Νεοδημοκράτης ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη στα Σεπόλια – Τη βιντεοσκοπούσε και τα αναρτούσε

Ο Ηλίας Μίχος ειναι ο  κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία 12χρονης… Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια και αυτός…   ΝεοΔημοκράτης, μακεδονομάχος, ενεργότατο μέλος της εκκλησίας και φυσικά υπεράνω πάσης υποψίας…

Ο γιος του είναι δημοσιογράφος  σε μεγάλη ιστοσελίδα,  η σύζυγος μέλος της ΝΔ και σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, εκλεγμένη με τον Μπακογιάννη. Ο ίδιος κολλητός του Πατούλη και με πολλές γνωριμίες στη ΝΔ.   Έχει βγει και σε εκπομπή στους Αταίριαστους του Σκαι…

Κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, πορνογραφία ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Το μαρτύριο της 12χρονης στα χέρια τυ 53χρονου που τη βίαζε – Την εξέδιδε και σε άλλους άνδρες έναντι 50 έως 70 ευρώ με τους οποίους έκλεινε ραντεβού στο μετρό στα Σεπόλια.
Ο 53χρονος την απειλούσε με όπλο προκειμένου να μη μιλήσει και την κακοποιούσε σεξουαλικά. Ακόμη, τραβούσε γυμνές φωτογραφίες το 12χρονο κορίτσι και στη συνέχεια τις αναρτούσε σε ψεύτικα προφίλ στα social media.
213 πελάτες λέει έδειξαν ενδιαφέρον να βιάσουν τη 12χρονη.τι κοινωνία είναι αυτή.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button