Φανφάρες απο Κράτσα Μάστορα Μουζακίτη εφεραν πολύ κράξιμο απο τους πολίτες για το άθλιο δικτιο & την Υγεία..(Video)

Eνας χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media μετα τις αναρτήσεις του Νίκου Μουζακίτη Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για εργα 47.000 σε δρόμους της Βόρειας Κέρκυρας και για μηχάνημα Υπερήχου χωρίς Γυναικολόγο στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας απο ανάρτηση της Μαριλένας Μάστορα Υπεύθυνη του Τομέα Υγείας στη Νεα Δημοκρατία Κέρκυρας και υποψήφιας με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα στις επερχόμενες εκλογές.

Οι αναρτήσεις γίνονται ως προεκλογικές ενέσεις αλλα δεν πιάνουν τόπο διοτι οι πολίτες τους έκραξαν αγρια..Τοσο που η “Δημοκράτης” Μαριλένα Μάστορα έσβησε την κριτική που της άσκησαν Γιατροί και πολίτες κατα της ιδιας και της Περιφερειάρχου Ρόδης Κράτσα κριτικές και σχόλια που φαίνεται δεν ηθελε να διαβάσουν οι πολίτες διότι εκτέθηκαν σε μεγάλο βαθμό απο αυτό το κράξιμο..

Ο Νικος Μουζακίτης  δημοσίευσε οτι Ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων  το οποίο συνεδρίασε  το διήμερο 27 και 28 Μαΐου 2023 στην Κεφαλονιά η έγκριση χρηματοδότησης με ποσό 29.760 € για την ανάθεση τεχνικού συμβούλου στο έργο της δημιουργίας παρακαμπτήριας οδού Τρία Γεφύρια-Βρυώνη και συγκεκριμένα την ολοκλήρωση των θεμάτων του κτηματολογίου ποσό που εξέπληξε τους πολίτες καθώς και οτι  εγκρίθηκε πίστωση ποσού 47.356,11€ για τη βελτίωση παρακαμπτηρίων επαρχιακών οδών Βόρειας Κέρκυρας ποσο ψίχουλα σε ενα αθλιο Οδικό δίκτυο.

Επισης στην ιδια ανάρτηση έγραψε για πίστωση ποσού 37.200 € για τεχνικό σύμβουλο για την προστασία των ακτών βορειοδυτικής Κέρκυρας από τη διάβρωση…Χορηγήθηκαν δηλαδή για δυο συμβούλους υπέρογκα ποσά ητοι σε σύνολο 67.116 έναντι 47.356 για βελτίωση δρόμων του Βορρά..

Με δεδομένη την Πολιτική ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχης να δρομολογήσει Οδικό άξονα Βορρά Νότου παρακάμψεις  δηλαδή σοβαρές Υποδομές είχαμε βροχή απο αρνητικά σχόλια κατω απο την δημοσίευση..Ενα γερό κράξιμο ενα ξέσπασμα στην Κοροϊδία των 4 ετων απραξίας τους ..

Κράτσα και Μουζακίτης τα άκουσαν γερα..

Στην εκπομπή παρουσιάζεται και ο Νεος Κάθετος Αξονας που θα ενώσει την Σαγιάδα απο το Μαυρομάτι στα σύνορα με την Αλβανία μέχρι την Εγνατία Οδό με παράκαμψη της Ηγουμενίτσας. Περιφερειάρχης Βουλευτής και Δήμαρχος δεμένοι απο τα συμφέροντα των Ναυτιλιακών εταιρειών η ειναι ανίκανοι να φέρουν την Κέρκυρα πιο κοντά με την απέναντι ακτή μετα απο αυτή την εξέλιξη και να μειωθεί το κόστος μεταφοράς επιβατών ΙΧ φορτηγών και Λεωφορείων καθώς και ο χρόνος απο 2 ωρες σε 15 εως 3ο λεπτά..Η Ήπειρος και η Θεσπρωτία έχουν αναπτυχθεί με Εγνατία με Ιόνια Οδο και Λιμάνι και η Κέρκυρα εχει μείνει Βραχονησίδα με υπαιτιότητα αυτών που διοικούν την Κέρκυρα.

Στη ανάρτηση της Μαριλένας Μάστορα για το μηχάνημα Υπερήχου Γιατροί και πολίτες την ελουσαν κανονικά για τις φανφάρες τους και την διάλυση του Τομέα Υγείας στο νησί  καθώς και την Περιφερειάρχη κ.Κράτσα.

η Μαριλένα Μάστορα προχώρησε σε διαγραφή των σχολίων που ήταν κόσμια και ασκούσαν κριτική για την κοροϊδία τους οταν Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας υπολειτουργούν ..Μια πράξη εντελώς Φασιστική και δείγμα για το ποια ακριβώς θα είναι η ταυτότητα της οπου και αν κατέβει για να διεκδικήσει την ψήφο των Κερκυραίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ απο το amazonios TV καθώς και τα σβησμένα σχόλια που το amazonios.net τα κράτησε φωτογραφίζοντας τα…Την εκπομπή παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος μας Χρόνης Προσαλέντης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button