Στο Καραγκιόζ Σαράι οι Παραστάσεις του Θέατρου αλλα πανηγύρι απο τον Δήμο Κέρκυρας ..ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

Σήμερα 31/07/23 εχει λέει Πρεμιέρα οπως ειχε και στις 28/07/23 που αναβλήθηκε…Απο το πρωί  σημερα μέχρι το μεσημέρι είχαν στήσει μια εξέδρα για τους ηθοποιούς ενω  δεν υπήρχε αμφιθεατρική εξέδρα για τους θεατές.

Η προχειρότητα της τελευταίας στιγμής έδειξε απο το πρωί οτι η λύση θα ηταν οι πλαστικές καρέκλες η αλλου τυπου καρέκλα..Κατι σαν πανήγυρι..Το Θέατρο ομως δεν είναι πανήγυρι κ.Υδραίου και κ.Τζανε…Με καρέκλες ο θεατής δεν μπορεί να δει τους ηθοποιούς οταν μπροστά του θα βλέπει κεφάλια και ωμους ακανόνιστα..

Η σκηνή τοποθετήθηκε δίπλα στις Τουαλέτες για αρωμα!!! Ενω ηχητικά εφε θα ακούγονται κατα την εκκένωση και το τράβηγμα απο το καζανάκι!!!

Το που θα αλλάζουν ρούχα οι ηθοποιοί με βαση τη Φωτογραφία φαίνεται οτι  χρησιμοποιήσαν τις Τουαλέτες   για καμαρίνια των ηθοποιών και αντι για λυόμενη μεταλλική εξέδρα τοποθέτησαν ανοιγοκλεινόμενες  Καρέκλες!!! Σαν να είναι ενα πανήγυρι

Ανάπτυξη ..αυτη ειναι η ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ της Υδραίου!!!

Τις παραστάσεις θα τις απολαμβάνουν  με Κουνούπια ηχους απο Κουταλο-μαχαιροπήρουνα απο την διπλανή Ταβέρνα τσίκνα απο Ψάρι Κρέας που ψήνει ο Βουργίδης Ηχο απο τραγούδι με τον Φανη Καζιάνη και το ηχητικό του σύστημα , ηχους απο ΙΧ που θα παρκάρουν και θα ξεπαρκάρουν στο πάρκινγκ της Ταβέρνας ηχους απο την Εθνική Οδό με ηχους απο το γήπεδο Μπάσκετ και Σκειτμπορντ δίπλα και σε ενα Χώρο που η πρόσβαση ειναι χωρίς κόμβο χωρίς Φανάρια για ασφάλεια.

Τα δυο καντήλια νεκρών έχουν την Σφραγίδα της Κράτσα για το άθλιο Οδικό Δίκτιο διοτι δεν υπάρχει πεζογέφυρα..

Οι Άχρηστη Δήμαρχος δεν κατάφερε να επισκευάσει 4 χρόνια το Θέατρο ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Στη συνέχεια δεν κατάφερε να φτιάξει ενα πρόχειρο Θέατρο απέναντι απο εκει που πουλάνε Σαρδέλες στη Λαική και τωρα στήνει Θέατρο στο τσιμεντένιο Γηπεδο των Αλυκών!!

Αλήθεια οι Ηθοποιοί που θα παίξουν σε αυτο το Σαράι του Καραγκιόζη καθως και οι πολίτες θα  αποκομίσουν την πρόχειρη αυτή κακογουστιά ως Χώρο Θεάτρου?? Η κυρια Υδραίου η κ.Τζάνε και τα μέλη του ΔΣ απο το ΔΗΠΕΘΕ καθώς και τα μελη του Δημοτικού Συμβουλίου και ολοι μαζι δεν ντρέπονται για αυτη την αθλια εικόνα..Είναι Πολιτισμός αυτο το καραγκιοζιλίκι???

Να το ξέρουν τα θεατρικά σχήματα τι θα συναντήσουν…οπως και το σημερινό ..Δειτε στα πλάνα το καραγκιοζιλίκι με την προχειρότητα τις καρεκλες τις ταινίες σήμανσης  απο την πισω πλευρά που ηταν ανοικτή.

Ολο το στήσιμο ηταν ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ που στήθηκε για να λέει η Υδραίου οτι εστησε Θέατρο..Στην αρχη της παράστασης κάποια ελεγε χωρίς μικρόφωνο στους θεατές δικαιολογίες και αν δεν τους αρέσει μπορούν να φυγουν..

Τα εισιτήρια κόστιζαν 20 ευρω  για να καθίσουν σε καρέκλες…Η Πρώτη Παράσταση στο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΣΑΡΑΙ της Δημάρχου Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε  πάνω στο τσιμεντένιο γήπεδο κατω απο αυτές τις αθλιες συνθήκες..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button