Αmazonios TV ..Πεντε χρόνια τα δεματα-καρκίνοι σε Τεμπλόνι-Λευκίμμη ..Το εργοστάσιο σαμποτάρεται ..Ανακύκλωση στο ΜΗΔΕΝ..

Ξεπούλησαν την Δημοτική Εξουσία..Ξεπούλησαν τα συμφέροντα των Δημοτών..

Δειτε απόψε στις 22.00 live την 2η εκπομπή στη ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ μας amazonios TV αλλη μια αποκαλυπτική εκπομπή του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη….με θεμα την Πολιτική Ανικανότητα στην Διαχείριση Σκουπιδιών απο την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ.Ρόδη Κράτσα και την Δήμαρχο Κ.Κέρκυρας κ.Μερόπη Υδραίου….

Η Δήμαρχος Κέρκυρας  κ.ΥΔΡΑΙΟΥ αποδεχθηκε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ και ΔΩΡΙΣΕ τα Δικαιώματα των Δημοτών και τις αρμοδιότητες του Δήμου Κέρκυρας στη Ροδη Κράτσα και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η Υδραίου χάρισε ολη την περιουσία των Διαδημοτικών Φορεων χωρις να μας ρωτήσει αυτα  που πληρώθηκαν με τα ανταποδοτικά μας τελη..

Με την  σταση τους σαμποτάρισαν το Εργοστάσιο Διαχείρισης απορριμμάτων..

Το αποτέλεσμα ειναι να πληρώνουμε 5 εκ ευρω το χρονο να ταξιδεύουν δια θαλάσσης τα σκουπίδια…..

Τα παλαιά Δέματα τα εναπόθεσαν σε χώρους χωρις στεγανοποιημένες επιφάνειες και τρέχει μαύρο ζουμι στο περιβαλλον..

Ενα περιβάλλον που δεν το σέβονται και μολύνουν τον υδροφόρο οριζοντα..

Ομολογούν σε ΑΠΟΦΑΣΗ τους  οτι δεν υπάρχει Χρηστή Διοίκηση διαφάνεια διαδικασιών και η Κέρκυρα βρίσκεται με ενα διαλυμένο σύστημα διαχείρισης χωρις να διαφυλάττουν ως θα όφειλαν τα συμφέροντα των Δημοτών .

Υπάκουσαν σε εντολές της ΝΔ και εργολαβικών Κέντρων και ακύρωσαν το διαγωνισμό για το εργοστάσιο..Η ακύρωση εχει τις υπογραφές της Ροδης και της Μερόπης..

Δεν αντιστάθηκαν δεν ειχαν τη γενναιότητα να αγωνιστούν κατα αυτής τησ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ..Εκαναν επικύψεις στους “Γραφάκους” και τους ομογάλακτους της ΝΔ και ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ τα συμφέροντα των Δημοτων-Πολιτών..

ΑΠΟΨΕ στις 22.00 στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ amazonios TV live ..Συντονιστείτε..μεσω του Youtube..

—————————————————————————————————————————

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..(Στον παρακάτω συνδεσμο ink) ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ..ΥΔΡΑΙΟΥ & ΚΡΑΤΣΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ..ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ξεπούλησαν Δημοσία Εξουσία και τα συμφέροντα των Δημοτων. Σταμάτησαν το Διαγωνισμό για το εργοστάσιο σκουπιδιών και συνεχίζουν το Περιβαλλοντικό Έγκλημα στη Κέρκυρα(VIDEO)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟ-ΥΨΟ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button