Μυρωδιά θανάτων απο πτώματα..Εντοπίζονται νεκροί η πέφτουν σαν κοτόπουλα..

Θερίζουν τον κόσμο τα εμβόλια και δεν κάνουν διακρίσεις ούτε σε Έλληνες ούτε σε ξένους. Καθημερνά πέφτουν κατω σαν τα κοτόπουλα..η τους βρίσκουν απο τη μυρωδιά νεκρούς στα δωμάτια τους..Οπως πάμε δεν θα μείνει κανενας απο τους πραγματικά μπολιασμένους..

Διαβάστε μερικές περιπτώσεις ..Ξαφνικίτιδας που την βαφτίζουν παθολογικά αιτια..

Χαλκίδα: Η έντονη μυρωδιά στους χώρους της πολυκατοικίας έκανε τους ενοίκους να καλέσουν τις αρχές και να εντοπιστεί ο άτυχος άνδρας νεκρός

Τραγωδία σημειώθηκε στη Χαλκίδα όταν το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Ιουνίου ένας εκπαιδευτικός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μετά από κλήση ενοίκων της πολυκατοικίας όπου διέμενε στις αρχές.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανοίξει η πόρτα ασφαλείας.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η έντονη μυρωδιά στους χώρους της πολυκατοικίας ήταν αυτό που ώθησε τους ενοίκους να καλέσουν τις αρχές.

Άρωμα θανάτου μυρίζει στην πόλη των Χανίων αφού εκτός από την γνωστή ιστορία με την φοιτήτρια στην Κομοτηνή, άλλοι τρεις άνθρωποι δύο αλλοδαποί και ένας γηγενής βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα από παθολογικά αίτια (έτσι το λέμε τώρα).

Δύο Νορβηγοί τουρίστες,ένας άντρας και μία γυναίκα,οι οποίοι είχαν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές εντοπίστηκαν μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων νεκροί πάνω στα κρεβάτια.
Η αστυνομία απέκλεισε εγκληματική ενέργεια και αναφέρει ότι έφυγαν από παθολογικά αίτια.
Πάταγο έχει κάνει και η ιστορία του φοιτητή στα Χανιά τον οποίο εντόπισαν ένοικοι της πολυκατοικίας μέσα στο διαμέρισμα του νεκρό.

Χωρίς να έχει ιατρικό ιστορικό και χωρίς ένδειξη κάποιας εγκληματικής ενέργειας ένα νέο παιδί αφήνει την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμα που νοίκιασε για να σπουδάσει.

Υπάρχουν και αλλοι που προχωρούν σε ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ γιατι κατάλαβαν το λάθος τους..οπως η περίπτωση που καταγράφει ο Γιατρός κ.Αρβανίτης..Δυστυχώς φεύγουν αλματωδώς με καθε τροπο..Η Ποιοτική μετάβαση εγινε ΤΡΕΝΟ ..

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ 41χρονης ΗΘΟΠΟΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΒΕΛΕΚ, ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ” (3η δόση).
Πριν από 10 μέρες, η Σλοβακικής καταγωγής ηθοποιός του Χόλυγουντ, Katarina Pavelek, έθεσε τέρμα στη ζωή της, μέσα σε κλινική υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, στην Ελβετία.
Οπως η ίδια έγραψε δημόσια, η υγεια της κλονίστηκε βαριά και ανεπανόρθωτα, μετά από την 3η δόση του “εμβολίου”.
Εμφάνισε βαρύτατες νευρολογικές βλάβες (Εγκεφαλομυελίτιδα/Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης) που προκάλεσαν ανεπανόρθωτη αναπηρία.
Επί πλέον εμφάνισε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, επί εδάφους Πλαγίας Μυατροφικής Σκλήρυνσης.
Όπως η ίδια έγραψε, η αναπνοή της γινόταν όλο και πιο δύσκολη και κοπιαστική.
Η ζωή της εδώ και ένα έτος, κάτω από αυτές τις συνθήκες, έγινε ένα μαρτύριο.
Μπροστά στο βασανιστικό και επώδυνο τέλος που έβλεπε να έρχεται, πήρε την απόφαση να καταφύγει σε μια δομή στην Ελβετία, που προσφέρει την απαιτούμενη βοήθεια, ώστε κάποιος να αποδημήσει “πολιτισμένα και ανώδυνα”.
Την 17η Ιουνίου πραγματοποίησε “υποβοηθούμενη αυτοκτονία” σε ηλικία 41 έτους.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button