Μητσοτάκης στη Βουλή: Πρέπει να κλείσει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!Στοχοποιεί Μέσο ενημέρωσης για να σταματησει αποκαλύψεις

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η αισχρή αναφορά του Μητσοτάκη για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και την φράση του για την “αναγκαιότητα” να κλείσει αυτή η εφημερίδα.Ο Μητσοτάκης στοχοποιεί Μεσο ενημέρωσης για να σταματήσει τις αποκαλύψεις που θα τον ρίξουν απο την εξουσία..δεν μπορεί να πιστέψει οτι κάποια Μεσα Ενημέρωσης ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ οσα εκατομμύρια και να ρίξει..

Η απαράδεκτη και χυδαία αυτη επίθεση απαντήθηκε αμεσα απο την Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ με πρωτοσέλιδο και γραπτη απάντηση:

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Χυδαία, βρώμικη, αλήτικη και πάνω απ όλα επικίνδυνη, μαφιόζικη και απειλητική επίθεση, που στοχοποιεί εργαζόμενους, δημοσιογράφους και την ιδιοκτησία της πιο πεντακάθαρης από πλευράς ισολογισμών, ταμείων, υποχρεώσεων, αμοιβών των δημοσιογράφων και πάνω απ’ όλα εργοδοτικού καθεστώτος αλλά και της πιο φερέγγυας στο Ελληνικό Δημόσιο και τους προμηθευτές της, εφημερίδα και εκδοτική εταιρεία, εξαπέλυσε αυτό το σκουπίδι της πολιτικής φαμίλιας των μεγαλύτερων πολιτικών “Κορλεόνε” στην Ευρώπη. Αυτός που λέγεται Μητσοτάκης.

Η δράση φέρνει αντίδραση και πλέον τα πράγματα θα λέγονται, όπως πάντα, με το όνομά τους…

Διαβάστε το σημερινό φύλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τα έργα και ημέρες του πιο διαπλεκόμενου Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης…

ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΑΔΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΟΙΣΟ ΜΕ ΤΟ 1.3 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ. ΠΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΠΟΛΩΝΕΖΑ ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΞΕΖΟΥΜΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΩΡΟ 500.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ. “Όταν γνωρίσει ο κερατάς την γλύκα του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με την νοικοκυρά του”

https://www.makeleio.gr

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button