Εριξαν τη βαση στο Μαθράκι χωρίς αδεια ….Υδραίου και Αργυρός φόρτσα στην παρανομία!!!!

Η αυτο ορισθείς ως Αντιδήμαρχος Μαθρακίου παρανομα και Δήμαρχος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ,Μερόπη Υδραίου συνεχίζει τις παρανομες πράξεις μια μετα την αλλα…Μετα την μη εφαρμογή του Νομου για ορισμό αντιδημαρχων οσων πλειοψήφισαν σε Μαθράκι και Ερείκουσα και  μετα τις παρατυπες και ακυρες συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Μαθρακίου και χωρίς να εχει πατήσει το πόδι της στο νησί..εχουμε το ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ και νέες παρανομες πράξεις…

Συγκεκριμένα μεσα στις Γιορτες που μας περασαν αφησε την Οικογενεια Αργυρού (Σπύρος Αργυρός Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου με εντεταλμένο τον αδελφό του και μελος τον γιό του ) να εκτελέσουν παρανομη δραστηριότητα και ειδικότερα να ρίξουν βάση μπετόν ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ για την τοποθέτηση δεξαμενής νερού!!!!

Εδω εμπλέκονται αρκετες Υπηρεσίες  οπως η ΔΕΥΑΚ Κέρκυρας ,η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ  κ.α. Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Μερόπη Υδραίου αν και Νομικός συνεχίζει να μην ακολουθεί καμμία νομιμότητα και να αφηνει το Τοπικό Συμβούλιο που στην πλειοψηφία του αποτελειται απο την Οικογένεια Aργυρού να εχουν μετατρέψει το νησι του Μαθρακίου σε δικό τους βιλαέτι!!!

Δεν εκδόθηκε καμία αδεια μικρής κλίμακας,Δεν εγινε νόμιμη παραχώρηση του χωρου που κατασκευάστηκε η βάση.Δόθηκε μόνο μια απλή Υπεύθυνη δήλωση!!! Δεν υπάρχει βεβαίωση ιδιοκτησιακού του Χώρου!!! Δεν πέρασε απο το Δημοτικό συμβούλιο για να βγεί απόφαση!!! Δεν υπάρχει Τοπογραφικό διαγραμμα που να υπογράφει Πολιτικός Μηχανικός!!! Υπάρχει μονο ενα Τεχνικό δελτίο της ΔΕΥΑΚ!!!! Για Δημόσιο εργο ολα αυτα ειναι καραμπινάτες παρανομίες και δεν μπορεί αυθαίρετα  ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου να ενεργεί χωρίς τις σχετικές αδειες με ολα τα εγγραφα που χρειάζονται για ενα Δημόσιο εργο …διοτι δεν πρόκειται για μια βάση Ιδιώτη στο χωράφι του!!!

Οπως βλέπεται και στις Φωτογραφίες εκοψαν μια ελια χωρις αδεια σε οικόπεδο που δεν υπάρχει Νομιμη παραχώρηση Χώρου !!! Χωρίς αδεια απο την αρμόδια Πολεοδομία!!! Η ΔΕΥΑΚ χωρις την απαιτουμενη ΑΔΕΙΑ ενεκρινε 8.500 ευρω για την πληρωμη κατασκευής της βάσης και γενικα με αλλεπάλληλες παρανομες ενέργειες σε μια μερα τιναξαν το νησί στις παρανομίες με την κάλυψη της Δημάρχου Κέρκυρας και αυτοοριθείσας ως Αντιδημάρχου Μαθρακίου!!!

Συγχαρητήρια κ.Υδραίου και κ.Αργυρε για τα βουτηγμένα εργα σας στην παρανομία …Η Μάσα μπούκα συνεχίζεται με αμείωτη ενταση..

Eδω βλέπεται τη βάση μπετού που εριξαν παράνομα και την κομένη ελια …ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και με την ΑΝΟΧΗ της Δημάρχου Κέρκυρας κ.Υδραίου!!!

Δειτε εκτός απο τα παραπάνω και την εικόνα που επικρατεί στο νησί απο τα εργα και τις ημέρες της Οικογένειας Αργυρου (ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ)..

Στη τελευταία Φωτογραφία βλέπεται τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ στο Λιμάνι του Μαθρακίου!!! Μάλιστα χρηματοδοτηθηκε με 700 ευρω απο τον ΟΛΚΕ και 2.000 ευρω Παγια απο το Δημο της Κέρκυρας για να καθαριστεί το Λιμάνι!!! Ετσι το καθαρίζουν στο ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ το Λιμανι Πρόεδρος συζυγος γιός και εντεταλμενος Θείος!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΡΟΠΗ !!!! ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button