Το σχέδιο της απομάκρυνσης του ανθρώπου από τον φυσικό του προορισμό

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να σας ελέγχουν και να σας εξουσιάζουν

Alex Christopher – 1993 – Απόσπασμα από το “Κουτί της Πανδώρας- Το απόλυτο “αόρατο χέρι” πίσω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη”, από τον ιστότοπο Scribd

Πριν από δύο χρόνια, μου δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με ένα εν εξελίξει “μυστικό στρατιωτικό” πρόγραμμα.

Ένα άτομο είχε έρθει σε επαφή με τον “άκρως απόρρητο” φάκελο στο γραφείο ενός στρατηγού στο Πεντάγωνο. Έίχε διαβάσει πραγματικά τον φάκελο και, από όσα μου εξιστόρησε, ήταν λιγάκι ταραγμένος με αυτά που πρότεινε το πρότζεκτ.

Σύμφωνα με όσα μου διηγήθηκε, το έργο αυτό ήταν μια προσπάθεια να αξιοποιηθεί η “Ενοποιημένη Θεωρία Πεδίου” (Unified Field Theory) που είχε τελειοποιήσει ο Αϊνστάιν στην εποχή του και η κυβέρνηση είχε επιληφθεί για να την κρατήσει μακριά από το κοινό (θεωρούσαν ότι οι άνθρωποι δεν ήταν αρκετά ώριμοι για να χειριστούν τις πληροφορίες).

Με την αξιοποίηση της θεωρίας του ενοποιημένου πεδίου με τους απλούστερους όρους που αναφέρεται στη φυσική μάζα του ανθρώπινου σώματος, το αποτέλεσμα θα ήταν φοβερό και σχεδόν απίστευτο για τους περισσότερους απλούς ανθρώπους.

Εν ολίγοις, η “αποθέωση”, ήτοι η απομάκρυνση του ανθρώπου από τον φυσικό του προορισμό…

Πρέπει να καταλάβουμε με απλά λόγια ότι αυτό που είχε ανακαλύψει ο Αϊνστάιν ήταν ότι όλη η “μάζα” δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη συσσωρευμένη σκέψη και το φως. Τίποτα δεν υπάρχει σε αυτό το σύμπαν χωρίς την εφαρμογή της σκέψηςΚάποιος ή κάτι πρέπει πρώτα να δημιουργήσει τα πάντα με τη σκέψη να τα σχεδιάσει. Επίσης, όλα τα υπάρχοντα “πράγματα” μάζας, ακόμη και οι άνθρωποι, τα ζώα κ.λπ. είναι μια συγχώνευση ενέργειας (σκέψης).

Τα πάντα αποτελούνται από στοιχεία του Ατομικού Πίνακα και αυτό είναι σίγουρα “ενέργεια” και η ενέργεια είναι σίγουρα “φως”.

Είστε μαζί μου μέχρι στιγμής;

Αν δεν το πιστεύετε αυτό, θα βρείτε εικόνες από τις κατωτέρω φωτογραφίες Kirlian :

Πρόκειται για ένα ειδικό είδος φωτογραφίας που απεικονίζει την “ενέργεια” ή το “φωτεινό πεδίο” που υπάρχει γύρω από την ύλη σε διάφορους βαθμούς. Όλα τα έμβια όντα κατέχουν πολύ ενεργά και συνεχώς μεταβαλλόμενα φωτεινά πεδία όλων των χρωμάτων. Όχι μόνο το μπλε ή το πράσινο ή το κόκκινο, αλλά όλα τα χρώματα.

Γιατί συμβαίνει αυτό, ρωτάτε;

Επειδή τα διαφορετικά χρώματα του φάσματος, είναι διαφορετικές συχνότητες ενέργειας σε όλη τη διαδρομή από την ερτζιανή έως τις ακτίνες γάμμα και πέρα από αυτές. Τα χρώματα αντιπροσωπεύουν επίσης διαφορετικά επίπεδα δόνησης ή πυκνότητας που σχετίζονται με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή τη συχνότητα. Όπως μπορείτε να δείτε, κάθε χρώμα σχετίζεται με ένα ραδιοκύμα ή με ενεργειακές συχνότητες.


Ανατρέξτε στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας και στο Σχέδιο Μοντόκ.


Τώρα με απλά λόγια, αυτό που ανακάλυψε ο Αϊνστάιν ήταν ότι με την ενοποίηση των πεδίων μπορείτε να πάρετε μάζα, συσσωρευμένη σκέψη ή φωτεινή ενέργεια που θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, και να επιταχύνετε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ή την καθορισμένη φωτεινή συχνότητα στην οποία υπάρχει το αντικείμενο, να το επιταχύνετε προσθέτοντας περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια σε αυτό, και επιταχύνοντας τα μαγνητικά πεδία που υπάρχουν γύρω από το αντικείμενο το μεταφέρετε σε μια άλλη φωτεινή (ή όχι) συχνότητα ή πυκνότητα.

…📍 Κρατήστε το αυτό.

Ας πούμε ότι πήρατε ένα κουνέλι και το τοποθετήσατε ανάμεσα σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία και επιταχύνατε τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του κουνελιού. Το κουνέλι θα γινόταν αρχικά ένα λαμπερό μπλε και θα έμοιαζε με ολόγραμμα και οι πιθανότητες είναι ότι αν προσπαθούσατε να αγγίξετε το κουνέλι το χέρι σας θα περνούσε απλά μέσα από αυτό.

Στη συνέχεια το κουνέλι θα γινόταν ένα έντονο φως και μετά θα εξαφανιζόταν.

  • Πού πήγε; Το κουνέλι είναι ακόμα εκεί που ήταν, αν δεν πήδηξε μακριά.
  • Γιατί δεν μπορείς να το δεις; Επειδή βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο φωτός, ενεργειακής συχνότητας ή πυκνότητας, ύπαρξης σε ένα άλλο διαστατικό επίπεδο τώρα.
  • Τι συμβαίνει αν απενεργοποιήσετε τον ηλεκτρομαγνητικό επιταχυντή; Η διαδικασία αντιστρέφεται και το κουνέλι σας επιστρέφει.

Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι από εσάς σκέφτεστε ότι αυτά είναι ανοησίες, αλλά το γεγονός είναι ότι είναι αλήθεια…

Τώρα λίγα λόγια για τα διαφορετικά επίπεδα ενέργειας ή έγχρωμου φωτός :

Όσον αφορά την ανθρωπότητα σε αυτόν τον πλανήτη, σχεδόν κάθε άτομο στη γη δονείται σε μια καθορισμένη συχνότητα. Για λόγους απλότητας, ας πούμε ότι υπάρχουν μόνο επτά διαφορετικά επίπεδα δόνησης σε αυτό το γήινο επίπεδο. Κάθε ένα από αυτά τα επίπεδα δόνησης ονομάζεται επίπεδο διάστασης και ολόκληρη η ανθρωπότητα υπάρχει στο τρίτο διαστατικό επίπεδο στη γη.

Για τον άνθρωπο, αυτά τα διαφορετικά επίπεδα σχετίζονται επίσης με το ανθρώπινο σώμα και το ενδοκρινικό σύστημα του σώματος. Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε τι είναι οι ενδοκρινείς αδένες, είναι αδένες χωρίς αγωγούς και εκκρίνουν τα προϊόντα τους στο αίμα. Οι εκκρίσεις των ενδοκρινών αδένων είναι πάντα ορμόνες, χημικές ουσίες που ρυθμίζουν διάφορες φυσιολογικές δραστηριότητες.

Οι αδένες από τους οποίους αποτελείται αυτό το σύστημα είναι :

  • οι ωοθήκες ή οι όρχεις σε γυναίκες ή άνδρες
  • το πάγκρεας
  • επινεφρίδια
  • Θύμος
  • θυρεοειδής αδένας
  • υπόφυση
  • επίφυση

Κάθε ένας από αυτούς τους αδένες στο σώμα σχετίζεται με το επίπεδο της διαστατικής πραγματικότητας στο οποίο λειτουργεί το άτομο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στη γη αυτή τη στιγμή είναι δυστυχώς εγκλωβισμένοι σε μια πραγματικότητα άγνοιας ως προς το ποιοι και τι είναι πραγματικά και αυτό συμβαίνει επειδή οι λίγοι που ελέγχουν τα πάντα εργάζονται εδώ και αιώνες για να κρατήσουν την ανθρωπότητα σε πλάνη, ώστε να μπορούν να σας βάζουν ζυγούς στο λαιμό και να σας κρατούν όσο το δυνατόν πιο αμόρφωτους και ανυποψίαστους ως προς το ποια είναι πραγματικά η αλήθεια για εσάς.

Όλα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου!

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να σας ελέγχουν και να σας εξουσιάζουν.

Καθένας από τους ενδοκρινείς αδένες έχει ένα ενεργειακό επίπεδο και οι σεξουαλικοί αδένες είναι οι πιο ισχυροί επειδή έχουν πολλή ενέργεια, “δύναμη” για να δημιουργήσουν νέα ζωή, οι σεξουαλικοί αδένες σχετίζονται με το επίπεδο νούμερο ένα σε μια πραγματικότητα και θα τους ονομάσουμε “αναπαραγωγή και επιβίωση“, μετά έχετε το πάγκρεας και τα επινεφρίδια και αυτά είναι τα επίπεδα δύο και τρία και θα τα συσχετίσουμε με τον “πόνο και την εξουσία” ή “θύμα και ελεγκτής“.

Αναπαραγωγή, δύναμη και πόνος, αυτά είναι τα επίπεδα ένα, δύο και τρία.

Η τρίτη πυκνότητα ή το επίπεδο διάστασης είναι εκεί που ζουν οι περισσότεροι σήμερα. Οι άνθρωποι αυτού του πλανήτη είναι πολύ κοινωνικά εγκλωβισμένοι στα μικρά τους κουτάκια ή στην εντύπωσή τους για το ποιοι νομίζουν ότι είναι– είτε είναι γιατροί, είτε δικηγόροι, είτε αρχηγοί Ινδιάνων. Αυτό αναφέρεται επίσης ως επίπεδο κοινωνικής συνείδησης νούμερο τρία.

Ο πλανήτης γη βρίσκεται τώρα στη διαδικασία να μεταφέρει τη συχνότητα δόνησής του σε ένα υψηλότερο επίπεδο πυκνότητας, το οποίο θα επιταχύνει τα πάντα σε αυτόν, οδηγώντας σε αυτό που ονομάζεται τέταρτη πυκνότητα ή πραγματικότητα της τέταρτης διάστασης. Αυτό μπορεί κάλλιστα να επιτευχθεί παράλληλα με τις γήινες αλλαγές, αλλά είναι μια διαδικασία που έχει ήδη ξεκινήσει σε αυτόν τον πλανήτη. Στην τέταρτη διάσταση, οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να φροντίζουν τα φυσικά τους σώματα. Είναι επίσης ένα επίπεδο διάστασης όπου κυριαρχούν η συμπόνια, η κατανόηση και η αγάπη χωρίς όρους.

Η πλήρης μετατροπή στην τέταρτη πυκνότητα έπεται… ως το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Οι άνθρωποι που θα επιβιώσουν από αυτή τη διαστατική μετατόπιση θα πρέπει να είναι θετικά πολωμένοι σε ένα μονοπάτι που θα είναι προσανατολισμένο στην άνευ όρων αγάπη και στην υπηρεσία προς τους άλλους. Υπάρχουν άνθρωποι στη γη τώρα που λειτουργούν στην τέταρτη διάσταση, και σύντομα θα περάσουν στα επίπεδα της πέμπτης και έκτης.

Το επόμενο βήμα προς τα πάνω στη διαστατική δόνηση θα ωθήσει επίσης τους ανθρώπους στη συνειδητοποίηση ότι το “ένα” (ένα άτομο) δεν είναι ξεχωριστό από τον Θεό. Είναι αυτό το είδος φάσματος που έχει ονομαστεί από τους Χριστιανούς ως η “δεύτερη έλευση”. Η δεύτερη έλευση είναι μια κατάσταση ύπαρξης και όχι ένα άτομο που φτάνει και εγκαθιδρύει μια ιεραρχία εξουσίας…

Η τέταρτη πυκνότητα είναι ένα φάσμα δονήσεων που λειτουργεί σε συγχρονισμό με τις γεωλογικές αλλαγές. Το χωροχρονικό συνεχές έχει θέσει τη Γη και αυτό το αστρικό σύστημα σε αυτό το είδος δόνησης. Αυτό προκαλεί τις ηλεκτρομαγνητικές αναπροσαρμογές μέσα στο σώμα του πλανήτη. Οι ενέργειες και οι συλλογικές μορφές σκέψης του πληθυσμού διαταράσσουν επίσης τα ενεργειακά μοτίβα του πλανήτη.

Οι γεωλογικές αλλαγές συνοδεύουν τη μετάβαση μεταξύ των διαστάσεων πυκνότητας.

Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε στα τελευταία 20 χρόνια του τέλους ενός κύκλου που διήρκεσε 75.000 χρόνια. Μετά την αλλαγή των διαστάσεων στη Γη, θα ολοκληρωθεί η εξέλιξη του ανθρώπου και δεν θα υπάρχει πλέον ανάγκη για “χρόνο” και συνεπώς δεν θα υπάρχει πλέον “χρόνος”. (Ο χρόνος είναι άχρονος…) Θα υπάρξει κατάρρευση του Χρόνου/Απόστασης και του Χώρου.

Το ζητούμενο του χρόνου μας εδώ στη γη είναι εδώ και χιλιάδες χρόνια, να έρθουμε στη γη, να αρπάξουμε ένα διαθέσιμο σώμα της τρίτης διάστασης και να μεθοδεύσουμε το πώς να επιταχύνουμε τη δονητική συχνότητά του, για να το κάνουμε όπως ακριβώς έγινε με το κουνέλι, μεταφέροντάς το σε άλλα διαστατικά επίπεδα (τέταρτο, πέμπτο, έκτο και έβδομο).

Αυτή η διαδικασία αναφέρεται στα Κλειδιά του Ενώχ και επίσης στην (παραποιημένη) Βίβλο στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Τα παρακάτω δεν είναι μια νέα επιστήμη, και δεν είναι δαιμονική κατοχή, είναι μια κληρονομιά με δικαίωμα γέννησης που εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει μπλοκαριστεί γενετικά στον εγκέφαλό μας από παρεμβατικούς γενετικούς μηχανικούς που ΔΕΝ είναι Άνθρωποι…

 

Είναι η άνοδος του Φοίνικα, η αφύπνιση. Βλ.👉🏻 Η γενιά του Φοίνικα : Μια νέα εποχή σύνδεσης, συμπόνιας και συνείδησης

Εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια δεν υπήρξε σχεδόν κανείς που να έχει καταφέρει να το επιτύχει αυτό. Αυτό είναι μόνο ένα μέρος αυτών που δίδασκε ο Ιησούς όταν ήταν εδώ…

Μια άλλη ονομασία για τους επτά ενδοκρινείς αδένες του σώματος είναι “σφραγίδες“- και μερικές φορές αναφέρονται ως “τσάκρας“.

Αυτό που δεν σας έχω πει μέχρι στιγμής γι’ αυτή τη μικρή διαδικασία είναι ότι όταν ένα άτομο είναι σε θέση να επιταχύνει τη δονητική του συχνότητα σε άλλα επίπεδα συνείδησης, αποκτά κάποια θαυμάσια χαρίσματα- έχει τη δυνατότητα να καταρρίψει το χρόνο, την απόσταση και το χώρο και με μια σκέψη -και μπορεί να ταξιδέψει από το σημείο “Α” στο σημείο “Β” με την ταχύτητα του φωτός.

Έχει, συν τοις άλλοις, την ικανότητα να δημιουργεί τροφή και νερό από τον αέρα (η σωστή λέξη είναι “αιθέρας”), να αγγίζει ένα άτομο και να το θεραπεύει- να ανασταίνει ακόμα και τους “νεκρούς”. Έχει την ικανότητα να βλέπει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, γιατί ο χρόνος γίνεται ένα τίποτα, για ένα άτομο που μπορεί να τον καταρρίψει και κατά συνέπεια, όλα και όλοι οι χρόνοι των αιώνων είναι όλοι μαζί εκεί ταυτόχρονα. Αυτό το άτομο μπορεί να δει το παρελθόν και το μέλλον καθώς και ό,τι συμβαίνει γύρω του, έχοντας απόλυτη επίγνωση των πάντων και παντού και πάντα. (φτιαγμένος “κατ’εικόνα και ομοίωση” μας έμαθαν τα ιερατεία, αποκρύπτοντάς μας τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Δημιουργό…)

Διαθέτει τη δυνατότητα να παραλάβει ένα μήνυμα από την άλλη άκρη του σύμπαντος ή να το στείλει. Αυτό το άτομο δεν πεθαίνει ποτέ και δεν γερνάει, επειδή γι’ αυτό δεν υπάρχει πια χρόνος και αν είναι γέρος όταν πετύχει αυτή τη νέα συχνότητα δόνησης, το σώμα του αντιστρέφει τη διαδικασία γήρανσης. Αυτό το άτομο δεν θα χρειάζεται τροφή ή ύπνο και μπορεί να δημιουργήσει οτιδήποτε απλά έχοντας τη σκέψη και επιθυμώντας το.

Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά που δίδασκε ο Ιησούς, λίγο αφότου έκανε τη μεγάλη του έξοδο αναβαίνοντας. Υπήρχαν και άλλοι που ακολούθησαν το παράδειγμά του και επίσης ανέβηκαν σε υψηλότερα επίπεδα δόνησης και διαστάσεις. Αυτό θεωρούσε ότι θα ήταν το σημαντικό. Να ακολουθήσουν οι άνθρωποι το παράδειγμά του και να κάνουν ό,τι έκανε.

Ποτέ δεν δίδαξε στους ανθρώπους να τον λατρεύουν. Αυτό είναι κάτι που επινόησν τα Κρόνια ιερατεία,με την χρήση της έννοιας του “εκκλησιάσματος” ώστε να γεμίσουν το ποίμνιο με ψέματα και να το ελέγχουν, διότι αν οι άνθρωποι ήξεραν πώς να κάνουν τα πράγματα που δίδασκε ο Ιησούς– το τότε ακατανόμαστο ιερατείο και η ρωμαϊκή κυβέρνηση θα έχαναν κάθε έλεγχο πάνω στους ανθρώπους.

Όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν σε άλλες διαστατικές πραγματικότητες, αρχίζουν να τους συμβαίνουν πράγματα και προσαρμόζουν γρήγορα τη στάση τους. Σύντομα αρχίζουν να ανακαλύπτουν την άνευ όρων αγάπη, αλλιώς δεν μπορούν να υπάρξουν εκεί. Το σώμα, ο νους και το πνεύμα σας πρέπει να είναι συγχρονισμένα για να μπορέσουν να χειριστούν τη διαστατική μετατόπιση.

Έχω βρεθεί εκεί για λίγο και μόλις βρεθείς εκεί συνειδητοποιείς ότι είσαι ένα με όλα όσα υπάρχουν παντούυπάρχει ένα μέρος σου που είναι μέρος των πάντων και είναι ο Θεός.

Αν είχατε την τύχη να δοκιμάσετε την επόμενη διάσταση. όταν επιστρέφετε από τη σύντομη παραμονή σας σε μια αυξημένη συχνότητα, μπορεί να είναι μόνο μερικά βήματα στο δρόμο, όχι το πλήρες άλμα, αλλάζετε και μπορεί να αρχίσετε να βιώνετε κάποια από τα παρακάτω, όπως εμείς. Νιώθετε τα πάντα γύρω σας, όπως το πώς νιώθει το άτομο που κάθεται δίπλα σας.

Μπορεί να οδηγείτε στο δρόμο μια ωραία μέρα όπως εγώ και να αισθάνεστε τη θλίψη κάποιου και να φτάσετε στο σημείο να δακρύσετε και να κοιτάξετε και να δείτε μια νεαρή κοπέλα να κλαίει με λυγμούς καθώς οδηγεί στο δρόμο, ή μπορεί να αισθανθείτε εξαιρετική χαρά από κάποιον. Ή μπορεί να ακούσετε τα άλογά σας να σας μιλούν ή το σκύλο ή τη γάτα σας. Ή μπορεί να σας μιλήσει ένα δένδρο. Έρχεται από τη συνείδησή τους στη δική σας, είναι μια γνώση, μια νέα επίγνωση που θα σας ανοίξει νέες προοπτικές.

Κάποια μέρα εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να είστε σε θέση να επικοινωνείτε νοητικά μεταξύ σας σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Ή να αγγίξετε κάποιον που αγαπάτε πολύ και να τον θεραπεύσετε από την αρρώστια του. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το σώμα σας διακόπτει τον ηλεκτρισμό των φώτων σε κτίρια ή τον εξοπλισμό υψηλής τάσης. Μπορεί να είστε σε θέση να βγείτε από το σώμα σας και να επισκεφθείτε άλλα μέρη και να έχετε πλήρη ανάμνηση του ταξιδιού. (αστρική προβολή)

Περίπου αυτή τη στιγμή αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι κάθε σκέψη που κάνετε αρχίζει να εκδηλώνεται και τότε πρέπει πραγματικά να είστε πολύ προσεκτικοί ως προς τη διαδικασία σκέψης που έχετε, διότι αυτή η ικανότητα δεν γνωρίζει σωστό ή λάθος, απλά εκδηλώνεται για να την βιώσετε. Αν αρχίσετε να κάνετε οτιδήποτε από αυτά είστε στο δρόμο σας.

Και αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε αυτά τα πράγματα το μόνο που έχετε να κάνετε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία είναι να το σκεφτείτε και να το θελήσετε και θα αρχίσετε να αισθάνεστε αλλαγές.

Όσο πιο παθιασμένα επιθυμείτε μια σκέψη τόσο πιο γρήγορα και πιο βαθιά γίνεται η εκδήλωσή της για την εμπειρία σας.

Όλα αυτά είναι ένα ΔΙΚΑΙΩΜΑ εκ γεννετής του καθενός μας, καθώς ξεκινάμε την διαδικασία της μετάβασης στο Θείο.

Μπορώ να μιλήσω μόνο από κάποιες από τις εμπειρίες μου, γιατί δεν έχω ιδέα για το πώς οι κυβερνήσεις πετυχαίνουν τη διαδικασία με τους ανθρώπους, εκτός (📍) αν μπορέσουν να βάλουν κάποιο είδος προσάρτησης στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ενός ατόμου και να το επιταχύνουν προς τη διάσταση της αρεσκείας τους… αλλά αυτός μπορεί να είναι ένας μοιραίος τρόπος για να συμβεί κάτι τέτοιο, αν το σώμα και το μυαλό δεν είναι έτοιμα για τόση ενέργεια.

Ιδανικά και ανθρωποκεντρικά, θα πρέπει να είναι μια προοδευτική διαδικασία εμπλουτισμού και επέκτασης του νου, του πνεύματος και του σώματος που ακολουθείται.

Αυτό που πρέπει να συμβεί πρώτα είναι ότι όλη η ισχυρή ενέργεια που κρατά το μυαλό απασχολημένο με τις σεξουαλικές επιθυμίες πρέπει να προωθηθεί προς τα πάνω μέσω των ενδοκρινών αδένων. Φτάνει στην επίφυση και την υπόφυση στον εγκέφαλο και ανοίγει τον εγκέφαλό.

Αυτό πραγματικά, συνιστά καθαρή ενέργεια που αναγκάζεται να ανέβει μέσω όλων των ενδοκρινών αδένων και της σπονδυλικής στήλης στο κέντρο του εγκεφάλου, όπου θα προκαλέσει μέσω του ανοίγματος της επίφυσης την απελευθέρωση μιας χημικής ουσίας ή ορμόνης που θα διεγείρει ολόκληρο το σώμα να αυξηθεί σε δόνηση και θα αρχίσετε να αλλάζετε.

Αυτό κάνουν οι γιόγκις στην Ινδία. Μόλις αρχίσετε να ανοίγετε το υπόλοιπο 90% του κοιμώμενου εγκεφάλου δεν μπορείτε ποτέ να συγκρατηθείτε γιατί είναι το εκ γενετής δικαίωμά σας να είστε το πάν και να τα ξέρετε όλα και να έχετε απόλυτη επίγνωση και ικανότητες να χρησιμοποιείτε τη “σκέψη”.


Στη ζωή υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ΜΗΝ είσαι νικητής. Να ξεχάσεις το Ποιος είσαι και Που Πας… Βρες λοιπόν τον εαυτό σου… Θυμήσου… Βρες το δρόμο σου! Ελευθερώσου! Ελευθέρωσέ μας!

🔻«Μην ξεχνάς ποιος είσαι και από πού ήρθες. Μην ξεχνάς ότι είναι απλώς μια ταινία. Μην κοιμάσαι…».
🔻«Ο σειριακός χρόνος της πλοκής στην ταινία, είναι ένα πονηρά μεθοδευμένο δημιούργημα…».
🔻«Το δεσμευτικό αίσθημα της συναισθηματικής συμμετοχής στα τεκταινόμενα της ταινίας είναι η πρόκληση. Είναι η κόλλα που κρατά την ταινία ενωμένη, ώστε να φαντάζει σαν τη μοναδική λύση στο μυαλό σου»…
🔻«Η ταινία θα προκαλέσει νοσταλγία για ένα παρελθόν που δεν υπάρχειΜην παραδοθείς σ’ αυτό και πέσεις στην παγίδα… Άν γυρίσεις πίσω θα γίνεις στήλη άλατος…».
🔻«Είσαι εδώ για να μάθεις γιατί η ταινία έχει δύναμη… Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία χωρίς να τα καταφέρει να σε παγιδεύσει».
🔻«Το περιεχόμενο της ταινίας θα σου αποκρύψει το γεγονός ότι είναι απλά ένα άτεχνο remake  μιας ξεπερασμένης “πραγματικότητας” που ποτέ δεν σταμάτησε να εγκληματεί κατά των Ανθρώπων…».

Βγές απο το ψέμα καί έλα μαζί μας στην Πραγματικότητα που δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ποτέ πιά σκοτάδι! Το θάνατο μάθαμε πως να νικάμε … τη Ζωή κερδίσαμε, έξω από τη ‘λογική’ που μας επέβαλλαν …

ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ  ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΗΔΗ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ, ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ. ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ… ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ❕

Η ΕΝΩΣΗ MΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ MΑΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ❕

https://anatropi.substack.com/p/a8c

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button