Πολιτικά ΤΟΜΑΡΙΑ…στο λένε ευθέως ..Εχεις κόστος στην Υγεία να πεθάνεις. Πεθαίνεις γιατι δεν εχει ασθενοφόρα ..Κρίθηκε με το 40%

Ορκίστηκε στον Ιπποκράτη αυτος ο Γιατρός και Υποψήφιος με την Νεα Δημοκρατία κ.Σπύρος Πνευματικός?? Τι σου λέει ?? Οταν κάποιος εχει ΚΑΡΚΙΝΟ τραβάμε μια γραμμή και σταματάμε την θεραπεία του γιατί ετσι κι αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΕΙ…Για να μην εχουμε ΕΞΟΔΑ στο Σύστημα Υγείας….ΨΟΦΑ σου λέει γιατι κοστίζεις..

Οπαδοί του ΜΕΓΚΕΛΕ στη Νεα δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη….Μια ακόμη απόδειξη που δεν τους νοιάζει η ΖΩΗ σου..Οπως δεν τους ένοιαξε και σε ΤΡΥΠΗΣΑΝ με τα Δολοφονικά Εμβόλια….για την μείωση Πληθυσμού και τον πλήρη ελεγχο σου….ενω ήξεραν με εγγραφα οτι σκοτώνουν και στην καλύτερη περίπτωση θα εχεις παρενέργειες και θα σε σακατέψουν..

Ενα αλλο Πολιτικό ΤΟΜΑΡΙ μετα τον υποψήφιο Ευβοιας ο π.Υπουργός Κουμουτσάκος της Νεας Δημοκρατίας σε ερώτηση για τους τραγικούς Θανάτους ελλείψει ασθενοφόρων δήλωσε οτι ο Λαός μίλησε με 40% και υπάρχει αυτη η κατατεθειμένη εντολή!!

Δυστυχώς υπάρχουν ψηφοφόροι τους ακομη..

Δειτε παρακάτω τα εγγραφα για τα Δολοφονικά σκευάσματα ..τα ήξεραν ολα και άφησαν το κοσμο να τρυπηθεί και τους έστελναν στον αγύριστο..η το καλύτερο Σακάτηδες.

Ναί…..είχαν ειδοποιηθεί…και οι Ελληνικές Αρχές για τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας ,Περικαρδίτιδας Θρομβοπενίας , Αυτοάνοσης Θρομβοπενίας και με αιμοραγία… αλλα η Ελληνική Κυβέρνηση συνεχισε τους εμβολιασμούς στα Πειραματόζωα τους Ελληνες..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button