Αυτή είναι η γυναίκα που έστειλε στον τάφο τον γιατρό στη Σητεία – Φωτογραφιζόταν στο χλιδάτο «Κόστα Ναβαρίνο»

sizigos-3Άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του καρδιολόγου αναφέρουν πως η 38χρονη Βουλγάρα, με την οποία είχαν μαζί κι ένα τρίχρονο παιδί, ήταν η τέταρτη σύζυγός του ενώ τον τελευταίο χρόνο βρίσκονταν σε διάσταση.

H Boυλγάρα, βέβαια, σε φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ήξερε να ζει τη ζωούλα της και να παίρνει ότι ήθελε από τον γιατρό. Διακοπές, λούσα, πολυτέλειες , άνεση και ζωάρα.

Σε φωτογραφίες που βλέπετε, δεν φαίνεται να της έλειπε και τίποτα, πλην του σφριγηλού και δεμένου σώματος στο κρεβάτι της και του έρωτα που φαίνεται ότι δεν υπήρχε με το γιατρό-θύμα που τον σκότωσαν σαν τον λαγό.

Διακοπές στο πολυτελές Κόστα Ναβαρίνο με 500 ευρώ την βραδυά και ατομικές πισίνες, spα, ακριβά εστιατόρια και πλούτσια εδέσματα.

sizigos-3

sizigos-2

makeleio

Έχουν περάσει δύο 24ωρα απο την δολοφονία του γιατρού Χρ.Καλατζάκη στην Κρητη και κανείς από εκείνους που γνώριζαν τον καρδιολόγο δεν μπορεί να συνέλθει. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η ίδια του η γυναίκα συνεργάστηκε με τον εραστή της, για να τον σκοτώσουν ανήμερα των γενεθλίων του. Τις ομολογίες για το έγκλημα στην Κρήτη, διαδέχονται οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες για την εκτέλεση. Η 38χρονη σύζυγος του θύματος επικοινωνούσε με τον εραστή της, το μοιραίο πρωινό του περασμένου Σαββάτου, για να του δίνει πληροφορίες για τη διαδρομή του καρδιολόγου. Εκείνος περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία και η ενέδρα στη Σητεία αποδείχθηκε δολοφονική.

Η αστυνομία συμπλήρωσε γρήγορα τα κομάτια στο πάζλ της υπόθεσης.Ο δολοφονος αποκάλυψε τα πάντα και λίγο αργότερα οι αρχές περνούσαν χειροπέδες και στην 38χρονη συνεργό του. Ο δολοφόνος ήταν για τη σύζυγο του Χριστόδουλου Καλαντζάκη ένας εφηβικός έρωτας στη Βουλγαρία. Αυτός ο έρωτας αναζωπυρώθηκε ξανά πριν από μία 4ετία και ενώ η 38χρονη πλέον ήταν παντρεμένη με τον καρδιολόγο. Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης είχε υποψιαστεί τη σχέση της γυναίκας του με τον Βούλγαρο αστυνομικό, που ταξίδευε συχνά στην Κρήτη και φαίνεται ότι είχε αρχίσει να αμφιβάλλει ακόμη και για το αν ήταν εκείνος ο πατέρας του 3χρονου γιου τους. Οι καυγάδες στο ζευγάρι γίνονταν όλο και συχνότεροι το τελευταίο διάστημα και η Βουλγάρα φαίνεται ότι φοβήθηκε μήπως την χώριζε και έχανε τη μεγάλη περιουσία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη! Ένα ενδεχόμενο τεστ DNA για το 3χρονο παιδί τους, ήταν ο χειρότερος φόβος για τη γυναίκα.

«Του είχε στήσει καρτέρι σα να περίμενε λαγό να περάσει»

Κυνηγοί που βρίσκονταν στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία του άτυχου Χριστόδουλου Καλαντζάκη περιγράφουν καρέ καρέ τα όσα έγιναν. Πως είδαν μπροστά στα μάτια τους τον καρδιολόγο να εκτελείται. Να βγαίνει τραυματισμένος από το αυτοκίνητό του και να ζητάει βοήθεια. Ένας από τους κυνηγούς, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (09.10.2017) στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο ένας από τους κυνηγούς, περιέγραψε όσα είδα μπροστά στα μάτια του.

«Κάθε Σάββατο ο γιατρός είχε ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό. Ο δολοφόνος του είχε στήσει καρτέρι σα να περίμενε λαγό να περάσει. Δεν μας είχε δει που κυνηγούσαμε εκεί. Όπως ερχόταν το αυτοκίνητο του γιατρού ο δολοφόνος πετάχτηκε από μια αγριελιά που κρυβόταν και άκουσα τον πρώτο πυροβολισμό. Ο γιατρός σταμάτησε το αυτοκίνητο, βγήκε έξω και άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση προς τη Σητεία φωνάζοντας βοήθεια. Ακολούθησε ο δεύτερος και ο τρίτος πυροβολισμός.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button