Τα Κράτη παραδίδουν οριστικά την Εθνική Κυριαρχία τους στον Π.Ο.Υ..O ΚΟU LEE απο τους πρώτους!! (Video)

Το Kou Le ετοιμάζεται να δώσει την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΧΩΡΑΣ στον Π.Ο.Υ που ελέγχεται απο τους Παγκοσμιοποιητές …

Η παράδοση αυτη θα επηρεάσει 193 Χώρες και το 99,4& των ανθρώπων στο Κόσμο..Μεταξυ αυτων και η Ελλάδα…Τo KOU LEE θα εχει στην ατζέντα συνάντησης με τον Μπαιντεν και αυτο να συζητήσει οπως αναφέρουν Πληροφορίες..

Το KOU LEE εκτελει εντολές της Νεας Τάξης και εδω θα δώσει αβλεπί την εξουσία ΛΗΨΗΣ αποφάσεων.. στον ΠΟΥ  και να ειναι υποχρεωμένη η Χωρα μας να εκτελέσει αυτες..Δηλαδ;h θα παρεμβαίνει στην Κυβερνητική Πολιτική της εκάστοτε Κυβέρνησης Μαριονέτας οπως του KOU LEE..χωρις την σύμφωνη γνώμη των πολιτών και ολων των κομμάτων της Αντιπολίτευσης.

Π.χ θα μπορει να επιβάλει ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ και να μην βγαίνει κάνεις απο το σπίτι του…για μήνα η μήνες!! και ολα αυτά χωρις καμια αιτιολόγηση η δεδομένα  αλλα με οποιο πρόσχημα θέλουν..ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ πάνω απο τη δική μας Χούντα ..

Ο ΠΟΥ μετατρέπεται σε Πλατφόρμα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης..και αυτο είναι που πρέπει να γνωρίζουμε και ειδικά οσοι ακόμη πιστεύουν οτι ολα γίνονται δηθεν για το καλό μας..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO..

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Ο @Calvin Klein
    μοιράστηκε μια νέα καμπάνια όπου δείχνει τις νέες οικογένειες.

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ…………….

    https://www.tiempox.com/virales/2022/5/10/calvin-klein-celebra-el-dia-de-las-madres-con-hombre-trans-embarazado-protagonizando-campana-23964.html

    Η μάρκα ρούχων Calvin Klein είδε μια εξαιρετική ευκαιρία να συμπεριλάβει τον Robert Bete, έναν έγκυο τρανς άνδρα, ως την εικόνα της καμπάνιας της που γιορτάζει τις μαμάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button