Αντιδραση Τουρκίας.το κτυπημα στην Κρητη-Λιβύη-Κούρδοι ..Σχόλιο Γέροντας Γεωκων

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN : Οι τούρκοι εδώ και χρόνια ανησυχούν, σήμερα όμως  είναι τρομοκρατημένοι γιατί γνωρίζουν ότι μια Ελλάδα ισχυρή όχι μόνο δεν μπορεί να είναι αντικείμενο εκβιασμών, προκλήσεων και ληστείας, αλλά σύμφωνα και με τους δικούς τους πάγιους φόβους μπορεί αυτό να σημάνει το τέλος των ονείρων τους για μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία.

Επομένως, από δω και πέρα πρέπει να περιμένουμε ότι θα χειροτερέψει η κατάσταση και δεν πρέπει κανείς Έλληνας να αυταπατάται, ότι μπορεί να υπάρξουν καλές προθέσεις, διάλογος με αποτελέσματα και όλα τα σχετικά.

Εκείνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι, ότι χρειάζεται επαγρύπνηση απ’ όλους, ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, διπλωματική επίθεση, διεθνή ερείσματα, ομοψυχία, δραστηριοποίηση όλων των εθνικών δυνάμεων, αποφασιστικότητα και ετοιμότητα για όλα τα ενδεχόμενα.

Θυμάστε τι είπε ο Άγιος Παισιος ;    «Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί”.

Η συμφωνία μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΤΑΛΙΑΣ έχει συναφθεί στη βάση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας…….Το περιεχόμενό της αφορά όλες της θαλάσσιες ζώνες -χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, η συμφωνία επιβεβαιώνει το δικαίωμα των νησιών σε θαλάσσιες ζώνες, καθώς και τη μέση γραμμή της Συμφωνίας του 1977 για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας ως οριογραμμή και της ΑΟΖ……«Με τη σημερινή Συμφωνία, η μέση αυτή γραμμή θα ισχύει και για τα υπερκείμενα της υφαλοκρηπίδας (σ.σ. ΑΟΖ) ύδατα»

Η υφαλοκρηπίδα υπάρχει a-priori, χωρίς να χρειάζεται το εκάστοτε κράτος να προχωρήσει στην οριοθέτησή της.

ΛΟΙΠΟΝ, μετά από την συμφωνία αυτή τι να περιμένουμε ;  ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΝΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ 14/6/2020

Ο πόλεμος στην Συρία θα ενταθεί, η Τουρκία θα εμπλακεί περισσότερο.

Οι τούρκοι θα βρεθούν μεταξύ Λιβύης και Κρήτης, θα κτυπήσουν και τις δυο περιοχές, στην Λιβύη θα εμπλακούν και η Αίγυπτος και ένα μικρό Κράτος………

ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…….ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ

Θα ανοιχτούν τρία μέτωπα, α) Λιβύη  β) Κρήτη γ) κούρδοι….. αυτό θα οδηγήσει την Τουρκία στο τέλος της……

Οι τούρκοι θα αναγκαστούν να αποσύρουν δυνάμεις από την κατεχόμενη Κύπρο

Επίσης μας επανέλαβε ότι ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟΣ ΜΗΝΑΣ, δεν θα προλαβαίνει το ένα να διαδέχεται το άλλο…

Από Σεπτέμβριο ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…. 

8 Ιούν 2020 : ΜΗΝΥΜΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ…. Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Λιβύη θα είναι το τέλος του Ερντογαν και σύντομα το τέλος της Τουρκίας.

Τρικλοποδια

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close