Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον Εβρο με τους Λαθροδιακινητές και εισβολείς..

Θωρακισμένα οχήματα στους δρόμους! Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και πολλοί έχουν τραυματιστεί! Λαθρομετανάστες λεηλατούν σπίτια και καφενεία σε χωριά! Διακινητές σκορπούν τον θάνατο στην Εγνατία!
Οι πολίτες του Έβρου διαδηλώνουν μαζικά! Σιγή ιχθύος από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!
Το αίσθημα ανασφάλειας έχει επικρατήσει στα χωριά και τις κωμοπόλεις του Έβρου, λόγω της συχνής αύξησης των περιστατικών με αυτοκίνητα λαθροδιακινητών στην Εγνατία Οδό. Τα αυτοκίνητα συνήθως κλεμμένα, κινούνται με ανεξέλεγκτες ταχύτητες ακόμη και στο αντίθετο ρεύμα σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τα μπλόκα της Αστυνομίας, δημιουργώντας κίνδυνο για πολύνεκρα δυστυχήματα!
θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή διερχόμενων οδηγών και επιβαινόντων στο οδικό δίκτυο της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας! Μέχρι στιγμής, δύο άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους και πολλοί έχουν τραυματιστεί με τον πρόεδρο των Συνοριοφυλάκων Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά, να κάνει λόγο για
«δρόμο καρμανιόλα – ανεξέλεγκτη κατάσταση!»
Κάτοικοι του Έβρου βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα θανατηφόρα τροχαία που προκαλούν διακινητές!
Η πορεία ήταν μηχανοκίνητη, με τους Εβρίτες να έχουν ανά χείρας Ελληνικές σημαίες και να είναι στα κάγκελα για την κατάσταση που διαμορφώνεται!
Μητέρα θύματος σε τροχαίο που προκάλεσε διακινητής, ανέφερε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της συγκέντρωσης : «Χάθηκε το παιδί μας. Ένας λεβέντης. Είμαι θυμωμένη με την Αστυνομία για τα μέτρα που δεν λαμβάνονται. Θέλω τώρα λύση. Να μην χαθεί άλλη ζωή»
Παρακάτω παρουσιάζεται συγκλονιστικό υλικό από μόλις λίγα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button