Λίγο γλέντι και μετα η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ..για τους μπολιασμένους ..Σκανάρονται για να διασκεδάσουν! (Video)!!

Η πληρωμένη Τηλεόραση αρχισε την προπαγάνδα για τις δηθεν ελευθερίες -προνόμια που ανανεώνονται καθε 15 ημέρες απο την Κυβέρνηση Μαριονέτα της Νέας Τάξης..Στην πρεμιέρα αυτή μπαίνουν στα ξενυχτάδικα μονο μπολιασμένοι!!! Με καμάρι δείχνουν στο κινητό τους οτι εχουν ΤΡΥΠΗΘΕΙ και έχουν περιορίσει την Ζωή τους ..Την έχουν θέσει σε κίνδυνο με άγνωστα τοξικά δηλητήρια που οπως η Νεα Τάξη εχει δημοσιεύσει ολα σχεδιάστηκαν για την μείωση του πληθυσμού και τον ελεγχο -σκλαβοποίηση..

Δυστυχώς στις πρώτες εικόνες βλέπουμε νεολαία …να δέχεται σκανάρισμα για να μπουν σε κεντρα διασκέδασης..Σε λιγο καιρό θα δειχνουν το τσιπαρισμένο χερι η το μέτωπο..Το γνωστό ΧΑΡΑΓΜΑ..Αλλωστε ολο αυτό το σκηνικό είναι η Πρόβα του Χαράγματος..

Για ποια προνόμια μιλάνε ??? Αυτά τα οποία είχαν ως ελεύθεροι και τωρα τους τα δίνουν με δόσεις και με ορους? Αυτα που τα αξιολογούν καθε 15 μερες οι ειδικοί της Κυβέρνησης Μαριονέτα?? Κομμάτι της Νεολαίας δουλοπρεπείς για ενα χορο η ενα ποτό μεταμορφώθηκαν σε μελλοθάνατους και εν δυνάμει με παρενέργειες αρρώστιες στείρωση  και άγνωστες ασθένειες που θα εμφανιστούν.

Λιγο γλέντι και μετα η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ..Αγόρασαν λιγη διασκέδαση με την ΖΩΗ τους..και την ελευθερία τους σε δόσεις..

Μία παρηκμάζουσα κοινωνία σε σήψη περιμένει το αναμενόμενο τέλος της  ζώντας τις τελευταίες ξέγνοιαστες στιγμές της στη Πομπηία.
Όλοι θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Η άγνοια αυτή τη φορά δεν θα συγχωρεθεί το ίδιο και η βόλεψη και η αδιαφορία. Οι πρώτοι που θα την πληρώσουν  είναι αυτοί που τώρα διασκεδάζουν ανέμελα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. O EΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ
    .
    TΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ Η ΧΙΟΝΑΤΗ
    https://www.youtube.com/watch?v=Z5lyY5_EXyQ

    ”ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟ-ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…”

    Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ πρ. Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Παν/μιου Θράκης σε μια ‘τολμηρή ανάγνωση της αλήθειας” στην Ευα Μαυρογένη στο ραδιοφωνο της ERTOPEN

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button