης μας λένε ότι είναι σχεδόν απίθανο κάποιος το να πεθάνει από “Κορονοϊό”.Π.χ. Μπορεί ο φορέας του “Κορονοϊου” να είναι 3 τοις εκατό πιθανό το να πεθάνει από “Κορονοϊό”

Επίσης μας λένε ότι ο “Κορονοϊός” μπορεί να μεταδοθεί μόνο με σταγονίδια(που παράγονται από το βήξιμο και από το φτάρνισμα του φορέα του “Κορονοϊου” και σε απόσταση το πολύ 2 μέτρων… Τώρα για το αν ο “Κορονοϊος” μπορεί να μεταδοθεί μέσω εκτός του ανθρώπινου σώματος επιφανειών που είναι μολυσμένες από σταγονίδια με Κορονοϊο ε εκεί φάσκουν και αντιφάσκουν.Τη μια μας λένε ότι ο ‘Κορονοϊος” δεν μπορεί να μεταδοθεί από επιφάνειες.

Μας λένε ότι ο “Κορονοϊος” επιζεί μόνο κάποια δευτερόλεπτα εκτός του ανθρώπινου σώματος και τη μια μας λένε ότι ο “Κορονοϊος” μπορεί να μεταδοθεί και από τις επιφάνειες και ότι ο Κορονοϊος μπορεί να επιβιώσει για ώρες η ακόμα και για μέρες εκτός του ανθρώπινου σώματος.. Επομένως πιο είναι το συμπέρασμα; Το συμπέρασμα είναι ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα τους το να μεταδοθεί ο Κορονοϊος μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.Το να μεταδοθεί ο Κορονοϊος είναι από δύσκολο έως πάρα πολύ δύσκολο…

Και αν προσθέσουμε και ότι υποτίθεται έχουν παρθεί μέτρα για την μη εξάπλωση του… όλα αυτά τι σημαίνουν; μα ότι δεν ευσταθούν αυτά που μας λένε ότι υπάρχει θανατηφόρα παγκόσμια επιδημίαη πανδημία Κορονοϊου η οποία ξεκίνησε από κάποια περιοχή της Κίνας από τους αρχικούς φορείςκαι ότι μέσα σε μερικούς μήνες έχει εξαπλωθεί στα πέρατα του κόσμου και ότι έχει σκοτώσει πάνω από 130.000 ανθρώπους και ότι έχουν επιβεβαιωθεί πάνω από 2.000.000 κρούσματα και ότι άμα δεν είχαν λάβει μέτρα ότι ο Κορονοϊός θα είχε σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες η και εκατομμύρια η και δεκάδες εκατομμύρια!

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Το συμπέρασμα είναι αυτό που μας λένε για παγκόσμια θανατηφόρα επιδημία η πανδημία Κορονοϊου  ότι δεν ευσταθεί και ότι μπάζει από παντού και ότι χάνει από παντού! Υπάρχουν νεκροί από Κορονοιο; Τώρα το υπάρχουν νεκροί από Κορονοϊο ε μπορεί οι υποτιθέμενοι νεκροί από Κορονοϊο η κάποιοι από τους υποτιθέμενους νεκρούς από Κορονοϊο να είναι νεκροί από διάφορα (γηρατειά-καρκίνο-καρδιακά προβλήματα-κ.λ.π.) που να τους βαφτίζουν ότι τάχα μου είναι νεκροί από Κορονοϊο.

Εξάλλου υπάρχει στο google αυτό εδώ Καθηγητής Γουργουλιάνης: Στον κορονοϊό «χρεώνονται» θάνατοι και άλλων παθήσεων! Οπως επίσης δεν αποκλείεται οι υποτιθέμενοι νεκροί του Κορονοιου η κάποιοι από τους υποτιθέμενους νεκρούς του “Κορονοϊου’  να είναι και νεκροί που κυριολεκτικά δεν υπάρχουν ως νεκροί!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close