2.509 Θάνατοι μετά τον εμβολιασμό με τα πειραματικά «Εμβόλια» στις ΗΠΑ συμφωνα με CDC

Μέσα σε 3 μήνες, έχουν πεθάνει τόσοι, όσοι πέθαναν συνολικά τη τελευταία δεκαετία, μετα από χρήση εμβολίων…!

Με τόσα πολλά επενδυμένα κεφάλαια σε αυτά τα «εμβόλια», δεν μπορεί να υπάρξει θάνατος που να σχετίζεται με αυτά, καθώς αυτό θα κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και θα καταστρέψει τις μελλοντικές πωλήσεις. Για αυτό προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σε πείσουν ότι δεν τρέχει τίποτα…!

Σε λίγο περισσότερο από 3 μήνες από τότε που η FDA έδωσε άδεια έκτακτης ανάγκης (EUA) για τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 που θα δοκιμαστούν στον αμερικανικό πληθυσμό, έχουν καταγραφεί τόσοι θάνατοι μετά από αυτούς τους εμβολιασμούς, όσοι θάνατοι καταγράφηκαν στο VAERS μετά την έγκριση των εμβολίων από την FDA για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, περίοδο 11 ετών…! 

Άρθρο του Brian Shilhavy ,

ΠηγήHealth Impact News

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Στις 2 Απριλίου 2021 το CDC δημοσιοποίησε περισσότερα δεδομένα στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εκδηλώσεων Εμβολίων (VAERS), μια βάση δεδομένων που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, η οποία παρακολουθεί τραυματισμούς και θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια.

Τα δεδομένα στο VAERS περνούν τώρα από τις 26 Μαρτίου 2021 και καταγράφουν 50.861 ανεπιθύμητες ενέργειες , συμπεριλαμβανομένων 2.249 θανάτων μετά από τις ενέσεις των πειραματικών «εμβολίων» COVID.

Εκτός από τους καταγεγραμμένους 2.249 θανάτους, υπήρξαν 8.287 επισκέψεις σε γιατρούς911 μόνιμες αναπηρίες και 4.824 νοσηλείες.

Ωστόσο, ο πιο ενημερωμένος αριθμός θανάτων μετά από τα εμβόλια COVID-19 με άδεια έκτακτης ανάγκης αναφέρθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα στις 30 Μαρτίου στον ιστότοπο του CDC, ο οποίος ανέφερε ότι 2.509 θάνατοι έχουν αναφερθεί έως τις 29 Μαρτίου 2021 μετά από τη λήψη πειραματικών εμβολίων κατά της COVID-19 .

Έτσι, σε λίγο περισσότερο από 3 μήνες από τότε που η FDA έδωσε άδεια έκτακτης ανάγκης (EUA) για ταπειραματικά εμβόλια COVID-19 που θα δοκιμαστούν στον αμερικανικό πληθυσμό, έχουν καταγραφεί τόσοι θάνατοι μετά από αυτούς τους εμβολιασμούς, όσοι θάνατοι καταγράφηκαν στο VAERS μετά την έγκριση των εμβολίων από την FDA για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2010 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, περίοδο 11 ετών…!

Πηγή

Ωστόσο, το CDC παραμένει ανένδοτο στον ισχυρισμό του ότι ούτε ένας θάνατος που καταγράφηκε μετά από ένα πειραματικό «εμβόλιο» COVID-19 δεν σχετίζεται με αυτά τα «εμβόλια».

Μια ανασκόπηση των διαθέσιμων κλινικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών θανάτου, αυτοψίας και ιατρικών αρχείων, δεν αποκάλυψε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός συνέβαλε στους θανάτους των ασθενών. (Έμφαση δική τους – Πηγή .)

Πώς στην ευχή κάποιος μπορεί να συνεχίζει να παίρνει στα σοβαρά το CDC..;;;

Το 2020 δόθηκαν $$$ τρισεκατομμύρια δολάρια στη Big Pharma για την καταπολέμηση της «πανδημίας» και αφού τα νοσοκομεία έλαβαν σημαντικές οικονομικές από ζημιώσεις για τη θεραπεία ατόμων που πέθαναν λόγω της COVID-19, σχεδόν κάθε θάνατος που καταγράφηκε το 2020 αποδόθηκε στο COVID-19 ώστε να εισπραχθούν αυτά τα ποσά από τα ομοσπονδιακά ταμεία.

Οι θάνατοι λόγω γρίπης εξαφανίστηκαν, όπως και τα κρούσματα γρίπης.

Τώρα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, οι φαρμακευτικές εταιρείες που κατασκευάζουν τα πειραματικά «εμβόλια» COVID-19 είναι συντονισμένες για να κερδίσουν δισεκατομμύρια δολάρια από αυτά τα «εμβόλια», ακόμη και πριν τα εγκρίνει η FDA.

Και έχουν ήδη λάβει $$$ τρισεκατομμύρια δολάρια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, που διοχετεύονται κυρίως μέσω του CDC που κατέχει επίσης διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα εμβόλια, μόνο για την παρασκευή αυτών των πειραματικών εμβολίων, ακόμη και αν δεν εγκριθούν ποτέ.

Έτσι, με τόσα πολλά επενδυμένα σε αυτά τα «εμβόλια», δεν μπορεί να υπάρξει θάνατος που να σχετίζεται με αυτά, καθώς αυτό θα κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και θα καταστρέψει τις μελλοντικές πωλήσεις.

Πρόκειται για ένα τέλεια σε εκτέλεση σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη για σχεδόν 20 χρόνια, καθώς ήταν το όνειρο της Big Pharma να κατασκευάσει εμβόλια mRNA, τα οποία δεν έχουν εγκριθεί και χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν στον άνθρωπο και βρίσκονται σε ανάπτυξη από τότε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με την έρευνα για το AIDS και τον «ιό» HIV, με επικεφαλής την ίδια ομάδα ανθρώπων που σήμερα παράγουν τα «εμβόλια» με βάση το RNA COVID-19, όπως οι Bill Gates και Anthony Fauci

Το μόνο πράγμα που τους επέτρεψε να διοχετεύσουν αυτά τα εμβόλια στο κοινό και να τα δοκιμάσουν, ήταν μια «πανδημία», ώστε η FDA να μπορεί να εκδίδει EUAs χωρίς καν να τα εγκρίνει.

Αυτό είναι πρώτα απ’ όλα ένα επιχειρηματικό σχέδιο μάρκετινγκ για τη Big Pharma, της οποίας τα κέρδη μειώθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που είχαν εξαντληθεί από προηγούμενα φάρμακα που «έσπαγαν ταμεία»-“block buster” και όταν κοιτάζετε τους ανθρώπους στην κορυφή αυτής της έρευνας και ανάπτυξης, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, είναι ευγονιστές που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, ξεκινώντας από τους ηλικιωμένους, αυτό ακριβώς που βλέπουμε σήμερα.

Πόσο καιρό θα συνεχίσει ο κόσμος να ακολουθεί αυτό το σχέδιο προτού ξυπνήσει, ίσως να είναι πολύ αργά για πολλούς, για να συνειδητοποιήσουν ότι η Big Pharma δραστηριοποιείται στην πώληση θεραπειών και φαρμάκων για τη διαχείριση ασθενειών και όχι στην πραγματικότητα για την θεραπεία και ίαση των ανθρώπων.

Αυτό δεν θα ήταν ένα καταστροφικό επιχειρηματικό μοντέλο εάν εσείς οι ίδιοι χάνατε τους συχνούς πελάτες σας, …. «θεραπεύοντας» τους…;;;

Ελληνων Αφυπνιση

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

 1. ENA BINTEAKI ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ…….
  ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ,ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΑΣ……

  [Απάτη Κορονοϊού / COVID-19 Hoax]
  ΗΠΑ: Ο Άντονι Φάουτσι Δηλώνει, “Δεν Έχω Καθόλου Συμπτώματα…,
  Δεν Υπάρχει Για Μένα Κανένας Λόγος Να Κάνω Το Τεστ Κορονοϊού

  USA: Anthony Fauci Declares, “I Have No Symptoms…,
  Τhere Is No Reason For Me To Take The COVID-19 Test”…! (Video)

  …..

  https://derkamerad.com/2021/03/06/%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%8a%ce%bf%cf%8d-covid-19-hoax-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%bf-%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b9-%cf%86%ce%ac%ce%bf%cf%85%cf%84-2/

  ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ……..

  Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ……..

 2. διαβάστε με πολλή προσοχή και φυλάξτε αυτό το έγγραφο. είναι το σενάριο μιας (προσχεδιασμένης) πανδημίας, που έγινε από το Johns Hopkins Center for Health Security (2017). θα συγκλονιστείτε με το περιεχόμενο. τα είχαν όλα προγραμματίσει για το 2025 αλλά για κάποιους λόγους επισπεύστηκε.
  θα παγώσετε κυριολεκτικά. το έγγραφο περιγράφει ακριβώς ό,τι συμβαίνει τώρα και αναφέρει επίσης ότι μέσα σε μερικούς μήνες από τη στιγμή που οι άνθρωποι θα εμβολιαστούν θα αρχίσουν να πεθαίνουν από νευρολογικά αίτια, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να στρέφονται νομικά κατά των φαρμακευτικών εταιρειών και κατά των ΕΙΔΙΚΩΝ (βλ. τσιόδρες εδώ κλπ). τα νευρολογικά συμπτώματα, που σύμφωνα με το έγγραφο οι άνθρωποι θα παρουσιάσουν μέσα στα αμέσως 2-3 χρόνια από τον εμβολιασμό τους, θα μοιάζουν με τη νόσο των τρελών αγελάδων” (Kreuzfeld Jacob). οι ασθενείς θα παρουσιάζουν σύγχυση, επιθετικότητα, αλλαγή συμπεριφοράς και προσωπικότητας κλπ, καθώς θα προσβάλλονται μαζικά τμήματα του εγκεφάλου. τα πρώτα δε συμπτώματα θα είναι τα εγκεφαλικά. από την στιγμή που εμφανίζονται τα συμπτώματα, θα είναι ήδη πολύ αργά. δεν υπάρχει η δυνατότητα αναχαίτισης της διαδικασίας εκφύλισης και η ασθένεια οδηγεί 100% σε θάνατο. δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε μέσω της ιατρικής ούτε της διατροφής. είναι μη αναστρέψιμη.

  σημ.: σχετικά με την “επικίνδυνη συμπεριφορά”, εξηγείται η δήλωση-γρίφος του Νουριέλ Ρουμπινί ότι υπάρχει κίνδυνος στα τέλη του 2021 οι εμβολιασμένοι να έχουν επικίνδυνες συμπεριφορές.
  εδώ το σχετικό άρθρο:
  Η δήλωση Ρουμπινί, ανάβει ΦΩΤΙΕΣ. Ν.Ρουμπινί: κίνδυνος, στα τέλη του 2021 οι «εμβολιασμένοι» να έχουν “επικίνδυνες συμπεριφορές”

  https://attikanea.info/%ce%b7-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%af-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%bd-%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%bc/

  The Spars Document
  The Spars Pandemic 2025-2028
  A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators

  https://app.box.com/s/blv0656mrsg2g1938bht2vjxdns83w5f

  ———–
  https://beforeitsnews.com/survival/2021/04/the-actual-document-in-full-pdf-2017-spars-2025-2028-by-john-hopkins-university-2766613.html

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ

 3. . ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…… ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ….

  .
  Διαμοιράστε αυτο το βιντεο παντου, κατεβάστε το ανεβάστε το στα καναλια σας, τα τεστ ειναι αποδεδειγμένα βουτηγμένα σε αιθυλενοξείδιο μια καρκινογόνος ουσια, και δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους του σορος που μου λένε οτι τα τεστ ειναι ασφαλή και ειναι κατω απο τα επιτρεπτά ορια το αιθυλενοξείδιο κτλ, δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου, δειτε και αυτο για το αιθυλενοξείδιο

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/…​
  .
  Οτι σου στερεί την ελευθερια ελεγε ο Άγιος Παΐσιος ειναι απο τον διάβολο και τα τεστ θα ειναι υποχρεωτικά για να βγεις απο την χωρα για να πηγαίνεις στο σχολείο και εγω δεν ξερω που αλλου θελουν να τα κανουν υποχρεωτικά ταχα μου για να μας προστατέψουν απο τους ασυμπτωματικούς που δεν μεταδίδουν κανέναν ιο και το εχουν παραδεχθεί εκατοντάδες επιστήμονες.

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-7-2011-011257_EL.html?redirect
  .
  Όποιος εχει ψυχή ας διαμοιράσει αυτο το βίντεο.

  https://www.youtube.com/watch?v=TlFpBgf-AJA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close