Ούτε το ΙΧ σου δεν θα μπορείς να κινήσεις..Ηλεκτρονική Φυλακή..Τρέξε για Ταυτότητα και πόλεις 15 λεπτών!!(Video)

Θα ελέγχουν ολη μας την ζωή ακόμα και το αυτοκίνητο μας δεν θα μας ανήκει. Ένα σύστημα ασφυκτικού ελέγχου της ζωής των πολιτών απλώνεται παντού σε όλο το εύρος της ιδιωτικής δραστηριότητας και έτσι πλέον εκτός από τα χρήματά μας οι κεντρικές εξουσίες θα έχουν πρόσβαση και στα αυτοκίνητά μας τα οποία θα μπορούν να τα… απενεργοποιούν όποτε το κρίνουν απαραίτητο!

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τόμας Μάσι, προσπάθησε με τροπολογία να ακυρώσει το νόμο για το «kill switch» που απαιτεί όλα τα νέα οχήματα που πωλούνται μετά το 2026 να είναι εξοπλισμένα με ειδική τεχνολογία που θα τα απενεργοποιεί αυτόματα!

https://dailycaller.com

Η τροπολογία αυτή για την ακύρωση της διάταξης απορρίφθηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων με ψήφους 229-201.

https://autos.yahoo.com

Το ονομάζουμε “Τροποποίηση του διακόπτη (ασφαλείας)”.

Το άρθρο 24220 του νόμου για τις επενδύσεις σε θέσεις εργασίας υποδομής, απαιτεί όλα τα οχήματα που κατασκευάζονται πρόσφατα, να είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία παρακολούθησης της απόδοσής σας κατά την οδήγηση και να αποτρέπουν την λειτουργία του οχήματος, εάν το αυτοκίνητο κρίνει ότι δεν κάνετε πολύ καλή δουλειά στην οδήγηση!

Και ανησυχώ λίγο για αυτό. Το δικό μου αυτοκίνητο έχει τέτοια τεχνολογία που μου λέει ότι πρέπει να πάρω καφέ ή κάτι (για να ξυπνήσω).

Αλλά το να επιτρέπει στο αυτοκίνητο να απενεργοποιηθεί μόνο του, πιστεύω ότι είναι ενοχλητικό.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Αυτό υποτίθεται ότι θα εφαρμοστεί μέχρι το 2026. Και δεν ξέρω για όλους εσάς, αλλά θα ήθελα να ξέρω πότε (μπορώ) να βάλω την οικογένειά μου στο αυτοκίνητο για να κάνουμε ένα ταξίδι κάπου, χωρίς να με αποκλείσει το αυτοκίνητο»!
Όπως αναφέρει ο βουλευτής:

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button