Αντικατάσταση των Ελλήνων απο την Κουλο-κυβέρνηση..Ενέταξαν στο Πυροσβεστικό Σωμα ανεμβολίαστους Λαθρο-Εισβολείς

Η αντικτάσταση των Ελλήνων συνεχίζεται απο πολλές πλευρές. Τα Ελληνόπουλα ψάχνουν εργασία  και φεύγουν στο εξωτερικό…Η Κυβέρνηση της Νεας Δημοκρατίας αντικαθιστά στο Δημόσιο τους Έλληνες με λαθροεισβολείς..

Στη φωτογραφία βλέπεται να δίνουν την πιστοποίηση Πυροσβέστη μετα απο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συμμετείχαν ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ …

Η Ελληνίδα που δινει τις πιστοποιήσεις χαμογελά και τα δικα μας παιδιά και οι Οικογένειες τους δέχονται επίθεση με Μπόλια αυξήσεις στο ρεύμα που αποτελειώνουν σπίτια και επιχειρήσεις αυξήσεις στα Τρόφιμα κ.α

Οι λαθροεισβολείς και τα παιδιά τους επιχορηγούνται με περισσότερα χρήματα απο τους γηγενείς  και οι Έλληνες δέχονται ανελέητη ΕΠΙΘΕΣΗ..

Εκπαίδευσαν λαθρο μετανάστες  με πρόγραμμα του Ταμείου ανάκαμψης τους εχωσαν στο Πυροσβεστικό Σώμα ανεμβολίαστους γιατί τους προστατεύουν να μην τρυπηθούν ενω έδιωξαν τους Πυροσβέστες της ΕΜΑΚ και έθεσαν 7.500 Υγειονομικούς στην Πείνα.

Τώρα ο ΜΗΤΣΟΘΑΦΤΗΣ  εντάσσει στο Πυροσβεστικό Σωμα και στον  Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και αντιμετώπισης κινδύνων για να πάρουν την δουλειά των Ελλήνων Εποχικών Πυροσβεστών.. Με αυτο το τρόπο ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ τους Έλληνες …

Οι λαθρομετανάστες προστατεύονται απο από το παγκόσμιο πρόγραμμα COVAX που διαχειρίζεται η Gavi..για να μην εμβολιαστούν.

Μια Κυβέρνηση και αντιπολίτευση  που υπακούει σε ξένες Δυνάμεις και οι Έλληνες ροχαλίζουν η συνεχίζουν να παρακολουθούν την εξόντωση τους απο το καναπέ τους.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button