Κάποτε απειλούσαν ότι «οι κομμουνιστές θα σας πάρουνε τα σπίτια»…Τώρα είναι ολοι στο κόλπο

Δεν είναι λίγες οι φορές που σε “ταπεινά” μονόστηλα εφημερίδες συναντάμε ειδήσεις που αναφέρουν όχι μόνο τεράστια ανθρώπινα δράματα ανθρώπων της τάξης μας, αλλά προαναγγέλλουν “εικόνες” και καταστάσεις που θα γίνουν καθημερινότητα. Γεγονότα που έχουν μόνο θύματα και ποτέ θύτες. Βλέπετε τα μεγαλύτερα εγκληματικά εγκλήματα στον καπιταλισμό, είναι νόμιμα.

Αντιγράφουμε ένα σχόλιο απ’ την “ΕφΣυν”,

Δεκατρείς μέρες στη βεράντα μετράει ο 81χρονος Θεόφιλος Τζοχουνίδης από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, τον οποίο καμιά εικοσαριά αστυνομικοί έβγαλαν από το σπίτι του που είχε βγει σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο «επενδυτής» θέλει να το μετατρέψει σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και αρνήθηκε μάλιστα την προσφορά της οικογένειας να νοικιάσει ένα δωμάτιο ο κύριος Θεόφιλος, που έχει χάσει το ένα του πόδι και είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και ζούσε στο σπίτι με τη γυναίκα του, τη μία του την κόρη και τον εγγονό του, 31 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Εικόνα της Ελλάδας του παρόντος, εικόνα που απευχόμαστε να είναι και του μέλλοντος για 700 χιλιάδες Θεοφιλούς που κάποτε τους απειλούσαν ότι «οι κομμουνιστές θα σας πάρουνε τα σπίτια»…

http://vathikokkino.gr/

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button