Ο Ατλαντικός Ωκεανός παγώνει με ρυθμό ρεκόρ και κανείς δεν ξέρει γιατί

Ο Ατλαντικός Ωκεανός παγώνει με ρυθμό ρεκόρ και κανείς δεν ξέρει γιατί.. Κάτι περίεργο συμβαίνει στον Ατλαντικό Ωκεανό και οι ειδικοί δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατί.

Τους τελευταίους μήνες, ο Ατλαντικός Ωκεανός έχει αρχίσει να παγώνει με ρυθμό ρεκόρ. Τα στοιχεία της αμερικανικής μετεωρολογικής υπηρεσίας NOAA δείχνουν ότι οι επιφανειακές θερμοκρασίες έχουν μειωθεί δραματικά από τον Μάιο.

Κανονικά οι θερμοκρασίες αυξάνονται αυτή την εποχή του χρόνου.Ο Ατλαντικός Ωκεανός μισό βαθμό ψυχρότερος από το κανονικό.

Το La Niña, από πολλές απόψεις το αντίθετο του El Niño, φαίνεται να κάνει τον ωκεανό να είναι ασυνήθιστα κρύος. Αυτά τα καιρικά μοτίβα είναι πολύ περίπλοκα και δύσκολο να προβλεφθούν. Κανονικά το La Niña εμφανίζεται μόνο τον Σεπτέμβριο, οπότε οι ειδικοί μπερδεύονται.

«Ο Ατλαντικός Ωκεανός ψύχεται γρήγορα. Δεν υπάρχουν πρωτοσέλιδα για την ημέρα της μοίρας για αυτό. Επομένως, αυτό δεν θα είναι τόσο εκτενώς στις ειδήσεις», σημειώνει ο βιολόγος Richard Steenvoorden.

Ποτέ πριν δεν έχει παρατηρηθεί η ψύξη του ωκεανού

Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει είναι μια τεράστια είδηση που φυσικά δεν θα ακούσουμε στα κανάλια παραπληροφόρησης και διαπλοκής. Οι επιστήμονες του κλιματικού συναγερμού και υπεθέρμανσης δεν ξέρουν γιατί και δεν θα ασχοληθούν με μια τεράστια αλλαγή που μπορεί να τους κόψει και το μεροκάματο».

korakas-news.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button