Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα διαπίστωσε οτι το 84% των θανάτων απο καρδιά εχει σχέση με τον εμβολιασμό τους!! (Video)

Η ανάλυση ασφάλειας του εμβολίου βρίσκει ανησυχητικά δεδομένα: 84% αυξημένη πιθανότητα καρδιακών προσβολών σε νέους άνδρες

Το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα διεξήγαγε μια σειρά περιπτώσεων αυτοελέγχου, εξετάζοντας τον κίνδυνο θνησιμότητας μετά τα εμβόλια για τον COVID. Και αυτό που βρήκαν ήταν ότι υπάρχει ένα 84%…στη σχετική συχνότητα του θανάτου που σχετίζεται με την καρδιά σε άνδρες 18 έως 39 ετών εντός 28 ημερών μετά τον εμβολιασμό τους.

Ο Δρ Τζόζεφ Λαντάπο συνιστά τώρα ενεργά να σταματήσουν οι εμβολιασμοί . Ενα κράτος αν θελει να λέγεται Κράτος πρεπει να λαμβάνει αποφάσεις με βάση την Ιατρική επιστήμη και  όχι την Πολιτική επιστήμη..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

4 Comments

  1. σε 8 μερες η αποφαση, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ.!!

    σε καμμια περιπτωση, σε ολον τον κοσμο, να νομοθετησει δικαστηριο,
    το δικαιωμα των φαντσς, στη διαχειρηση των δανειων, που τιτλοποιουν απο τις τραπεζες. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

    με αυτη την αποφαση καταργηθηκε το τραπεζικο στστημα, οι κανονες, δεσμευσεις, εγγυησεις που εχει ενα τραπεζικο συστημα, ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ.!!
    και ως εκ τουτου ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ.
    ανοιξε μια ιστορια, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΣΤΑ ΦΑΝΤΣ ΣΤΗ ΔΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.!!

    —————————————————————-
    https://www.youtube.com/watch?v=zV_rIxfWuOk

  2. Ξεχάσαμε τους εμβολιασμούς λέει ο #Καπραβέλος σήμερα στην ΕΡΤ & πεθαίνουν 100 άτομα την εβδομάδα!Γιατί δεν δίνει τα στοιχεία ο @eody_gr
    για να δούμε πόσο ανεμβολίαστοι είναι όσοι καταλήγουν;Εκτός αν τα δίνει μόνο στον Καπραβέλο!& κάτι ακόμα… τα 100 άτομα είναι από ή με #COVID19;

    https://twitter.com/dstefanos/status/1627695772123668481?cxt=HHwWgoCxvcmr3pYtAAAA

  3. Η ομολογία του πράκτορα της CIA το 1992 αποκαλύφθηκε: «Το WEF θα σκοτώσει 4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2030»

    https://rumble.com/v288q8x-cia-agents-1992-confession-unearthed-wef-will-kill-4-billion-by-2030.html

    Ένα βιβλίο του 1992, «The Conspirators Hierarchy, the Committee of 300», γραμμένο από τον πρώην πράκτορα της CIA Τζον Κόλμαν κερδίζει εκ νέου την προσοχή καθώς οι προβλέψεις του για έναν «μεταβιομηχανικό» κόσμο που ελέγχεται από παγκοσμιοποιητές τεχνοκράτες φαίνεται να γίνονται πραγματικότητα.

    Στο βιβλίο, ο Coleman ισχυρίζεται ότι μια διεθνής επιτροπή, με επικεφαλής την ομάδα Bilderberg και τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, θα κατευθύνει τον κόσμο προς ένα δυστοπικό μέλλον, στο οποίο 4 δισεκατομμύρια «άχρηστοι τρώγοι» θα εξαλειφθούν μέχρι το 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών. και της πείνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button