Ben Armstrong: Τα Δεδομένα Δείχνουν Ότι Οι Παγκοσμιοποιητές Πετυχαίνουν Με Το Σχέδιο Τους, Αυτό του ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΑΣ

Μετάφραση: Απολλόδωρος | Kevin Hughes | Διαβάστε το εδώ

Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντανακλούν τη γνώμη του συγγραφέα


(Natural News) Το σχέδιο αποπληθυσμού των παγκοσμιοποιητών πετυχαίνει, σύμφωνα με τον οικοδεσπότη του podcast Ben Armstrong.

“Τα δεδομένα δείχνουν ότι το σχέδιο αποπληθυσμού έχει μεγάλη επιτυχία. Αυτό δεν είναι κάτι που θέλω να σας μεταφέρω, αλλά σας μεταφέρω την αλήθεια. Δεν σας φέρνω αυτό που θέλετε να ακούσετε. Δεν θέλετε να το ακούσετε αυτό, ειδικά αν είστε εμβολιασμένοι. Αλλά φαίνεται ότι το όνειρο των παγκοσμιοποιητών για τον αποπληθυσμό είναι εδώ. Και μπορεί να μην είμαστε σε θέση να το σταματήσουμε”, δήλωσε ο Armstrong κατά τη διάρκεια του επεισοδίου “The Ben Armstrong Show” της 24ης Ιανουαρίου.

Ο Armstrong δήλωσε ότι το εμβόλιο του κορονοϊού Wuhan (COVID-19) έχει προκαλέσει αρκετή ζημιά για να επιφέρει τον αποπληθυσμό, με δεδομένα από διάφορες περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών που δείχνουν ότι αυτό συμβαίνει ήδη. Δυστυχώς, πρόσθεσε, οι άνθρωποι εξακολουθούν να εμβολιάζονται.

Ο οικοδεσπότης αναφέρθηκε σε μια έκθεση της συγγραφέως και αρθρογράφου best seller Dr. Naomi Wolf, η οποία τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι το σχέδιο αποπληθυσμού έχει επιτυχία. Η Wolf εποπτεύει ένα crowdsourced project για την ανάλυση των εγγράφων της Pfizer που δημοσιεύτηκαν μέσω ενός αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA).

Ανέφερε ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης και του δυτικού κόσμου θα σημειωθούν περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις.

“Νομίζω ότι αυτό συνέβη μόλις στην Κίνα, αλλά θα το δείτε και στον δυτικό κόσμο. Και μόλις φτάσουμε σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι θα κλιμακωθεί πραγματικά. Και αυτό είναι το σχέδιο, διότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι η γονιμότητα των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί έχει υποστεί μεγάλη ζημιά”, δήλωσε ο Armstrong. (Σχετικό: Σοκαριστική νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το εμβόλιο covid ΚΑΤΑΡΓΕΙ 4 στις 5 εγκυμοσύνες μέσω “αυθόρμητων αποβολών”).

Η Pfizer, ο FDA γνωρίζουν ότι το εμβόλιο mRNA επηρεάζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο

Στη συνέχεια, ο Armstrong έδειξε ένα βίντεο κλιπ με την Wolf να μιλάει για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου mRNA, ειδικά στις γυναίκες. Στο βίντεο, η Wolf δήλωσε ότι η Pfizer και ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) γνώριζαν ότι το εμβόλιο mRNA επηρεάζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο των γυναικών.

Η Wolf ανέφερε ότι το 72% των γυναικών υπέστησαν αναπαραγωγικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο. Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Daily Clout πρόσθεσε ότι μετά τη μαζική εξάπλωση αυτής της ένεσης mRNA, παρατηρήθηκε σημαντική μείωση των γεννήσεων σε 13 από τις 19 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στην Αυστραλία και την Ταϊβάν.

Σύμφωνα με την Wolf, στη Γερμανία σημειώθηκε πτώση του ποσοστού γεννήσεων κατά 8,3% έως τα τρία τρίμηνα του 2022, στην Αγγλία και την Ουαλία σημειώθηκε πτώση του ποσοστού γεννήσεων κατά 12% έως τον Ιούνιο του 2022 και στην Αυστραλία τα ποσοστά γεννήσεων μειώθηκαν κατά 21% από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2021, ενώ ακολούθησε μείωση κατά 63% από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2021. Επίσης, η Wolf δήλωσε ότι η μείωση των γεννήσεων στην Ελβετία ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων 150 ετών.

Ο Armstrong επεσήμανε ότι το σχέδιο αποπληθυσμού των παγκοσμιοποιητών που χρησιμοποιεί το εμβόλιο έχει μεγάλη επιτυχία λόγω του τεράστιου αριθμού μωρών που δεν γεννιούνται, ενώ πολλές γυναίκες αποβάλλουν και δεν μπορούν να μείνουν έγκυες.

Ο οικοδεσπότης του podcast είπε ότι εκτός από την καταστροφή της γονιμότητας και τη μαζική μείωση των ποσοστών γεννήσεων, πολλοί άνθρωποι που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα λόγω των εμβολίων πρόκειται να πεθάνουν. Είπε ότι το 50% των νέων ανθρώπων που παθαίνουν μυοκαρδίτιδα θα πεθάνουν πιθανότατα μέσα σε πέντε χρόνια και ένα σωρό άνθρωποι με μυοκαρδίτιδα πρόκειται να πεθαίνουν κάθε χρόνο.

“Δεν θέλουν να φτάσουμε τα εννέα δισεκατομμύρια και νομίζω ότι τα κατάφεραν. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι ότι ο κόσμος δεν θα δει εννέα δισεκατομμύρια. Νομίζω ότι εμβολίασαν αρκετούς ανθρώπους, έβλαψαν αρκετούς ανθρώπους, ώστε θα υπάρξουν αρκετοί άνθρωποι που θα πεθάνουν από το εμβόλιο – από την καταστροφή του ανοσοποιητικού τους συστήματος ή από μυοκαρδίτιδα. Το ένα ή το άλλο”, δήλωσε ο Armstrong.

Ακολουθήστε το PopulationControl.news για περισσότερες ειδήσεις σχετικά με την ατζέντα αποπληθυσμού των παγκοσμιοποιητών.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε πώς οι παγκοσμιοποιητές πετυχαίνουν το σχέδιο αποπληθυσμού.


—–Δικτυογραφία :

Ben Armstrong: Data shows globalists are succeeding with their DEPOPULATION plan – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-01-26-data-shows-globalists-succeeding-with-depopulation-plan.html

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button