Κρατηθείτε στις θέσεις σας καθώς ένα ασύλληπτο έπος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας! Τα Κράτη της Αφρικής με την Ρωσία!!!

Αν το διαβάζεις αυτό, έχεις ήδη ξυπνήσει

Αν το διαβάζεις αυτό, έχεις ήδη ξυπνήσει. Κρατηθείτε στις θέσεις σας καθώς ένα ασύλληπτο έπος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας! Επαναπροσδιορίστηκαν οι παγκόσμιες συμμαχίες: Η Αφρική ενώνει τις δυνάμεις της με τη Ρωσία…. Και οι ΗΠΑ αναπτύσσουν έναν τεράστιο στρατό απλωμένο σε όλον τον πλανήτη… Την στιγμή μάλιστα που οι Brics ετοιμάζονται να εξαπολύσουν την τελική τους επίθεση εκεί γύρω στα τέλη του Αυγούστου… Το παιχνίδι έχει χοντρύνει πάρα πολύ και είναι για γερά μυαλά , αλλά και γερά στομάχια.. Και αυτά που έρχονται θα τρομάξουν πολλούς που δεν θέλησαν ποτέ να δουν την αλήθεια..

Περισσότεροι πεζοναύτες στέλνονται γρήγορα σε πολλά έθνη σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, σε μια σεισμική αλλαγή, πάνω από 24 αφρικανικά έθνη σφυρηλατούν ένα πρωτοποριακό σύμφωνο με τη Ρωσία, σπάζοντας σταθερά τους δεσμούς με τον ΟΗΕ και τις μεγάλες χώρες που υποστηρίζουν το ΝΑΤΟ όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Νορβηγία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – ουδέτερα αφρικανικά έθνη παρατάσσονται για να ενταχθούν σε αυτή την εξαιρετική συμμαχία, με πάνω από 20 χώρες να υψώνουν υπερήφανα τη ρωσική σημαία…

Η άλλοτε παντοδύναμη αφρικανική λαβή CIA-NATO καταρρίπτεται καθώς η επιρροή της Ρωσίας εκτοξεύεται στα ύψη, ενώ ένα στρατιωτικό πραξικόπημα που σπάει τα νεύρα εκτυλίσσεται στον Νίγηρα της Αφρικής, στέλνοντας κρουστικά κύματα καθώς η Ρωσική Wagner Group παρεμβαίνει. Καθώς ο Πούτιν διακηρύσσει με τόλμη το τέλος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ξημερώνει μια νέα εποχή….

Ετοιμαστείτε, γιατί οι στρατηγικές εκτελεστικές εντολές του Προέδρου Τραμπ πρόκειται να διαλύσουν τα θεμέλια της εκλογικής παρέμβασης και να εκθέσουν τον ηγέτη της άλλοτε ισχυρής αμερικανικής εταιρείας – τον Τζο Μπάιντεν…. τα μυστικά σχέδια εκτελούνται σχολαστικά για να αποκαλύψουν τη μοχθηρή λαβή του βαθέως κράτους….

Καθώς τα μυστικά της Ουκρανίας ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ και το ΝΑΤΟ καταρρέει, τίθεται σε κίνηση τα τελικά στάδια του προγραμματισμένου Game Theory War. Ετοιμαστείτε για παγκόσμιες συλλήψεις, όπου πάνω από 30 μεγάλα έθνη συσπειρώνονται για στρατιωτικά πραξικοπήματα, ανατρέποντας τις κυβερνήσεις τους…

Μείνετε σε εγρήγορση, μείνετε ενημερωμένοι και κυρίως προετοιμαστείτε. Γιατί η αλλαγή – δεν έρχεται απλώς. Είναι ήδη εδώ. Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε πρόκειται να υποστεί μια σεισμική μετατόπιση, που θα κλονίσει τα θεμέλια της παγκόσμιας οικονομίας και θα απειλήσει τη σταθερότητα των ισχυρών δυτικών δυνάμεων. Φροντίστε: η καταιγίδα πλησιάζει.

Καθώς ο ήλιος έδυε την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023, ψίθυροι μιας νέας παγκόσμιας τάξης αντηχούσαν στους διαδρόμους της εξουσίας. Οι BRICS, ένας συνασπισμός που υποεκτιμάται εδώ και πολύ καιρό, είναι σε θέση να ελέγχει ένα τεράστιο εξήντα τοις εκατό (60%) των γνωστών αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου του πλανήτη.

Αυτό δεν αφορά μόνο την ενέργεια. Πρόκειται για κυριαρχία. Πρόκειται για την επικείμενη άνοδο ενός νέου νομίσματος που υποστηρίζεται από χρυσό που θα μπορούσε να οδηγήσει το δολάριο ΗΠΑ στη λήθη.

Η δύναμη του πετρελαίου. Το πετρέλαιο ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μια απλή πηγή ενέργειας. Υπήρξε ένα εργαλείο εξουσίας, ένας γεωπολιτικός τρόπος αλλαγής του παιχνιδιού και η ψυχή των οικονομιών. Ιστορικά, το δολάριο βασίλευε υπέρτατα, με ΟΛΕΣ τις παγκόσμιες συναλλαγές πετρελαίου αγκυροβολημένες στη δύναμή του. Κάθε έθνος χρειαζόταν το απόθεμα δολαρίων του, προστατευμένο στις κεντρικές τράπεζες, μόνο και μόνο για να ξεδιψάσει για τον μαύρο χρυσό.

Αλλά η αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Προγραμματισμένη για επίσημη ανακοίνωση στις 22 Αυγούστου, η ανάπτυξη του νέου νομίσματος των BRICS υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Ενώ δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί ή διατεθεί, η επικείμενη παρουσία του φαίνεται μεγάλη. Σκεφτείτε το σαν ένα σύννεφο καταιγίδας που σχηματίζεται στον ορίζοντα – ένα σύννεφο που πρόκειται να εξαπολύσει μια καταρρακτώδη νεροποντή στην παρέλαση των ΗΠΑ.

Για δεκαετίες, οι ΗΠΑ απολάμβαναν μια αξιοζήλευτη θέση. Η πανταχού παρουσία του δολαρίου στο εμπόριο πετρελαίου εξασφάλισε τη ζήτηση για αυτό παγκοσμίως. Ωστόσο, καθώς οι BRICS εγκαινιάζουν το νέο τους νόμισμα με χρυσό, οι χώρες δεν θα φωνάζουν πλέον για το κάποτε πανίσχυρο δολάριο. Αντίθετα, θα απορρίψουν τα αποθέματά τους σε δολάρια, οδηγώντας τα πίσω στις ακτές των ΗΠΑ.

Το αποτέλεσμα; Κατακόρυφη πτώση της αξίας του δολαρίου. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον μια παραγωγική δύναμη και δεδομένης της εξάρτησής τους από τις εισαγωγές, αυτό σημαίνει καταστροφή. Φανταστείτε οι τιμές να εκτινάσσονται στα ύψη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα μπορούσαμε να είμαστε μάρτυρες υπερπληθωρισμού σε κλίμακα που θυμίζει τις ζοφερές μέρες της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

Ποιος εντάσσεται στην Ταξιαρχία των BRICS;

Λοιπόν, ποια είναι αυτά τα έθνη που επιθυμούν να ευθυγραμμιστούν με τους BRICS; Ακολουθεί μια λίστα που θα σας ανατριχιάσει:

Αλγερία, Αργεντινή,
Μπαγκλαντές, Μπαχρέιν, Λευκορωσία, Βολιβία,
Βενεζουέλα, Βιετνάμ, Γουινέα, Ελλάδα, Ονδούρα, Αίγυπτος, Ινδονησία, Ιράν, Κούβα, Κουβέιτ, Μαρόκο, Μεξικό, Νιγηρία, ΗΑΕ, Τατζικιστάν, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Τουρκία, Συρία, Σαουδική Αραβία, Αιθιοπία +…

Η ταπετσαρία που υφαίνουν δεν είναι μόνο αμοιβαίων συμφερόντων. Είναι μια από τις κοινές φιλοδοξίες για την αναμόρφωση της παγκόσμιας δυναμικής, τη μετατόπιση των κέντρων εξουσίας και ίσως, την προαναγγελία μιας νέας εποχής. Μόλις υλοποιηθεί αυτό το όραμα, και το νέο νόμισμα BRICS γίνει το μέσο για το εμπόριο πετρελαίου, μια κατακλυσμιαία οικονομική κατάρρευση θα μπορούσε να επιφυλάσσει στις ΗΠΑ

Ένας κόσμος στο χείλος μιας μεγάλης αλλαγής. Μια αλλαγή που άλλους θα πονέσει και άλλους θα εξιλεώσει.. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι πρόκειται για απλή εικασία, μια θεωρία συνωμοσίας που εκτρέφεται στις πιο σκοτεινές γωνιές του Διαδικτύου. Αλλά τα σημάδια είναι εκεί, κραυγαλέα και αδύνατο να αγνοηθούν. Θα μπορούσε αυτό να καταλήξει σε έναν ολοκληρωτικό παγκόσμιο πόλεμο; Όταν απειλούνται οι δομές εξουσίας, η ιστορία μας δείχνει ότι συχνά προκύπτουν συγκρούσεις.

Είναι εύκολο να το απορρίψεις αυτό ως απλή καταστροφή. Αλλά σε έναν κόσμο γεμάτο με υπόγεια ρεύματα και παιχνίδια σκιών, μόνο οι άγρυπνοι θα προβλέψουν την καταιγίδα. Η μάχη για την υπεροχή δεν αφορά μόνο όπλα και στρατούς. Πραγματοποιείται σε αίθουσες συνεδριάσεων, τράπεζες και σε ορόφους συναλλαγών. Καθώς το μπλοκ των BRICS κερδίζει δυναμική, μόνο ο χρόνος θα αποκαλύψει εάν η Δύση μπορεί να ξεπεράσει την καταιγίδα ή εάν μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων βρίσκεται πραγματικά μπροστά μας.

Και να μην ξεχνάμε.. Από εχθές 9 Αυγούστου, Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών πρόκειται να εξαπολύσει ένα εκπληκτικό θέαμα που θα αντηχήσει σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας όχι έναν, όχι δύο, αλλά επτά ναυτικούς στόλους που περιλαμβάνουν ένα εκπληκτικό 180 έως 350 πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένων θωρηκτών, αεροπλανοφόρων, καταδρομικών, ακόμη και τρομερά πυρηνικά υποβρύχια…. Παγκόσμια στρατιωτική άσκηση ξεκίνησε στις 9 Αυγούστου… Να είμαστε έτοιμοι

nikolaosanaximandros.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button